- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung 1 terrás winchesterem ami egy NAS szerverben van immár 2 éve, de a winchester lassan 4 éves lesz. A mostani NAS szerverben napjában többször elindul majd leáll, még akkor is ha nincs adatátvitel. A probléma ezzel az, hogy már vagy 16.000 indításon van túl. Legalábbis emlékeim szerint valamelyik program ezt írta ki amikor rákötöttem a számítógépre kiváncsiságból. Elég lassan pörög fel, és mikor felpörög ilyen sípolós hangot ad ki. SMART van a szerveremen, aszerint jó állapotú a vinyó, melegedni sem szokott, ilyen 35 fok körül tartja magát. A lassú felpörgés mellett mikor elindul vagy leáll a vinyó a szerverbe, egy elég hangosat szokott kattanni is. Ezek a dolgok normálisak? Vagy ez már a végét járja? Az a baj hogy régen mikor megvettem nem figyeltem arra csinál e ilyeneket és már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged