Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
*Ropi* #52087 üzenetére
Sajnos így ahogy mondod!
Tegnap újra telepítettem a Windows 10-t, de gondoltam, hogy amit nem látok a bios-ban, arra nem sok hatással lesz. Így is lett. Kipróbáltam megint mind a négy sata port-ot. Semmi előre lépés. Még a hétvégén részletesebben próbáltam a variációkat, mert a másik 2TB-os (szintén Samsung 2.5") hdd-vel is körbe mentem a sata portokon, közvetlenül bekötve a lapra (nem hot swap rack-en keresztül), több adat és táp vezetékkel. Ugyanez volt az eredmény sajnos.
3rd party vezérlő alatt mit értesz?
Egyelőre csak az AMD chipset driverét töltöttem fel a gépre, amit az AMD oldaláról szedtem le. A windows eszköz kezelőben minden ok, nincs hiányosság a drivereket illetően.Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 garanciával
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest