Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Létezik olyan, hogy a HDD egyszer látszik egyszer nem?
Van 2db HDD ami egy 2HDD-s dokkolóban van. Win update miatt lekapcsoltam a folyamat végéig majd újraindítás után bekapcsoltam.
Eredmény: felpörög mind2 majd se kép-se hang! Pörögnek de ennyi.
Végig nézem a laptop összes usb portjában, semmi. Van egy másik dokkolóm is. Átrakom őket, bekapcs, semmi.
Kikapcsolom, bekapcsolom windows pittyen megvan mind2 HDD viszont az egyiknél a HDSentinel szerint 86x volt átviteli hiba.
Kikapcsolom, megint bekapcsolom megint nem látja őket a rendszer majd egyszer csak az egyik megjelenik. A másik aminél volt az átviteli hiba nincs sehol csak villog a jelzője. Kikapcs, bekapcs, megjön mind2.
Azt hittem a Win update kavart be de ezek szerint az egyik HDD akasztja meg mind2 dokkolót.
Most megvan mind2 és semmi jelét nem látni, hogy valami gond lenne. Nulláztam azt a 86-ot, újabb nem jött.
WD Purple a HDD 1405napos üzemidővel 284 indítással(a másik is ugyan ez) amiből kb 8-at raktam most beléjük. A vezérlő kezdene betegeskedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi