- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
RobbyJr #64881 üzenetére
Persze értem én, csak nekem meg állandó átalakíthatnékom van... És tetszik is a ház, csak a felesleges helyeket (vagy inkább a funkció nélkülieket) én személy szerint nem szeretem. Ezért szoktam általában "szűkre" építeni/alakítani a gépeimet, mert az jobban bejön (mondjuk a legtöbb az befejezetlen maradt ezek közül, de hát ez van)...
-
sixpak
nagyúr
válasz
RobbyJr #64840 üzenetére
Hey!
Teljesen mindegy, milyen hűtőt raksz a 8700-ra (nyilván bizonyos határokon belül), mert takony van a kupak alatt, azért nem meleg a hűtőbordád, mert a gyári paszta arra sem képes, hogy a hő nagy részét eljuttassa a hűtőre.
Igen voltam abban a topikban, mint említettem fentebb, de csak [egy választ kaptam, amit ráadásul nehezen is tudtam értelmezni.Igen, tudom, sok ház jó lenne nekem, de pullanatnyilag ez tetszett meg és a Corsair, amit az ominózus hozzászólásban linkeltem.
Akkor alszok rá egyet, köszi.
Moderátor & a többiek sry again az OFF miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest