Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Indi85HUN

    csendes tag

    válasz palfitom #65678 üzenetére

    Köszönöm szépen . :)

    Sajnos kicsit korlátoltak ennek a háznak a kábel elvezetési képességei, konkrétan kész kábel manage-ment nincs hátul, csak néhány lyuk kötegelőnek, az alaplap felső részénél meg a kivezetéseket totál kispórolták, így ezt a megoldást kellett választanom. Alaplap felső szélén nem lehetett kibújtatni kényelmesen, nagyon szoros lett volna.
    Most kicsit "parasztba" van ott, mikor cserélem majd a ventiket, akkro úgy is szét kell kapni, kicsit változtatni a kábelezésen, mert a betápot meg a vezérlést egy Deep Cool FH-10-ről fogják kapni, annak majd helyet kell teremteni. A méreteit még nem ismerem, de gyanús, hogy a két winyó közé fog bepattanni. Akkor majd kiokoskodom, hogy az előlapi kábelek között elvezetem, jobb felül van egy rés, amin ezek mennek hátra, vagy a kábel kibújtató réseknél alulról megindítom a lap mellett, és végig fel fog futni, majd csatlakozó felé megkerüli a lapot felül.
    Úgy még akár mutatós is lehet, és még úgy se láttam ilyen megoldást. :D

    Ez még nem végleges állapot, megszülöm fejben, hogy a többi venti fekete vagy fekete-piros legyen, és utána véglegesítem.

Új hozzászólás Aktív témák