Új hozzászólás Aktív témák
-
sider24
tag
Sziasztok. Lenne nekem egy olyan problémám, hogy mikor telepíteni szeretnénk egy (Windows XP SP3-mat) akkor el jut egy darabig mikor ki kellene válasszuk hogy hová szeretnénk fel telepíteni a rendszert (melyik meghajtóra) akkor azt nem adja be hanem egyből kék halál.
Ezt írja: futtassak egy "CHKDSK /F programot.
***STOP: 0x0000007B (0xF78DA524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)
Elsőre azt hittem hogy a hdd-vel van a baj,de már azóta ki cserèltem egy màsikra és azzal is ugyan ez a baj, de viszont Windows 7-el illetven windows 8-al nem dobja ki a kék halalt.
Mi lehet a baj? Sajnos nem nagy teljesítményt nyújt a számítógépem és azért szeretném fel telepíteni a sima xp-t.
-
sider24
tag
Itt mindenki csak kérdezz, de választ nem kap senki sem xdd
-
sider24
tag
Sziasztok. Volna nekem egy olyan problémám, hogy mikor telepíteni szeretném a (Windows XP SP3-mat)
Akkor el jut egy darabig, mikor kellene hogy ki válasszam hogy hova telepítsem a rendszert az helyet ki ír egy kék halált!Következőket írja: A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásnak megelőzése érdekében leállt.
Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Végezzen vírusellenőrézést. Távolítsa el a esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez - vezérlőket.
Ellenőrízze, hogy a merevlemez megfelelően van-e konfigurálva és lezárva.
Futassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.Technika információk:
xxx STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc0000034, 0x00000000,0x00000000)
CHKDSK /F programot futtattam, újra indítottam és meg is csinálta, de az sem javított semmit sajnos.
Különleges Windows 7 Ultimate 64Bit Rendszer fel telepítette úgy ahogy kell, és a windows xp sp3 valamiért nem akarja és ki ír egy kék halált.
Valaki tudna nekem segíteni?
-
sider24
tag
Hali. El jutottam odáig hogy egy haveromnál el mentem és ott be raktam a hdd-met háttértárolónak ott viszont látott minden meghajtót (C,D,E) És minden féle adataim meg vannak, viszont mikor Windows xp-t akarok fel telepíteni vagy egy Windows 7-et akkor viszont ki ír olyan baromságokat hogy (nézze meg a kábelt mert lehet hogy nincs csatlakoztatva, akkor ellenőrizze le valami vírus irtóval és stb.. volt mikor Kék halált írt ki Windows telepítésnél, erre valami meg oldás lehetséges lenne?
És az miért van hogy rendszer alatt nem tudom le formázni a HDD-met?? (rajta persze a régi windows 7, rendszer)
-
sider24
tag
Üdv! Segítsetek! Mai nap folyamán telepíteni szerettem volna gépem ki szerettem volna próbálni a(z) Windows Blade-t . Szóval amikor el indítottam a telepítést akkor az ellenőrzés után azzonnal kék halál jött be. Utána újra indítottam és el indítottam egy sp3-mat annál is az ellenőrzés után kék halál jött be. Ezért nem tudtam újra rakni a gépet és be kapcsoltam a jelenlegi rendszerrel (win7) és nem látja a meghajtókat... csak a C -t látja de 3 ra volt osztva C-D-E-volt és most már az 1tb Winchester-ből nem lát csak 195gb -t. miért nem látja a meghajtót? és hogyan tudnám ezt helyre állítani? Segítsetek pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest