- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Próbáld meg értelmezni, amit írtam.
Én nem azt írtam, hogy az XP hűűű de jó és mindenki maradjon meg SP1 előtti telepítőjénél. Hanem azt, hogy az átlagfelhasználók többségénél még az XP van és lesz a gépen hosszú ideig - és rengeteg olyan XP-telepítőkészlet van odakint, amelyben nincsenek benne a szervizcsomagok, nagy méretű merevlemezek és újabb vezérlők támogatása stb. Egy átlagos felhasználótó nem is várható el, hogy azt gondolja: a telepítőlemeze, amit vett/kapott, egyszerűen elavult az új harderkomponensek fényében. Egy szakmai topikban pedig nem csak az új rendszerek, legfgrissebb javítások ajánlásával kell naprakésznek lenni, hiszen van egy olyan rakás szituáció, amikor nem olyan egyszerű a probléma megoldása, miszerint "viszek neked egy corporate XP-t vagy Vistát, legújabb, most tőtöttem le, főtesszük azt kész".
Nekem a Vistával más bajaim vannak, az egy külön történet és más szakmai aspektusai vannak.
Ja, és nem a csóróság miatt nem kedvelem a Vistát.
Két telephelyen 4 olyan csúcsgépem van, amikért sokan a fél lábukat odaadnák, én ezekkel videotechnikai munkát végzek. Pont ez utóbbi miatt nincs rajtuk Vista, egy rakás általam használt szoftver lassabban vagy problémásabban megy Vista alatt egyelőre. És azért nem fogok újra milliós összeget kiadni más szoftverre, hogy Vista alatt dolgozhassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest