Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
A teszt hiba nélkül lefutott. Tegyél fel a HD Sentinel SMART oldaláról is egy képet, hogy szerinte mi a baj. Persze ha a (Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan) itt kérdezed meg még pontosabb választ kapsz.
-
válasz
üzenetére
Már elég sokszor leírtuk szerintem 1 oldallal visszalapozol is leírtam hogy hd tune progival error scan és ott kimutatja hol van a hibás rész. Ha mákja van az embernek körülhatárolható helyen, ha meg az elején vagy a végén az már Kánaán. Akkor ki kell számolni mekkora particiót/kat lehet csinálni a hibátlan részre van rengeteg partíciós program amivel ha kész van a helyére lehet tolni.
Majd ha ráérek bővebben leírom.
Nekem ez a módszer mindig működött ha csak nem fej hiba volt vagy motor/elektronika mert azon nem segít. Cserébe lehet lesz rajta több kisebb partició vagy csak egy de mindenképpen csökken a felhasználható méret.
Ja és persze telepítéskor használatkor ezeket a nagy nehezen elkészített partíciókat nem szabad hagyni hogy letörölje létrehozza mert akkor lehet megint melózni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest