- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
#15779328 #66939 üzenetére
Anyag vastagságára gondolok meg hogy mennyire stabil ,12 cm es ventik mennek bele ,stb.?
Sajnos nem sok helyen van lehetőség a házakat kibontani ,megnézni ,tutira kell menni vlmilyen szinten.
Nekem kinézetre eddig a tied jön be ha az összes kiszemelt ház közül kéne választanom ,ezért is érdekelt volna egy röpke kis beszámoló.
Phanteks házam még soha nem volt ,nagyon dicsérik őket ,ezért is figyeltem rá is. -
PlayMax
nagyúr
válasz
#15779328 #66930 üzenetére
Na ,itt meg állt a szemem...
Jó az ízlésed nagyon tetszik az egész!Pont a házakon hezitálok ,érdekes módom EZ kimaradt (50k itthon) ,nagyon szuper.
Képes lennék lecserélni a vga t is EVGA ra ,meg rá ez a hűtés ,szép összeállítás.Ház minőségéről esetleg egy röpke kis beszámoló ,ha van időd megköszönném.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
#15779328 #46215 üzenetére
Igen, mert ott a szalagon nem csak a led-ek vannak, hanem feszültségszabályozó alkatrészek is, ami miatt üzemel 12V-ról. Nézd meg, látszik a LED-ek között. Ki van számolva, hogy mennyi a LED-ek üzemi feszültsége és mennyire kell szabályozni a 12V-ot. Azért van, hogy hol vághatod el a szalagot, hogy maradjon az a feszültség.
-
jhorogh
aktív tag
-
BlackSoft
addikt
válasz
#15779328 #43518 üzenetére
A csövezéssel nekem a legnagyobb bajom az lenne, hogy mondjuk az én esetemben, de igazából neked is elég sok kanyar lenne. Oda kell valami "mittudoménmi" amivel csinálsz 90fokot, mert nem hajlik a cső
Ez nekem túl macerásnak tűnik, úgyhogy én maradok a hagyományosnál, és inkább annak a technikának feszegetem a design-olási határait
Amikor EZT láttam, nagyon meg akartam csinálni hasonlóan a dolgot
-
BlackSoft
addikt
válasz
#15779328 #43516 üzenetére
Nekem is tetszik, én is csinálnék, de letettem róla, mert vadászni kell csatikat hozzá, nagyon sokat, és előre ki kell számolni mindent, nagyon precízen megtervezni. Még ha nem ebben az országban élnék, hanem valahol, ahol elmegyek a sarokra, és olyan vízhűtéses üzlet van, ahol 200márka több ezer termékéből válogathatok bele is vágnék, de így nem
Azért hajrá, csináld meg! Aztán várjuk a képeket a masináról
-
jones965
Modder
válasz
#15779328 #43485 üzenetére
A szilikon és pvc alapú csövekre a gyártás technológiából adódóan a mikro porózusos csőfalra rakodott fel a mayhems pastel adalék anyaga, mint utólag kiderült.
Viszont ez plexi esetén nem áll fenn, úgy hogy ha valaki ilyen csővel akarja a rendszerét megépíteni, nyugodtan tervezze, nem fogja a mayhems pastel egyik változata sem beszínezni. -
BlackSoft
addikt
válasz
#15779328 #43488 üzenetére
Hát nem tudom, erre a Mayhems-re senkisem panaszkodik, ellenben mondjuk az EK folyadékokra.
Egyébként nagyban függ a csövek anyagától és azok minőségétől is, tehát nehéz általánosítani...(#43489) blasko92: Az Aurora egy külön téma. Direkt fel van tüntetve, hogy csak bemutatókra, mert 1-2hét alatt tönkretesz mindent, arról nem is beszélve, hogy eldugítja a blokkokat.
-
BlackSoft
addikt
válasz
#15779328 #43481 üzenetére
A cső nincs lefújva...Mayhems Pastel
-
BlackSoft
addikt
válasz
#15779328 #43475 üzenetére
Nagyon minimálisan hajlítható csövek. Tehát törni nem törnek, viszont merev műanyagból vannak. Jól néz ki, meg minden, de nagyon ki kell számolni előre, hogy lesznek a dolgok a gépben
Csak azokat a Corsair fanokat nem tudom hogy csinálták ződre
Vajon simán át lett festve, vagy készítve lett külön?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
#15779328 #43349 üzenetére
azt max blacksoft-nak olvashattad az adatlapján.az enyém a másik rampage iv-ben 5.2-t ment,de a feszt most fejböl nemtudom,viszont a 3820 5ghz-en 1.46-ot kér,5.2-höz 1.49 kellett neki,ugyanaz a 2 proci csak a 3820-nál levan tiltva 2mag,4.6-hoz szerintem elég kell legyen 1.38-1.39v neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest