- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghzr2
tag
válasz
Iomega #35596 üzenetére
Van adat a partíción. Ez a régi vinyóm.
Emellé raktam be az új vinyót és telepítettem fel az úra a rendszert. De az új windowsban csak egy partíció látszik.Ha törlöm a partíciót,akkor az adatok is elvesznek gondolom?!
Azt utána vissza tudom hozni datarecoveryvel,de ebben az esetben az kb 6-700 giga lenne,amit azért elég sokáig tartana vissza hozni...
Másképp nem lehet megoldani,hogy ne keljen törölnöm a partíciókat és lássa a windows???
-
baloghzr2
tag
válasz
Iomega #35582 üzenetére
Kedves Iomega,
Előre is köszönöm a segítséged!
Elmentettem mit látok a lemezkezelőben:
[link]Tehát a DISK1-ről lenne szó.A 4 partícióból csak egy látható.Rákattintottam az egyik partícióra,és ezek a lehetőségek választhatóak.Tehát csak a betűjel változtatását ajánlja fel,amire kattintva ezt a hibaüzenetet kapom:
Hogyan tudom láthatóvá tenni ezeket a partíciókat????
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
-
Eduardo89
aktív tag
válasz
Iomega #35583 üzenetére
Szia!
WD RED-em van és találtam hozzá egy SMART load/Unload utility-t a WD supporton.
Ez-> http://support.wd.com/product/download.asp?groupid=619&sid=201&lang=en
Ha jól értelmeztem akkor ez a firmware-t frissíti ami javítja a sok fejparkolást.
Az egyik kérdésem az lett volna, hogy adatvesztéssel jár-e de ezt meg is válaszoltad szval köszönöm.
A másik pedig a garancia kérdése.
Az oké, hogy ha pl elmegy az áram vagy belerugok a gépbe vagy villám csap belé stb nem garis dolog
de ha frissítem a firmware-t a gari érvényes marad-e. Illetve mi történik ha netán rosszabb lesz mint volt ?Illetve a többi WD winyót akkor le kell húzni updateléskor vagy minden egyéb winyót ?
Gondolom a rendszerwinyóhoz nem tud nyúlni mert nem DOS-os hanem Win alól fut az updater. -
baloghzr2
tag
válasz
Iomega #35579 üzenetére
Szia,
Nincs olyan opció,hogy új kötet.Csak a betűjel megváltoztatása parancs van,de azt meg nem engedi.
A 4 partícióbol egy látszik a sajátgépben a másik 3 partíció nem.A látszó partíción azt tudom még kiválasztani,hogy dinamikus lemezzé konvertálás.Az megoldaná a problémát???? -
-
liksoft
nagyúr
válasz
Iomega #35509 üzenetére
Mert a háttérben az USB elektronika ha kéred, ha nem, titkosítva rögzíti az adatokat. Alapban valóban nem kell, de ha egyszer is piszkáltad a titkosítási részt, akkor addig míg nincs "feloldva" a drive, nem éred el. Ha a titkosítás nem kell, akkor ne is próbálgasd, mert ha az adatok vagy a kulcs elszáll a felületről, semmi adat nem menthető róla. Ha nem piszkálod, akkor még egyes verzióknál profi cég esetleg tud adatot menteni, de ez is típusfüggő! (Egyedi kulcsot generál, így ha az megsérült, a jelszó ismeretében tudtommal egy újabb titkosítás létrehozása sem segít. Az adatok elvesznek ilyen esetben!)
Vagyis, az adatok biztonságos cipelésére találták ki ezt a külső drive-ot, NEM A TÁROLÁSUKRA! Ezt jó, ha a használatánál figyelembe veszed.
Nem akarom piszkálni a drive-ot, nem az a célom, hanem a használatát említem csak meg, amire kitalálták. (Hiszen más biztonsági szintet kell tudnia egy fixen használt eszköznek, és egy mobil, könnyen elhagyható vagy ellophatónak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest