Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy használt WDC WD5000BEVT-75ZAT0 500GB-os notivinyót. A probláma a következő: HDS 100/100-asként vettem meg, ami addig ok is volt, amíg beüzemeltem. Aztán, amikor a HDS rövid öntesztjét akartam futtatni, olvasófej hibával leállt a teszt! Többszöri próbálkozásra ugyanez a hiba. Mondom hoppá itt gondok vannak, HD Tune 5.50 trial-al elindítottam a bechmarkot, olvasásra, de kifagyott kb. 2 perc múlva a program. Bezártam, kapott egy újraindítást a gép, és a vinyó HDS szerint 100/99 lett, és keletkezett 1 gyenge szektor! Kezdtem ideges lenni, mondom jó, akkor menjünk rá a HD Tune error scan-el. Na ez talált az első 56GB-on 14 hibás blokkot. A kondíció úgy csökkent és a gyenge szektorok száma úgy nőtt HDS-ben, ahogy egyre több és több hibás szektort talált a HD Tune. Kipróbáltam azt is hogy adtam neki teljes formázást. Ekkor megint 100/100-nak mutatta a HDS. WTF?
Majd megint elindítottam a HD Tune error scant- és megint talált hibás blokkokat, igaz valamivel kevesebbet. És kondíció megint elkezdett zuhanni, és gyűlni a gyenge szektorok. Ez volt tegnap. Formázás előtt cseréltem sata és tápkábelt is, szóval kábelhiba kizárva. Adatkapcsolati hibát nem is írt egyszer sem. Ma letöröltem a partíciót, újra létrehoztam gyorsformázással, majd elkezdtem rá filmeket másolni. Ezt szépen csinálja. Közben ránéztem HDS-el és most megint 100/100! Hogy van ez? (HDS 4.50 PRO ingyenes verzió.) Visszaküldeném az eladónak, mert szerintem ez nem normális. HD tune mindig talál rajta hibás szektorokat, ha elindítom az error scant. Ti mit mondanátok erre? Döglik a vinyó? Vagy milyen programot küldjek még rá ellenőrzésre?Kép a HDS-röl:
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Windows 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- 2025 - Íme a 45. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő