- Akciófigyelő
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok
Egy seagate 500GB-os vinyót nemrég szereltem be egyik ismerősöm gépébe, a dolog nehézségét az adta, hogy nem volt sata vezérlő az alaplapon (asrock k7), ezért egy pci vezérlővel kellett megoldani a kapcsolatot a két eszköz között (a pci sata vezérlő egy bestconn., sil3512). Elég nehezen, de sikerült működésre bírni a rendszert az új vinyóval, de ekkor tűnt fel, hogy a Smart értékek közül az ultra ATA CRC error count szépen felugrott 150-re.
2 új adatkábellel kipróbáltam, mire ismét emelkedett a ...crc error count, majd egy másik tápegységgel is próbát tettem, így már jónak tűnt, addig, amíg meg nem próbáltam nagyobb fájlokat másolni rá, vagy dvd-t írni, ekkor ugyanis winxp befagyott (a crc error count érték pedig ismét növekedett, most 370-körül járhat).
Nem tudom, hogy a vinyó -e ludas a dologban, vagy a vezérlő, illetve hogy az ultra ata crc error count értékét ki lehet nullázni
vagy egy idő/érték elérése után visszaáll 0-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest