Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ng0ofy
üzenetére
Értem,v...ez most My Passport,igaz,v sima 2,5" wd hdd külső mobilrackben? (alutokba csavarozva
)
De nem ez a lényeg,látom másik topicba liksoft már válaszolt,garit érdemes megpróbálni
,adatmentés/szerelés szakemberrel túl drága,viszont gariba,ha felhasználó okozta a kárt (nem rendeltetésszerű használat),akkor az esetleges javítás,csere bizony díjköteles,bár nem 100 ezres nagyságrendű.Ezért is kérdeztem mennyire hagyott rajta nyomot az esés,meg mást kell mondani visszavitelkor,hirtelen tönkrement,pedig én rendeltetésszerrűen...,csak nem állnak neki szétszedni és megbizonyosodni róla,hanem jó esetben egyből csere. Max a hibás db-ot felküldik,átadják "vizsgálatra" és ott kiderülhet,h nem magától...
,de lehet sz@rnak rá. 
Most befosattál kicsit engem is,My Passport 60 cm eséstől már konec
,ezért is veszek még1 ütésállót,biztonsági másolatoknak... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
,adatmentés/szerelés szakemberrel túl drága,viszont gariba,ha felhasználó okozta a kárt (nem rendeltetésszerű használat),akkor az esetleges javítás,csere bizony díjköteles,bár nem 100 ezres nagyságrendű.Ezért is kérdeztem mennyire hagyott rajta nyomot az esés,meg mást kell mondani visszavitelkor,hirtelen tönkrement,pedig én rendeltetésszerrűen...,csak nem állnak neki szétszedni és megbizonyosodni róla,hanem jó esetben egyből csere. Max a hibás db-ot felküldik,átadják "vizsgálatra" és ott kiderülhet,h nem magától...
,de lehet sz@rnak rá. 
,ezért is veszek még1 ütésállót,biztonsági másolatoknak...