Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz spista222 #22047 üzenetére
Igen, igen, egyfolytában a Win 7 lemez fut (most is), ami nem jó móka, mert 10 perc, mire egyáltalán betölt valami féle kezelőfelületet. Kaptam Win 7 topikban tanácsot, hogy írjak be egy parancssort, de egyelőre az sem jön be.
Én hajlandó lennék újratelepíteni a rendszert is, el van mentve mindkét HDD-ről minden adat, de ehhez is kellene nekem valami leírás, hogyan csináljam, hogy ne történjen megint ez. Az a módszer, hogy csak egy HDD-t dugok be a telepítéshez, nem vált be, mert addig működik, amíg bele nem rakom a másikat is.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest