- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Kovi]
tag
ok
Ebben az esetben:
127.0.0.1 sher.index.hu
127.0.0.1 as.fotexnet.hu
127.0.0.1 img.adverticum.net
127.0.0.1 imgs.adverticum.net
127.0.0.1 audit.median.hu
127.0.0.1 ads.adverticum.net
Bár gondolom, hogy ezek korábban már elhangzottak, de nem volt türelmem végigolvasni az egészet. Ezzel a listával amúgy az indexet és a freemail-t lehet reklámmentessé tenni.
Amúgy meg sztem ha nagy gondot okozna a portálok üzemeltetőinek az ilyen jellegű ''csalás'', akkor egyszerűen megoldanák, hogy ne külső címről jöjjenek a reklámok, hanem pl index.hu -ról jöjjön az indexen megjelenő reklám. Így nem lenne értelme letiltani, mert akkor nem csak a reklámok, de az egész portál válna elérhetetlenné. -
drpele
senior tag
http://cscc.dyns.cx/Firewall
Firewall, ad-szűrő, cookie tisztogató -
zrubi
senior tag
''Ami engem illet: én is marketingből keresem a kenyerem, ugyanilyen bannereket és honlapokat, sőt postaládába beszórt szórólapokat is készítek''
Ez jó, te ugyanúgy kéretlen szarokkal tömöd más postaládáját, mint akik egy híroldalt tömnek tele hirdetéssel...
És ez pont neked nem tetszik
Én nem nézek egyetlen reklámot sem az interneten, mert arra NEM vagyok kíváncsi. Nem is nézem az indexet soha. Nem vagyok kíváncsi a szórólapokra sem amit köcsög módon a házamba dobálnak, NEM vagyok kíváncsi a sok szemét spam-re sem. Mégis kapok mindegyikből...
A spam ma már törvényellenes. Csak azt nem értem, hogy a bedobálós szórólap miért nem az? Mi a különbség? Ugyanojan pofátlanság, és zaklatás az egész.
Szerintem amíg te is ezt csinálod, addig ne szólj egy szót se az ugyanilyenek ellen. -
MLaca
őstag
Köszönöm a hostokat és igazad van! Ahhoz senkinek semmi (!) köze, hogy én az otthoni saját gépemről milyen weboldalakat nézek és hogy kívánok-e reklámokat lesni, vagy sem! Ez az ÉN magánjogom, ha valakinek nem tetszik, lecsúszhat a hátamon. A lopásról szóló kommentek meg butaságok, csak bele kell gondolni egy kicsit.
-
tomcs
őstag
bevetel nelkul, hobbibol nem lehet ertelmes szinvonalat es mennyiseget egyszerre csinalni. azt nem varhatod el hogy pl az allam tamogasson 1 hiroldalt 1 ceg meg akkor fogja tamogatni ha kap erte reklamot.
vagy jobb lenne ha pl a ph-n nem lenne banner de lenne hetente 3 hir meg felevente 1 cikk? -
dshk
aktív tag
''Ami a lopást illeti: gondolj már bele, mielőtt leírsz valamit. Interneten, hogy a fenébe lopnál el egy olyan lapot ami minél több olvasó megszerzésére törekszik?''
Tényleg az hiszed, hogy az index egy exhibicionista csoport, akiknek nincs jobb dolga, minél több reklámletiltógató (sőt még letöltésszámláló tiltógató is!) ''olvasót'' begyűjteni?
Megmondom mire törekszenek: a minél több bevételre. Te semmiféle bevételt nem jelentesz csak költséget. -
WN31RD
addikt
Tényleg nem akarok rábeszélni senkit, hogy a hosts-módszer helyett valami mást használjon, de azért megjegyzem: Nekem az adzapper egy K5 100 MHz-es gépen fut (kicsivel lassabb egy P100-nál), amiben 24 MB RAM van. És ez a gép nem túlságosan van leterhelve... El lehet tehát képzelni, hogy egy mai átlagos, GHz körüli processzorral szerelt gépnek mennyi plusz munkát jelent valami ilyesminek a futtatása.
Egyébként a biztonságnak, nyugalomnak (a reklámok kapcsán sajnos hozzátehetem: mentálhigiéniának) ára van... Bár, ha valaki hajlandó/akar/kénytelen Linuxot/*BSD-t használni, akkor azért sokkal kevésbé kell tartania netes támadásoktól. -
dshk
aktív tag
ez nagyon frankó, csak gondoltál arra, hogy az index olvasásának az az ára, hogy reklámokat kapsz? Ha reklámmentesen nézed az lopás.
Ha mondjuk az emberek fele elkezd ilyen módszereket alkalmazni, akkor valószínűleg csődbe megy az index (vagy érdektelenné silányul). És ez persze nemcsak az indexre igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- HP notebook topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest