Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Kovi]

tag

válasz freya #164 üzenetére

ok
    Ebben az esetben:
    127.0.0.1 sher.index.hu
    127.0.0.1 as.fotexnet.hu
    127.0.0.1 img.adverticum.net
    127.0.0.1 imgs.adverticum.net
    127.0.0.1 audit.median.hu
    127.0.0.1 ads.adverticum.net

Bár gondolom, hogy ezek korábban már elhangzottak, de nem volt türelmem végigolvasni az egészet. Ezzel a listával amúgy az indexet és a freemail-t lehet reklámmentessé tenni.
    Amúgy meg sztem ha nagy gondot okozna a portálok üzemeltetőinek az ilyen jellegű ''csalás'', akkor egyszerűen megoldanák, hogy ne külső címről jöjjenek a reklámok, hanem pl index.hu -ról jöjjön az indexen megjelenő reklám. Így nem lenne értelme letiltani, mert akkor nem csak a reklámok, de az egész portál válna elérhetetlenné.

• [Kovi]

tag

válasz dshk #154 üzenetére

Nekem is nagyon tetszik az index, és minden bizonnyal támogatnám is, mivel naponta többször is olvasom, és nagyon jó portálnak tartom. Azonban a reklámok letöltése a vodafone szemétsége miatt nálam nem csak elvi problémát hanem anyagit is jelent (ha átlépem a 200 megát havonta fizethetek 7000 ft-ot, ha az 500 megát, akkor 13 ezret!), ezért próbálok minimalizálni minden fölösleges adatforgalmat. Azok a reklámok (képek és flash animációk) pedig jelentős adatforgalmat generálnak, legalábbis 40 kbit-es sebességgel, és 200 megás adatforgalmi korláttal, mindenképpen. Úgyhogy ha egy bíróság ki akarná velem fizettetni az index - ''lopásaim'' miatt - elmaradt bevételét, akkor sztem jobban tenné ha inkább ezzel a mocsok vodafone-al fizettetné ki. Ugyanis addig amíg egy világcég megengedheti magának hogy több 10 ezer felhasználóját verje át az általános szerződési feltételek egyoldalú módosításával, és amíg ezért egy bíróság sem ítéli el, addig nem érzem bűnnek, vagy akár hibának amit a reklámok tiltásával teszek.

Új hozzászólás Aktív témák