- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UdVi86
aktív tag
válasz
shteer #15821 üzenetére
Az eloxálás folyamata érthető számomra is, egyedül ezt a színbekeveréses megoldást nem tudtam. Azt hittem eloxálásnál nem lehet színezni, mivel ez úgymond nem egy festési eljárás, hanem inkább felületkezelés. De mostmár ezt is tudom.
Én amikor mondtam az eloxálás dolgot a festőnek, aki szinterezi majd a gépházam, annyit mondott hogy simán zsíroldó anyagba, de akár eloxáló anyagba is márthatja az anyagot a festékszórás előtt. Ez nem drágít a dolgon, de az eloxáló anyag feldurvítja az anyagot, így jobban tapad a festék, mintha csak zsírtalanítva lenne. Korábban gondolkoztam még azon is, hogy szálra csiszolom az alut, akkor viszont elég lenne a zsírtalanítás, mert már durva lenne a felület.
Szóval ebben az értelemben az eloxálás egy előkezelés a szinterezés előtt. Tehát egyértelmű hogy nem szabad keverni.
De azért ez is időtálló lehet. -
Zefír
őstag
válasz
shteer #15718 üzenetére
for3l MAximum annyi, hogy kap 2 S-flexet, meg még pár giga ramot.
Meg amelyik oldalon van a vinyó, oda terevezek egy fémlapot feketére fújva ,nem tetszik, hogy látszanak az "elrejtett" kábelek.shteer Énse gondoltam volna
Igazából attól féltem, hogy nemfog rendesen érintkezni a hűtő a chip-el és akkor el is tehetem lábalól a P5k prot
De nem lett gáz -
syC
addikt
válasz
shteer #12829 üzenetére
szokásos: silverstone tj07
(#12828) for3l: micsoda?
-
plejik
addikt
-
-
Hurkaleves
őstag
Jah, vegulis mondhatjuk igy is. Eladtam a gepem meg agusztus vegen, mert jottem ki hollandiaba melozni es itt rendeltem meg az uj cuccokat (ezert irta nyugdijas, amit
).
Kulonben minden franko, kiveve a ramokat... meg full alap default gyari beallitasokon sem stabilak (800, cl4, 2,1v), szal majd ha haza megyek (decemberben), akkor felkeresem rogton osembert es cserelve lesznek! (lehet, h vmiert nem szeretik egymast a lappal..
)
A regi gep kulonben meg mindig pereg szepen egyik havernal!
-
Laraxior
titán
Pecc:
kettő Tőled van
X@b3e: nem is fogsz külön,tényleg csak rammal együtt kapható
shteer: em döglött meg egy sem. Meg kell fizetni az árát,ha valakiéről le akarod szedni
Az egyiket 10k-ért vettem,csak a 2 blokkot, a másikat meg 12k-ért rammal együtt,de a ramot elviszik 6k-ba szóval 16k-ért kaptam egy teljes memóriahűtő szettet.Több mint jó ár
Talán elmondhatom hog teljesen egyedi,láttam neten 4dbot,de azok gyári OCZ-k voltak... itt tökmindegy mit teszek bele,egy vagy kétoldalas ramot is szeret -
Qru
MODERÁTOR
Vmi régebbi 700W-os szerver táp. De elvitte az E8400-et 4,3GHz-en meg a GX2-t húzva becsületére legyen mondva.
Látom megfertőzött a PhysX dolog?!
PhysX-ről jut eszembe végül a teszt amiért kikerült az asztalra az a vas nem jött össze sajnos. Haver 9800GX2-je mellé akartuk betenni a 8800GTS-em fizikázni...
-
v.tom
őstag
THX
Először megpróbáltam plexiből készíteni az előlapokat, de nem lehetett színre fújni, mert lejött a festék. Ezért üvegből készítettem el őket. Ez most fasza.
Jah egy kérdés: Van valakinek saját készítésű 2x16-os párhuzamos portos lcd kijelzője, amihez Displaytech kijelzőt használt? (az enyém Displaytech 162f). Elvileg mindent jól kötöttem, de mégsem stimmel a dolog. Jó lenne vkivel tapasztalatot cserélni.
-
Ripley
tag
Az előlap unokabátyám segítségével készült, aki egyébként asztalos. A hangfalon levő doboz félkész állapotban van, ventiszabályzó, és HW monitor. Az LCD LPT portról meghajtva, a ventiszabályzó, pedig az előlapi ventiszabályzót fogja kiváltani, ha sikerül végre megcsinálnom a gépen belüli csatlakozósor részét, amire jelenleg nem sok kedvem van. A zöld gombok a gép bekapcsolására, resetelésére, és a ventiszabályzó kijelzőjének váltására szolgálnak. A ventizabályzó saját tervezés: [Ez van belül]
[És az élesztés utáni állapot]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest