- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Miért, talán tolvaj vagy? Nem? Akkor meg ne húzd fel magad, árt az egészségnek
Ha nem inged, ne vedd magadra, amúgy sem személy szerint neked írta.
Egy másik topicban te engem személy szerint idiótának és hülyének neveztél - amúgy alaptalanul, mert nem volt igazad. Én is írhattam volna csupa nagybetűkkel, hogy engem senki nem nevezhet hülyének és idiótának, de nem érdekel, ki minek hisz.
Nem akkor vagyok hülye vagy idióta, ha valaki annak nevez, hanem akkor, ha ezen felhúzom magam)
-
shtml
őstag
Addig, amíg az index.hu vagy a prohardver.hu felhasználási feltételei között nem szerepel az a kitétel, hogy a lap olvasásáért cserében köteles vagy eltűrni a reklámokat, addig nemcsakhogy lopásról, de még jogosulatlan használatról sem lehet beszélni.
De ha esetleg egyszer lesz ilyen kitétel, még az is csak akkor lehet érvényes, ha belépés vagy olvasás előtt pl. egy rákattintással explicite elfogadod a felhasználási feltételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest