- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5214 üzenetére
Egy Maxtor-vinyóról van szó, ennek ellenére a "SeaTools for Windows" nem Seagate terméknek ismeri fel. Ez számomra elég furcsa, mert ha jól tudom, a Seagate és a Maxtor egy és ugyanaz a gyártósor. Gondolom nem véletlenül vannak a Maxtor termékei a Seagate oldalán...
"Seagate and Maxtor drives models are given a gold drive icon. Non-Seagate drives have a silver drive icon." Tehát az én vinyómnak elvileg aranyszínt kellene kapnia, nem teszi. Mindegy.
A saját diagnosztikai progi SMART-tesztjén azt írja ki, hogy "Fail".A rövidtávú teszteken átment hiba nélkül. Advanced Tests-nél a Drive Settings...-re azt írja ki, h "Test Unavailable". Nem értem, mi baja.
HD Sentinel szerint a vinyó teljesítménye 91% (egy-két helyen hibádzik, de nem vészes), a kondíció 100%, 35 C°.A kérdésem arra irányult volna, hogy hogyan tudok törölni, hogy NE lehessen visszaállítani a tartalmát formázás után. A partíciókat már eltávolítottam, lehet, hogy így nehézkesebb lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest