- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlika
aktív tag
válasz
#15779328 #69917 üzenetére
Lehet, de a storyhoz hozzá tartozik, hogy mindez egy videokártya és táp csere után készült ami elsőre úgy sikerült, hogy teljesen elbaszódott a rendszerem én meg nem tudtam mi baja. A kép készültekor kábé a harmadik miszlikre bontás és össze szerelés után voltam hajnal 3 körül. Nem annyira a rumlin járt az agyam... :D De majd csinálok róla szebb képeket is mert amúgy elég menön néz így ki ez a ház. Meg haszna is van.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
#15779328 #69624 üzenetére
I see, hát azt kell mondjam elismerésem, bár én valszeg soha nem tudnám megszokni, nekem valahogy a multimonitor szimpatikusabb. mondjuk én csak kettőt használok plusz egy harmadikat ami ilyen "fiók" funkciót tölt be, oda pakolom mondjuk a rendszermonitort ha valami miatt kell, amikor tanítok akkor a jegyzettömböt, etc.
-
hegegabi80
addikt
-
fudi2002
nagyúr
-
smiti
veterán
válasz
#15779328 #69443 üzenetére
Köszönöm!
Igyekszem megfogadni a tanácsokat, de sajnos elköszöntem ettől a háztól. A miértjére nem tudok igazán értelmes okot mondani, meguntam.....
keresem a méltó utódját, tudom nem lesz egyszerű.
így nem akarom használni sokáig, de muszáj volt összeraknom, mert volt egy két dolgom a géppel.Pulsar, fatpingvin : Nektek is köszönöm!
-
Dreamie
őstag
válasz
#15779328 #69345 üzenetére
Ki akartam próbálni az átlátszó csövet, hogyan mutat... Asszem ez skarlát vörös fönt, legalább nem keverem össze a két kört
Videón látszik jól, a piros folyadék a cpu blokkban olyan, ahogy a fény pulzál, mintha egy szív dobogna.
[link] Itt láthatod. Más fények esetleg?
-
zsombor22
aktív tag
válasz
#15779328 #69316 üzenetére
Meg.
5.1 Ghz-n megy a proci.
Alapon 40 fok .
Játék alatt nem ment fel 65 fok fölé .
Aida stressz teszt 30 perc után 75 fok volt max.(egyenlőre most ismerkedek vele)
A házba van 6 db nagy teljesítményű 14cm es alpenföhn venti + D15-n.
Nem hiszem hogy egy AIO-val jobb lenne. -
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
#15779328 #68959 üzenetére
Hát nem igazán dícsérik a hűtését abban a topikban.
Mondjuk nálam csak egy 360-as radiátor lenne oldalt, de inkább alszok rá még egyet.... pedig nagyon tetszik a kinézete, de lehet igazuk van, akik azt írják, hogy a teljesen zárt frontoldal miatt nem hűt jól.
Az alulra/felülre szerelhető ventikben bíztam, hogy azok kiviszik a hőt.
Bár talán a mostani házamnál nem lenne melegebb, nekem a teteje teljesen zárt: -
hszilard666
veterán
válasz
#15779328 #68867 üzenetére
Köszönöm, ez egy kiváló ötlet! Holnap reggel nekiesek!
Freemanone:
Ugye? Nekem is megy ki a polcra az tuti!
Én is a lilát részesítem előnyben!Csak az a kérdés hol találok ilyet, mert mintha nem lenne sehol.
Laraxior:
DzsízüszSzegény kártya, biztos nem szerette az előző tulaj.
Gyönyörűek az 590 eseid, gratulálok hozzá!
-
hszilard666
veterán
válasz
#15779328 #68800 üzenetére
Egyetértek, nagyon kilóg a környezetből, de van pár ilyen ventim a fiókban, évek óta kísérnek, nincs szívem eladni őket. Valamint már ki vannak fizetve, így nem rontják az ár/érték arányt!
Viccen kívül, jelenleg a legfontosabb számomra hogy a lehető legkevesebb összegből egy tűrhetően ratyi gépet hozzak össze, amire jó ránézni. Ebben a pillanatban boldog vagyok vele, főleg az árával, mivel most hogy elszórtam rá 30K-t most járhatok valahol 80.000HUF körül.
De abszolút igazad van, ha meguntam a fillérb.szást akkor jön egy redux, valamint egy komolyabb VGA. Amint van AAA játék amit érdemes játszanom. Az utolsó ilyen a CP2077 volt nekem decemberben, akkor kapott is a gép egy 1080Ti-t.
Nagyon köszönöm!
sixpak:
Én is alig hiszem el hogy ilyen pöttöm.
Hőfokok? Kiváló kérdés! Amint lesz vehemenciám kinyomom a szemét, de jelenleg a szerelős szobámban letettem az asztalra és csak nézegetem.
KAMELOT:
Ez volt a cél!Grózi:
Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz
#15779328 #68393 üzenetére
Igaz... Az egyiket innen néztem, a másikat meg onnan...
Szóval így néz ki:
Igazából azt kellene tudni (gondolom én), hogy a befelé fújó ventik betolnak-e annyi levegőt, hogy a kifelé szívóknak legyen egyáltalán mit kiszippantani. Azért 3darab 20-as venti elég jelentős mennyiségű levegőt mozgat meg.Igazából lecserélném a házat, de nem találtam éppen olyat ami minden kitételnek megfelelne
-
Poplacsek
senior tag
válasz
#15779328 #67932 üzenetére
Az alaplapot tavaly júliusban vettem, akkor még eléggé kérdéses volt az x570 és a Zen2 + a VRM-ek melegedése. Biztosra akartam menni vele, mert a deszkát mindig több évre veszem, de az a helyzet, hogy tök fölösleges a Formula VRM vízhűtése, legalábbis az én használatom mellett.
-
Poplacsek
senior tag
-
sixpak
nagyúr
válasz
#15779328 #67786 üzenetére
Kicsit félek, hogy egyszer bemondja az unalmast, nagyon régen vettem.
Ahogy néztem nincs a piacon billentyűzet, amin lehetne monitorozni a gépet, a képernyő sarkába meg nem szeretnék grafikonokat/hőfokokat nézegetni.
Biztos ezer jobb bill. van a piacon, de nekem tökéletes, remélem sok évig elmegy még. -
blu79
addikt
válasz
#15779328 #67761 üzenetére
Sajnos nem tudtam beröffenteni...
maxon pörögnek a ventik ... világít mint a karácsonyfa
de nincs kép meg a bill egér nem világít ... a videókártya sem világít a ventik viszont pörögnek maxon ... cmos reset volt de semmi
Esetleg tudnátok segíteni ...? M2 ssd bekavarhat ? Vagy mi lehet ? -
Acsi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Linux haladóknak
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest