- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok
Egy seagate 500GB-os vinyót nemrég szereltem be egyik ismerősöm gépébe, a dolog nehézségét az adta, hogy nem volt sata vezérlő az alaplapon (asrock k7), ezért egy pci vezérlővel kellett megoldani a kapcsolatot a két eszköz között (a pci sata vezérlő egy bestconn., sil3512). Elég nehezen, de sikerült működésre bírni a rendszert az új vinyóval, de ekkor tűnt fel, hogy a Smart értékek közül az ultra ATA CRC error count szépen felugrott 150-re.
2 új adatkábellel kipróbáltam, mire ismét emelkedett a ...crc error count, majd egy másik tápegységgel is próbát tettem, így már jónak tűnt, addig, amíg meg nem próbáltam nagyobb fájlokat másolni rá, vagy dvd-t írni, ekkor ugyanis winxp befagyott (a crc error count érték pedig ismét növekedett, most 370-körül járhat).
Nem tudom, hogy a vinyó -e ludas a dologban, vagy a vezérlő, illetve hogy az ultra ata crc error count értékét ki lehet nullázni
vagy egy idő/érték elérése után visszaáll 0-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Futás, futópályák
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory:Nikke
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest