- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
-
mpierre
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
jones965
Modder
válasz
sixpak #72998 üzenetére
Pontosan a folyadékhűtés lényegét ölöd meg azzal, hogy nem a legoptimálisabb helyre rakod a radiátort.
Oldalirányba, -ráadásul a hátfallal mögötte- nem a legideálisabb a hőleadás.
Annak meg hogy csak a házon átfújassa a levegőt, úgy hogy abból alig kamatozik a radikon lévő venti, mi értelme? -
VTom
veterán
-
jokeph
nagyúr
válasz
sixpak #72527 üzenetére
Nem tragédia azért annyira, 20e volt a kolink riser kábel (3.0-ás és 30 cm hosszú, nagy a ház, a 20cm-es TT-m sajna rövidnek bizonyult az Asrock B660-as lapnál, mivel ott csak egy x16-os csati van, B550M Mortarnál előtte elég volt a 20cm-es TT kábel is, ott volt 1 második x16-os slot (gen 3.0 x4 - a GTX 1070-nnek bőven elég volt).
A házam gyárilag ki van képezve erre (TT View 37 ARGB), és a tartó a ház részegysége, csavarozható kötésekkel.
Most néztem, 30e körül már van 20cm hosszú 4.0-ás riser kábel is ami okésnak tűnik (80e és 160e ft-os házak tartozéka, annyira rossz nem lehet).
RTX 4060Ti-vel is teszteltem még a B660-as Asrocknál, annyi volt a bibi, hogy a lap x16-os csatija max gen 5.0, a riserem 3.0-ás a 4060Ti meg 4.0-ás, indult alapból, de volt dadogás 3D-ben.
A megoldás: BIOS-ban fixen gen 3.0-ra kellett állítani a pci-e gen-t, már hasított is.Egyelőre full alapon minden, HDMI-vel TV-re kötve az UHD770 IGP-vel.
#72528TechN7ne: nem szabad számolgatni, az a titok.
Az élmény miatt megéri szerintem.#72532TechN7ne: nagyon megtetszett nekem is, tök véletlenül leltem rá.
Azért látom a ház hátrányát is: nem fér be a 420-as AIO-m. -
-
fatpingvin
addikt
válasz
sixpak #72424 üzenetére
sajnos van még bőven ott ahonnan ez jött
majd teszek fel képeket, de akkor azt már ide, elvégre saját vasak.
sajnos a laptop alaplap amiben a leforrasztott dGPU helyére boncolt HDMI kábelekkel van direktbe bekötve egy PCIe x4 slot az már nincs meg, de lehet hogy megpróbálom megismételni a bravúrt
csak találjak egy pin layout diagramot valahol.
-
-
Floyd80
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
sixpak #70986 üzenetére
Azokat a kismeghajtókat kitenném már, lévén csak a slotot meg a betűjelet foglalják. Nálam, most lett általánosítva az, hogy 512GB alatt semmi nem maradhat a gépbe akár SSD akár HDD.
1,5TB SSD, 6TB HDD (ez csak az ami a gépházban van) jelenleg nekem a pont elég kategória. Igaz dolgozom is a géppel, és sokmindent tárolni is kell, így nem is kell hozzá különösebben trükközni, hogy ez ne számítson soknak. (azért ahogy számolom te is 6TB fölött vagy)#70984 Laraxior : Ez a bővítési fajta ismerős, anno a PII-es időkben jártam hasonlóan, lett egy 20GB-os HDD majd mégegy, akkor az egyiket 40esre cserélte, utána minimális felárral a másikat is, aztán az első helyett már jött a 80-as, majd a második helyett is, ezt így szépen eljátszottam félévente, mígnem egyszer a 2×160GB-nél megállva (2004) és nagy levegőt véve akkoriban (2008) extrém hatalmas és drágának számító 1TB-os HDD megjött ezek mellé (ami mai napig megvan) és onnantól már 3db HDD-vel zsonglőrködtem.
-
G4ga
őstag
válasz
sixpak #70952 üzenetére
azt megtaláltam, probáltam ugy is hogy ott volt a pötty és ugy is hogy nem.
A device meletti fülön hol irt egy találatot hol nem. De ha megtalálta akkor is azt irta ki, hogy not support.
pedig firmwaret is frissitettem a ramon.
Mindegy, evvel a latency versios ( 3.30 ) icue-val müködik ahogy szeretném.De nagyon szépen köszönöm a tippet!
-
MrSealRD
veterán
válasz
sixpak #70822 üzenetére
Említetted a vödrös ragasztót... Én is tennék fel valami hasonlót... bár kicsit más irányból közelítve. Láttam tök jó fóliát, de közbe iktatnék egy vékony parafa réteget, hangszigetelésnek... Láttam van abban a boltban ahonnan te is vetted a fehéret... Ez a ragasztó mennyire viseli meg a falat? Könnyen lejön? Vagy leszedés után instant festés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest