- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Csabi1984 #35815 üzenetére
A gond, hogy pcx-es, tehát 3 hónap múlva cserélik, nem az én gépembe kellett volna, de az én pénzem fog állni benne, ráadásul a pendrive-om is meghalt, amire a win8 telepítőt akartam másolni, hogy gyorsabban menjen majd az egész. Tisztára megéri szívességet tenni, mert kidobták a laptop számláját és így nincs garancia...
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Adott egy 500gb hitachi 2,5" kb 15 órája bontottam ki simán laptopba betéve nem lehetett rá partíciókat csinálni semelyik win telepítővel, most win8-as gépen vagyok, mbr létrehozásánál crc hiba, gpt létrehozásánál megáll a rendszer és folyamatosan ismétlődő kerregést ad a merevlemez. Garancia? Mennyi idő lenne gpt-be konvertálnia? Emlékeim szerint gyorsan megvan, itt meg már 10 perce ezt csinálja.
-
diegho
nagyúr
sziasztok
Van egy érdekes problémám. Win feltelepítve szépen. Megy akár 5 órán át is a játék, de ahogy elkezdek telepíteni valamit, vagy letölteni, ami a merevlemezt erősebben használja kapok egy resetet és nem talál bootolható merevlemezt. Gép kikapcs majd bekapcs és megint elindul, de van, hogy 2 perc után megint reset. Cmos clear megvolt, load optimized defaults is. Tuning nuku. Most bedobtam egy másik vinyót, egyelőre ez megy lassan 1 órája, bár tegnap este a Samsung is ment 1 órát és csak utána dobta el magát.
Gép:
965p-s3
e8500
2*1gb 1066 kingmax
hd4670
seasonic 400w
samsung f1 320gbmost egy WD 80-as van benne.
Így tesztelem: prime blend, közben firefox egy flash-es oldalt folyamatosan frissít és megy egy letöltés maximum sebességgel.A gépben az alaplap cserélődött tegnap, előtte Asrock 4core1600-D800-al és EP45-DS3-al is tökéletesen ment a vinyó akár napokig is. Szerintetek is kompatibilitási gond lesz a 965p és a samu f1 között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged