- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csabi1984
addikt
Kiindulási pontnak jó. De nézd meg ha esetleg ilyen átalakítos tápcsatid van nem e kontakt hibás. Nekem példul azért fagyogatt ugyan látta a lemezt. Azóta hogy rájüttem ez a hiba azóta nincs fagyás nekem
Tudom a te hibádhoz nincs köze nagyon csak példának hoztam fel a tápcsatit -
_DiEGO_
őstag
Még egy dolog :
Látom több HDD is van a gépedben ....és elég össze-vissza van már a betű kiosztás !!!
Nos , ha sorba szeretnéd rakni C, D , E , F , G stb
Fogod az E meghajtót és ugyanott átteszed D-nek ... NEM , NEM fog ezzel veszni , vagy módosulni HDD-n adat csak nem összevisszaság lesz gépeden !!! Magadon is segítesz ezzel....ha rádugsz valamit akár USB-re , akkor azután a soron következő Betűt fogja neki adni .... és nem a D helyére D -ként...
1000% -os biztonsággal mondom
ilyenben NEM szokásom tippelgetni
-
-
_DiEGO_
őstag
Látja , max más betünek fogja a sorrendben ... itt ebben a gépben az a betükisztása csak .
De telepítéskor egybe marad , vagy szintén darabolod ??? De mindenképp érdemes úgy kezdeni , hogy partíció törlése , majd létrehozása, hogy windóz a rejtett partíciót tudja létrehozni !!! Win7 esetén ez 100MB !
Láthatod - mint a Disk0 esetén is látható ! ! ! úgy kell csinálnod
-
-
_DiEGO_
őstag
Ha már törölted az összes , az összes partíciót és logikait is , akkor egybefüggőnek kell lennie ... ekkor ujra : partíció létrehozása és kell adni neki betükiosztást is , illetve névátírás, ha akarod ... és csakis elsődleges lemeznek ! A zöld az a Logikai partíció ott még.
Ha jól látom az egy 250GB -os HDD
JOBB klikk a mezőbe és adj neki BETŰ kiosztást .... Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása .... itt ! !!
-
-
-
Oks, értem. A folyamat akkor is ugyanaz, mint amit leírtam, csak a C-t is töröld. Persze ezt csak akkor tudod megtenni, ha nem arról fut a rendszer.
Ha Windows-ban nem sikerülne, akkor tölts le egy Hiren's Boot CD-t, és az azon lévő PartitionMagic, vagy bármelyik lemezkezelő program jó erre a célra. -
Nem tudom, jól értem-e. Neked az kellene, hogy a "C" maradjon meg, és a másik 2 partíciót összesíted, és leformázod? Tehát magyarán a jelenlegi 3 partícióból 2-t akarsz csinálni, ahol az egyik marad a régi "C", a másik pedig a 2 maradék partíciójának összege?
Ha ezt akarod, akkor a Sajátgép -> jobb klikk -> Kezelés-en belül a Lemezkezelés pontban tudod megtenni.
Az egyszerűség kedvvért a partíciók legyenek C,D,E. A C-t hagyd figyelmen kívül, a másik kettőt pedig töröld. Ezután hozz létre egy új partíciót a D és az E által létrejött helyből, és ilyenkor automatikusan összehúzza egy partícióba, ami eddig külön volt.Jól értettem?
MOD: Ilyenkor a "C"-n megmaradnak az adatok, de értelemszerűen a D és E partíció tartalma elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged