- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
gianni85 #60959 üzenetére
én azért okosban toltam, csak ezért nem vettem dárgább alaplapot pl, a kék Hyperx Furykat, amik pont mennek a feketék mellé a fekete-kék slotokba, azt apróról lőttem bőven bolti ár alatt (mondjuk nézegettem is 4 hónapig a hirdetéseket), ventik úgyis kellettek, és a Lepa bol.Quiet amúgy is jó darab, meg jól is néz ki. ami tényleg csak csicsa, az a kábel szett (8500 szállítással) meg a LED szett (4800 és fél óra móka a forrasztó pákával).
mondjuk most, hogy kész van, azon gondolkodok, hogy be kellene vizezni az egészet, na az lesz majd a drága móka, mert a mostani VGA PCB-je persze full custom és a ref blokkok nem jók rá, illetve garivesztés, szóval kellene valami EVGA cuccra váltani, és akkor ugye még ott van a szett többi része is, meg ha már csinálom, akkor hard tube lesz, ahhoz kellene pár szerszám is.
-
S. Szabi
őstag
válasz
gianni85 #60920 üzenetére
Köszi!
Úgy érzem én is, hogy sikerült egész jól összeválogatni, volt pár váltogatás mire ez lett. Csak a mély kevés kicsit gép előtt ülve, de kicsit hátrébb az ágyról már teljesen jó. Tervben van egy 3070 mélynyomó, de nem tudom tényleg kell e.
A fejhallgató az elejétől kezdve tetszik, az egyértelműen jó választás volt!
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #47065 üzenetére
Kész állapotban picit jobban fest
Hirtelen ennyit tudtam a kábelekből kötegelőkkel és elvezetéssel kihozni, nem igazán vannak akadályozva a ventilátorok. A Sata kábeleket még rövidebbekre fogom cserélni. Proci és procihűtő még a HTPC hozománya... később talán cserélem, de az is lehet, hogy csak platformcserénél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest