- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
a: Találgatás
b: Legtöbb ilyen gyanús szektor logikai hiba amit lehet javítani.
c: A smart logika adataiból kiszámolja, de ez jósolás szintű, mert honnan tudná hogy mikor következik be teszem azt egy áramszünet ami után lecsapódik a fej.
d: Azt a következtetést lehet belőle levonni hogy gyakrabban kell lementeni róla mindent és újraformázni. -
liksoft
nagyúr
MFM óta NINCS alacsony szintű formázás. Az ugyanis a szektorok és előttük lévő azonosítók teljes újraírását jelenti. Mivel a mai (tizenéve) drive-ok servo-t használnak, és dinamikusan kezelik a felületet (hibás területek kiiktatása, tartalék szektorok kezelése, SMART, stb....), így csak az adatterülethez férsz hozzá. Ez NEM az mint amit kérdeztél.
Ha a szektorokhoz szeretnél hozzáférni, az egyszerű programozói feladat. Lehet DOS és magasabb szintű OS alatt is. Mindenhol más programozási nyelv, és leginkább más csatorna használata kell.
Alapmű: RB Interrupt list.
-
netseft
aktív tag
-
Fulmi
senior tag
bocsi, csak nehez pda rol, szoval:
elrontottam a gepem.
particionalo progival szerettem volna vista alol novelni az egyik particio meretet a masik rovasara, be is allitottam, a partition wizard progi meg mondta h restart kell neki, restartot nyomtam...az inditas utan a kepernyon a kovetkezot latom (ubuntu es vista van rajta):
grub loading.
unknown filesystem.
grub rescue>remelem tudtok vmit tanacsolni, mert eleg fontos lenne hasznalni...
koszi
-
Dzsekó
addikt
-
liksoft
nagyúr
Ez jelentős különbség.
Valóban ekkora különbség van a listaárban a két ország között, vagy a számla tulajdonjoga miatt egyéb kedvezmény is jelentkezett? (Csak érdeklődés, soha nem vásároltam külföldről amit itthon is lehetett kapni. - Lehet, hiba.)A különbség akkora, hogy ha nincs teljesen ingyenes megoldás, ez talán felvállalható. (Benne van a pakliban. - Ahogy szokták mondani.)
-
liksoft
nagyúr
Nem túl bíztató. Garira még nem érett, de szépen halad afelé. Ahol a notit vetted, kérdezd meg, hajlandóak-e a garira? A SMART lista segítség lehet.
Nem. Az idők csak becslések. Mivel a drive-ba képtelenség bele látni, így a mérhető értékek alapján kalkulál a program. Lehet, hogy pár perc csak már az élet, de ha a hiba stabilizálódik, akár évekig is működhet még. A winyó dinamikus eszköz, így dinamikájában célszerű figyelni.
Sajnos a drive dinamikusan (kronológiában) nem tárolja a SMART adatokat, a használat során meg a Sentinel progi vagy megy, vagy nem, így statikus kiértékeléssel dolgozik. A legfontosabb dolgok így is figyelhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valóban ekkora különbség van a listaárban a két ország között, vagy a számla tulajdonjoga miatt egyéb kedvezmény is jelentkezett? (Csak érdeklődés, soha nem vásároltam külföldről amit itthon is lehetett kapni. - Lehet, hiba.)