- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
palfitom #65786 üzenetére
iBalu
A ház egy Antec P5, zárt oldalú.
A "kábelmenedzsment" nagyon szűkös, a hangszigetelő is leszed majd fél centit, az amúgy sem tág helyből.
A cpu hűtő egy külön kálvária volt. A gyári zajos (ez is pont 2400G). A rendelt Pure Rock Slimet pedig AM4 foglalatba csak 90 fokban elfordítva lehet beszerelni (ez jó lett volna, ha a házon felül is van szellőzés), így a viszonylag alacsony maximális cpu magasság figyelembevételével rendkívül kevés típus jöhetett számításba. Az LC-Powert választottam, de iszonyat igénytelen módon van kitalálva (vagy megvalósítva) a felszerelés. 2x állítottam rajta, de így sem lett passzentos, cserélni fogom, ha lesz időm utódot találni helyette.
Az M.2, egy Intel Pro 7600p 512 GB, és nálam játék telepítésénél, és játék alatt is feljebb megy: [kép], ami még határ alatt van: [link], de azért berendeltem egy ilyet: [link]Összességében; a cpu hűtőt, és a tápot fogom majd cserélni (m.2 hűtésen kívül), de egyelőre jó így, most előtérbe került a minipc projectem...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
palfitom #63904 üzenetére
Itt a tesója pirosban, de fotózni és videót készíteni azt nagyon nem tudok.
Heteke óta csak összevan dobva, a ledek sem véglegesek csak próbaképpen beszabtam őket. A táp/vga konzol távtartója is túl nagy és nyomja fel az egészet ami miatt ferde....de sajna még használni sincs időm, nem hogy rendezgetni
Viszont meglepően halk a ház. Az airflow Cougar Panzer után egy dekával sem hangosabb, pedig ugyan az a setup van benne. Viszont isteni benne szerelniMost nézem, hogy elkészült a kissebbik géped. Nagyon csecse, tetszik
-
Indi85HUN
csendes tag
válasz
palfitom #65678 üzenetére
Köszönöm szépen .
Sajnos kicsit korlátoltak ennek a háznak a kábel elvezetési képességei, konkrétan kész kábel manage-ment nincs hátul, csak néhány lyuk kötegelőnek, az alaplap felső részénél meg a kivezetéseket totál kispórolták, így ezt a megoldást kellett választanom. Alaplap felső szélén nem lehetett kibújtatni kényelmesen, nagyon szoros lett volna.
Most kicsit "parasztba" van ott, mikor cserélem majd a ventiket, akkro úgy is szét kell kapni, kicsit változtatni a kábelezésen, mert a betápot meg a vezérlést egy Deep Cool FH-10-ről fogják kapni, annak majd helyet kell teremteni. A méreteit még nem ismerem, de gyanús, hogy a két winyó közé fog bepattanni. Akkor majd kiokoskodom, hogy az előlapi kábelek között elvezetem, jobb felül van egy rés, amin ezek mennek hátra, vagy a kábel kibújtató réseknél alulról megindítom a lap mellett, és végig fel fog futni, majd csatlakozó felé megkerüli a lapot felül.
Úgy még akár mutatós is lehet, és még úgy se láttam ilyen megoldást.Ez még nem végleges állapot, megszülöm fejben, hogy a többi venti fekete vagy fekete-piros legyen, és utána véglegesítem.
-
sagit
veterán
válasz
palfitom #65554 üzenetére
(#65556) KAMELOT:
FHD-re tényleg nagyon jó lett, nincs panasz. Ez a vga után majd egy 2060 van tervben bő 1-1,5 év múlva ha így marad a vga piac egy jóárasított 7600 vagy 6700/7700 társaságában. A fejlesztés nem áll meg.
2 éves a gép de ez a 3. vga, 3. ram felállás és 2. proci benne. Kis hobby is a folyamatos csere-bere/fejlesztés
(#65557) hegegabi80:
Igen, mindent közösen játszunk, dedikált gaming szobánk van
LOL-al kezdtük, aztán jött a PUBG kövi nagy szerelemnek, azóta kis R6S,új cod, roe, Apex épp, stbstb
A bill egy Logi k310.
(#65558) Atke: valóban nem jelentett nálunk se kb semmit a hátlap, én is visszaraktam. Egy SFX moduláris tápra azért még fáj a fogam. Jobb kábelelrendezést tenne lehetővé.
-
Milka 78
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
palfitom #65486 üzenetére
Nagy lesz a szerelem kezdetben, de idővel meg fogod bánni, mert piszkosul megreked a levegő a H200-ban sajnos. Igaz, én Silent Wings-ekkel operáló EVGA CLC 240-nel és szintén egy EVGA GTX 1070 FTW-vel használtam, de szegény videokártya pont a nyakába kapta az összes meleg levegőt a radiátor felől. Sokat a hátsó Pure Wings sem segített rajta. Igaz, a mostani házban ez a nyomorult Sapphire RX 570 Nitro+ meg a nagy ürességben is olyan kib@szott hangos terhelésre, hogyha nem fülessel játszanék, már kivágtam volna az ablakon.
-
zolee5016
őstag
válasz
palfitom #65230 üzenetére
Ez nehezebb volt....
a fehér persze...
-
Zsohi
őstag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
palfitom #63904 üzenetére
Ez kb nálam pont így nézne ki,egyre jár az agyunk
Ja a fésű kelleni fog és a kábelszett is (függetlenül a link-től)
A Power Linkre kiváncsi leszek,nekem pl nem jött be és elpasszoltam,viszont nekem normál helyzetben volt a vga.
Én a táp elé beraknék egy takarót,de képről ezt baromi nehéz megállapítani,hogy hogy lehetne felrakni.Az én dilim,de ha színes kábelszettet használok akkor nem szeretem látni a tápoldalról a gyári kábeleket,olyan felemás érzést kelt. -
Ispy
nagyúr
-
zolee5016
őstag
válasz
palfitom #63737 üzenetére
Nekem is most került be a 240 lite...én is ledöbbentem,milyen halk és hogy milyen jól hűt...igaz én push pull-ba fogtam a radit.az ára is eléggé baráti....
Itt van a cucc, igaz még félig van csak készen az átépítés...sorry (Pont az ide tervezett vga-k meg a box rész hiányzik még)
LINK -
Delta-Laca
aktív tag
válasz
palfitom #62949 üzenetére
Valóban nagy, én is P3-at néztem ki magamnak, de abban kevés volt a HDD-SSD hely, így lett a P5, viszont azt sajnálom, hogy nem vártam egy kicsit az edzett üveges verzióra. Ha nem lenne a hangkarim, akkor nem volna gond a VGA-t kitenni riser-rel, de majd ha lesz több időm rá, akkor kiötlök erre valamit, mert a Xonar az bizony marad
-
jones965
Modder
válasz
palfitom #62587 üzenetére
Ne bánd azt, hogy a 3M mellett döntöttél. Az mindig tudni fogja azt, amire készült.
Ezek a "többi" riserek ( talán a Lian-li és Tt legújabb kábele kivétel) annyiban különböznek az egyszerű Kínaitól, hogy ezeknek a szigetelésén a belső köpenyen alumínium borítás van. Sajnos előbb-utóbb ezek elválnak a csatlakozók tövénél és már onnantól kezdve problémásan működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged