- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #65420 üzenetére
Az ugy volt, hogy... Sok even keresztul sporoltam, es szep lassan osszeallt a jelenlegi rendszer... (Na jo, nem.)
A valosag az, hogy lassan 4 ev telt el, hogy nem hasznaltam asztali PC-t. Mivel programozassal/webfejlesztessel foglalkozom (nem kishazankban, hanem USA/Atlanta) ezert az elmult idoszakban csak egy 27"-os iMac-et hasznaltam, igy nyilvanvalo modon a jatekokat el lehetett felejteni.
4 ev utan rendszerfejlesztesre adtam a fejem, ugy dontottem, hogy veszek egy MacBook Pro-t, amin vidaman eldolgozgatok par evet. Sajnos ez is, mint minden Apple termek "enyhen tularazott", igy miutan megvettem es hazaertem az Apple Store-bol elkezdett motoszkolni a fejemben egy gondolot... Mi lenne ha...Gyorsan korulneztem net-en, hogy a kemeny munkaval megszerzett (es el is koltott) kb. $3.000-bol hogyan tudnam kihozni a legjobbat... Korulneztem a NewEgg oldalan, ahol a konfigot osszeallitva meglepodve tapasztaltam, hogy meg csak adot sem kell fizetni az alkatreszek utan igy egy eleg komoly konfigot ki lehetne hozni a mar korabban emlitett MacBook arabol.
A MacBook visszakerult az Apple-hoz, en meg megrendeltem a konfigot a NewEgg-tol...Jogosan merulhet fel a kerdes mindenkiben...
- Egy MacBook arabol ki lehet hozni egy ilyen gepet?
Termeszetesen nem. Az alap gepet ki lehetett hozni, de ido kozben a meglevo 16 GB memoriahoz tarsult meg 16, illetve az SSD-k szama nott meg szignifikansan a rendszerben a vasarlas ota. A monitor es a billentyuzet sincs bent a kiindulasi arban, ezeket egy honappal kesobb, BlackFriday alkalmaval sikerult beszereznem nagyon kedvezo aron. Szoval a kezdeti keretet sikersen tulleptem, de szerintem vagyunk ezzel igy egy paran. Megtervezed, hogy mi jon ki a kis sporolt penzedbol, es amikor osszeall minden, meg adodik hozza ez+az... -
imibogyo
veterán
válasz
Dr.FantastiK #64988 üzenetére
Ha mar 'valamit' megmutatunk , az legyen valami miatt erdekes vagy szep !?!
Biztos, hogy jól értelmezed a topik címét???
Az én gépem sem különleges, sőt, most igazából még csak szépnek sem nevezhető, ettől függetlenül "így néz ki a gépem", tehát abszolút topik-ON. Szerintem...
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Én is örülnék egy ilyen jól kivitelezett gépnek és így a nappali sem kutya. Ad magára a kolléga. Szerintem legközelebb, ha nem tetszik ne így kommentáld mert az utóbbi hozzászólásod igen sértő. Pláne, hogy az illetőnek pénze és rengeteg munkája van benne.
-
válasz
Ahhoz képest, hogy nem annak szántad, elég séártő volt szerintem is.
Van, hogy a legegyszerűbb dolgok is tudnak jól/igényesen kinézni. Az a gép egy remek példa volt erre. -
mihione
őstag
válasz
Dr.FantastiK #64968 üzenetére
Gondolom a tulaj direkt ugy rakta ossze a cuccot hogy szepen illeszkedjen a kornyezetebe,illetve latszik hogy igenyesen van minden osszerakva nem csak belehanyva (pl kabelek elvezetese,gepen kivul is!)
Nem attol lesz szep egy gep hogy belerakod a legdragabb komponenseket,hanem a raforditott idotol (komponensek osszevalogatasa egyseges design kialakitasa miatt,esetleg ha kell alakitani rajta picit,kabelek igenyes elvezetese stb..)
En rengeteg olyan gepet lattam mar ami hardveresen b@szo,viszont rossz ranezni.Talan pont ez valasztja el leginkabb a atlag felhasznalot a fanatikustol.Hiaba pakolod tele rgb leddel attol meg egyaltalan nem biztos hogy szep lesz. -
m0h0senator
őstag
válasz
Szépen belefutottál tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe... Kár volt...
-
palfitom
félisten
válasz
Egy nem túl drága konfig is lehet igényes, és szép. Ezt valahogy fel kellene dolgoznod.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Te miért néztél be ide? Kinek mi a filléres cucc az viszonyítás kérdése. Állításaid, kérdéseid megalapozatlan ostobaságok és még írni sem tudsz. Borzalom.
-
zolee5016
őstag
válasz
Dokikám!! nyugodtan értsd magadra az aláírásom!!
-
RazoR
veterán
válasz
Nincs ékezet a billentyűzeteden? Magya helyesírás mond valamit? Nem az a topik címe, hogy "Hogyan néznek ki a b@szott drága gépeink amibe egy vagon lóvét belelapátoltunk és villogunk vele a PH-n hogy nagyobb legyen az e-péló?"...
Nem kell drága cuccokból összerakott konfig, hogy szép és igényes legyen!
Leírta, hogy media center, abba nem kell se 9900K, se 2080Ti!
-
Dealer95
őstag
válasz
Nem csak egy drága gép lehet kulturált...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Minimal design kívül-belül, kábel mgmt és passzol az összképbe. Köszipuszi.
-
VTom
veterán
válasz
A tőle egy L.
A tiedet megosztanád? -
bombibmw
veterán
válasz
Mindig is bírtam az ilyen megmondóembereket.
-
lotTóni
tag
válasz
Dr.FantastiK #56051 üzenetére
Ugyan..Az mITX - Noctua NH D14 kombó nagyobbat üt..
Nem saját.... -
shteer
titán
válasz
Dr.FantastiK #56051 üzenetére
Van annál nagyobb is, ez teljesen átlagos
-
jones965
Modder
válasz
Dr.FantastiK #55003 üzenetére
A hardvereket az asus-tól kapom, a vizes cuccokat az EKWater block-tól, a házat és a ventilátorokat a Corsairtól.
Az összes többi elemet én készítem.
tailor74: még nincs készen.
-
Speed®
titán
válasz
Dr.FantastiK #54958 üzenetére
Arra (alulra) fújja ki az előlap felől beszívott friss levegőt..12es ventivel szerelt a táp, ami befelé fújja az ájert értelemszerűen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #54956 üzenetére
Pozicionálás kérdése, legtöbb helyen így rakták be.
Akkor a táp meleget szívna alapból.
-
hszilard666
veterán
válasz
Dr.FantastiK #54795 üzenetére
Hogy a sátánseggbe ne érnének többet? Szerintem a hasonló minőségű modoknak csilliárd dollár az eszmei értékük! Az igaz hogy nem megy jobban ,de hát na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest