- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dshk
aktív tag
''és ha megvettem pénzért egy ad blocker programot, és az kiszűri az Index reklámjait, akkor is lopok tőlük? Még fizettem is! ''
gratulálok. Biztos úr, én ezt a pajszert az ecserin ötszáz forintért vettem teljesen legálisan, még számlám is van róla, fel nem foghatom miért akar lecsukni engem betörésért. -
dshk
aktív tag
de, a reklámletiltás teljesen egyértelműen lopás, ugyanis használod a szervert, ami bizony nem ingyen van, de cserébe semmit nem adsz vissza.
A tévével való összehasonlítás hibás, itt ugyanis gyakorlatilag a lap tartalmát módosítod.
Jól néznénk ki, ha csak az lenne lopás amire rá van írva, hogy tilos ellopni. Ettől független egy bíróság aligha itélne el, de ez a jogrendszer hibája, szerintem teljesne jogos lenne pl. behajtani kamatostul azt a pénzt amit a hirdetőktől kaptak volna.
''A PH persze más tészta.''
Még ez sem igaz, mert a prohardveren is megjelennek az illető reklámforrások, amik ugyanúgy le lesznek tiltva.
''Az indexnek ezzel nem ártok, mert a másik verzió az lenne, hogy eltakarodok a halálba''
gondolod, hogy egy nemfizető vásárló után nagyon sírnának?
''TE engednél spyware-t kommunikálni a neten az anyacégnek, csak azért, mert a szerződésben az elején elfogadtad ''
eleve nem telepítek ilyen szarokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest