- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
Ramses07 #37938 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Az egészet egy barátommal ketten csináltuk.
tatabánya : Ennyire élőben nem látszik a falon a kosz, a hosszú záridő hozza ki nagyon a hibákat, de ki fogom javítani, szerencsére maradt a festékből még
jones965 : Lehet írok valami rövidet róla, talán még a béta verziókról is van képem valahol.
-
mrbig25
őstag
válasz
Ramses07 #37920 üzenetére
Egyelőre csak be lesz pakolva.
Panelban lakok, szóval fúrás-faragás-festés nem igazán lesz egy darabig...bár sok alakítanivaló nincs, mert hál' Istennek elfér minden. Igaz a HDD-SSD még az asztalon van
Holnap-holnapután a tápegység kábeleit nyirbálom meg egy kicsit + nemrég megjött a "paracord" is, így a harisnyázást is letudom.ceaser:
A Watercool-os dobozban ez lapult. -
Engineer086
Modder
válasz
Ramses07 #37840 üzenetére
Mázlista, gratulálok hozzá
Remélem gyakran teszel fel majd róla képeket, érdekel, hogy hogyan is alakítod át a kicsikét.
Jelenleg egy Apple G5 házat gyúrok át PC kompatibilissé, bár most a diplomamunkám miatt eléggé lelassult a dolog, de a logout-on vezetem a bolgot, ott találsz a jelenlegi állapotról képeket: katt
-
-
-
Eddie141
senior tag
válasz
Ramses07 #35873 üzenetére
Köszönöm a választ, és én is arra gondoltam, hogy hőállóval kéne próbálkozni.
Az eredeti koncepció az volt, hogy csak be ködölök a lamellák közé. Te hogyan csináltad?
Egyébként én is úgy vélekedtem, hogy bizonyára kell legyen megoldás rá, hiszen a chipsetek hűtőbordáit is befestik valamiképpen
Van valami konkrét festék, amelyet ajánlasz? Vagy jó a sima fekete matt "kipufogó" festék?
És mennyire fújtad le, illetve hogyan? (Esetleg egy képet tudnál mutatni?)
-
zolee5016
őstag
válasz
Ramses07 #35793 üzenetére
Hálás köszi...
.de már valaki emlitette,hogy talált ilyen megoldást ,de én nem láttam...Kiváncsi lennék a másik megoldásra,azért kértem a linket,mert ezek szerint látta
Na valaki segitsen...hogy lehet kinti oldalra publikálni a gépemet....Még korszakalkotó megoldás lesz...
csak hülyéskedtem -
becsitibi
senior tag
-
credof1
tag
válasz
Ramses07 #34881 üzenetére
Elmentem a neved, lehet hogy szükségem lesz rá
Azért nem merem piszkálni, mert ha végre jól működik valami nem merek kockáztatni
11 évig használtam ugyan azt a gépet, még Windows95el kaptam, Win7-el nyugdíjaztam, és ment rajta csomó játék.. Aztán 1 évig csak telefonról neteztem, azért félek nagyon
-
zolee5016
őstag
válasz
Ramses07 #34721 üzenetére
Már ha jól megy elkészül az egész a hétvégén.Homogén lesz a belseje is.kitaláltam a videokártyák boritását,rácsozását is.Az Evgának jön a tesója,igy két egyforma kari lesz az sli-be.A piros részek feketítésén még gondolkozok,és összeszedek egy jó képsorozatot.
Jó volt látni az "ellen" elképzeléseit ugyanarról a házról.Külön tetszik,hogy teljesen ellentétes irányba mentünk! Szerintem tényleg egyediesitettünk
A kábelezés megoldása meg külön kálvária ,tudom mi agyalás meg meló van vele.Az a karbonos lemez külön szupi -
vtomi2
őstag
válasz
Ramses07 #34721 üzenetére
Amúgy most valami borítást készítenék a tápnak, meg a DVD olvasó keretnek. A háttérben látni az öreg házamat kb10éves, de még mindíg használható lesz valamire.
Pénzhiány végett fel lett fügesztve. Majd nyáron, egy kis brigáddal újra nekikezdhetek.
Tervek: 120Gb SSD, egyszerűbb vízhűtés, harisnyázás (fekete+fevér kombó), nagyobb plexi az oldallapba. Egyenlőre ezeken gondolkodom, de ki tudja mit hoz még a jövő -
-
Engineer086
Modder
válasz
Ramses07 #34252 üzenetére
Igen, maradtam. Mielőtt lefestettem volna a bordást, csináltam egy próbát: egy régi ház oldallap-darabot lefújtam a festékkel, majd száradás után hőlégfúvócal melegítettem egy ideig. A légfújó első állásban 300 fokos levegőt fúj (adatlapja szerint), és azt is jól bírta. Bari szeint ar akril festékek 100°c-on puhulnak, de mire a borda ezt az értéket eléri, a chip már úgyis meghalt. Azért pár nap múlva majd benézek a házikóba, hogy minden rendben van-e a festékkel. Ha valami történt, garanciálisan javítom
-
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #34046 üzenetére
Igen ezzel én is így vagyok (lennék) csak sajnos most lenulláztam a családi kasszát (konyhabútor), így most egy darabig csak a tervezgetés marad.
Azért ma már belekezdek pár büdzsé-barát dologba (flex, reszelés, csiszolás, valamint az apróbb alkatrészek vágásába, kialakításába).
-
JanR
addikt
válasz
Ramses07 #33687 üzenetére
Szerintem ez egy elég rendesen átszabott Fractal Core 3000-es házikó.
De azt hiszem én elmegyek egy üvegeshez. Elmondom a méreteket, meg csinálok csavar mentet a gép oldallapjához, és ugyan ilyen módszerrel (4 csavar) felfogatom. Így talán még olcsóbb is lesz, mint ha valami mod oldalról rendelnék hozzá cuccot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged