- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
King Unique #54840 üzenetére
Köszönöm, működik!
-
athomi
veterán
válasz
King Unique #54838 üzenetére
Nem tudok meghajtóbetűjelet adni neki.
[kép] -
athomi
veterán
Sziasztok!
Újrahúztam a Win-t az SSD-men. Mellette van egy HDD, tele adatokkal. Az újrahúzás óta nem tudom használni, nem jelenik meg a mappája a fájlkezelőben, az eszközkezelő azonban látja.
[kép]Tudok valamit tenni, hogy használni tudjam?
-
athomi
veterán
válasz
spiritex #30435 üzenetére
igen közben megtaláltam, köszönöm a segítségeket
-
athomi
veterán
Elfelejtettem a frissen vásárolt merevlemezemen megformázni azt a partíciót amit adattárolásra szeretnék használni... tehát most nem látja a Windows 8 csak a rendszerpartíciót. Tudok vmit csinálni, vagy kezdhetem elölről az egészet?
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Pár napja nagyon belassult a gépen minden (bazi nagy lagg játékok alatt, lassú laggos win, akadozó adatmásolás). Formáztam a vinyót, friss win és helyreállt... 1 napra. Ma már be se tölt a win, küzdelmek után kiírja, hogy "A disk read error occured".
Meghalt a vinyó? Vagy más is lehet?
-
athomi
veterán
válasz
doglotthal #14262 üzenetére
a rendszerpartición már nincs semmi, mert formázva lett, új rednszer meg nem akar rámenni, a másik particióra meg nem húzok rá semmit, mert szükséges dolgok vannak rajta, örülök ha le tudom majd menteni őket
-
athomi
veterán
Hi!
Pár napja a win7 majdnem minden gépinditáskor hibahelyreállítással kezdett, majd a rendszer felállását követő 10-15 percben nem lehet a géppel semmit csinálni. Tegnap megpróbáltam újrahúzni a win-t, de a 30GB-os partíció formázása 1.5 órán át tartott, majd magát a win el sem kezdte telepíteni.
Lehet ez winyóprobléma? -
athomi
veterán
vettem egy 160Gb-os samsung IDE-s vinyó-t
problémám az, hogy beteszem a gépbe és nem látja a gép (bios-ban is néztem)
mitől lehet ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest