- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
sziasztok
olyan problemaval fordulnek hozzatok,hogy van egy samu 250-es vinyom. tegnap még tokeletesen ment,valamint még masoltam is ra. aztan egy ujrainditas soran,mert particionalni akartam, nem indult el a gép. mondom fagyok valamiert... kiderult,ha lehuzom ezt a 250-es samut,akkor elindul szepen a rendszer,mert a rendszer masik vinyon van. tehat se win-t se dos-t nem tudok inditani,mert azonnal kifagy a rendszer ahogy elkezdene valamin is dolgozni. a vinyot post-olasnal irja,valamint fel is porog. semmi zaj,vagy csattogas nincs. szoval nem ertem. probaltam masik sata portot,masik sata kabellel,masik tap csatlakozoval,jumperelve,meg mindenhogy.
van erre valakinek valami otlete?
udv
Janos -
zsolt1129
addikt
Szerintetek 21 hibás szektorral gariztatható egy HDD? Köszi a válaszokat
-
PG989
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy 200 GB-os Samsung vinyója, ami használhatatlan, mivel egyik napról a másikra elszállt, még a BIOS sem látja. Előtte nem volt baja, az elektronika hibára gyanakszunk. Vaterán láttam,hogy árulnak Samsung elektronikákat 1-2000 forintért.
Meg lehet oldani, hogy kicseréljük rajta az elektronikát és utána pótolható anyagok tárolására/ adathordozásra használjuk? Természetesen fontos dolgokat nem raknánk rá pl szakdolgozatot
Elektronika cseréről valami használható leírást tud valaki?
Köszi előre!
-
szmyky
aktív tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott nekem egy WD 750GB vinyó, azonban én nem szeretném formázni minden "gigáját" !
Nem okoz gondot ez a vinyónak , hogy használat közben nem mindegyik partíciója
van formázva a későbbiekben !A válaszokat előre is köszönöm !
-
janos80
senior tag
szia
kilehet cserelni az elektronikat otthon , biztonsagosan. nem nagy valami. amikor en csereltem,akkor azt a panelt par csavar fogta fel, leemeltem,majd raraktam a masikra , racsavaroztam és mar mukodott is. csak annyi kell,hogy biztosan az adott vinyohoz tartozo elektronika legyen!!!
udv
Janos -
szmyky
aktív tag
Ha van két vinyó(de csak az egyiken van op rendszer), akkor mind a kettőre érdemes lapozófájlt tenni vagy csak az op rendszeresre !
Kössssz !
-
janos80
senior tag
erre viszont jo lenne valami valasz [link]
igaz,hogy mar a garit elinteztem és viszik kedden,de hatha megjavul valamitol -
szmyky
aktív tag
Ha van két vinyó(de csak az egyiken van op rendszer), akkor mind a kettőre érdemes lapozófájlt tenni vagy csak az op rendszeresre ???
Kössssz !
-
janos80
senior tag
válasz szmyky #10117 üzenetére
Én mellozom a lapozofile tulzott hasznalatat. jelenleg 1gb-osat hasznalok 1db particion. ha szukseg van ra,akkor csinalj,és ha kell,akkor szerintem egy masik vinyora csinald mint amin az op rendszered van,mert talan onnet gyorsabban olvas es ir,mint a rendszer sajat magara és kozben még futtat is egy programot
udv
Janos -
janos80
senior tag
kozben nekem megoldodott a vinyo gondom. atvittem egy masik gepre és ott bebootolt a win,igaz vagy 10percig dolgozott valamit,aztan nagynehezen ujra pariticionaltam és utana mar mukodott rendesen. lehetseges,hogy valami osszekeveredett benne
udv
Janos -
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs az OFF-ért, de ezt muszáj:
Tudtátok, hogy "pillanatnyilag amit a forgalomba' általába' vásárolnak otthonra személyi számítógépnek, azok általába' 1 GB-osak"?
---> [A Nemzeti Nyomozó Iroda a világrekord-fogásról]Sk8erPeter
-
dodibasa
csendes tag
Sziasztok
Abban kérném a segítségeteket , haverom gépét akarjuk újratenni , van benne egy hitachi 250 gb winchester , xp boot lemezt betettem aztén formáztam és elkezdi másolni utána a fájlokat majd kiírja hogy újra indul és ezután újraindul az elején lefutnak a kiírások majd újraindul ás nem történik semmi :S nem folytatja a telepítést . Valahogy tudnátok nekem segíteni ? -
janos80
senior tag
válasz Sk8erPeter #10120 üzenetére
elnezzuk az off-ot -
tolts.hu
őstag
válasz Sk8erPeter #10120 üzenetére
a memóriakártyám is nagyobb
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
Esetleg tápegységet is cserélhetne, miután átkondizták az alaplapot. - Csak feltételezés, de tipikus esete amikor a proc átmegy protected módba, nagyobb a teljesítményfelvétele, így az öreg tápszűrés nem bírja, proc hibázik, újraindul a gép.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Imco
őstag
válasz liksoft #10127 üzenetére
Persze! Csak igy költséghatékonyabb! Ha szoftveres hibát kilöttem akkor mennék a hardwer felé. Persze ha van otthon egy tápja akkor kezdhetné igy is. De lássuk be hogy erre kevés az esély. Az átkondizás meg tapasztalatom szerint /már ha nem látványos a hiba / kis százalékban jön be. Igaz a ráforditott összeg sem túl nagy! Remegő kezű home usernek "nagy" kihivás. Én is inkább mást kérek rá. - mivel türelmetlen, remegő kezü ember vagyok! Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
dodibasa
csendes tag
Betettem az én gépembe a winchestert másodlagos ként és ott felismerte és a saját gépben meg is tudtam nézni hogy mi van rajta és látszik hogy windows tett rá dolgokat , ja és az én képemben is próbáltam feltelepíteni úgy hogy kivettem az én vinyómat és csak az volt bent masterként de úgy is ezt csinálta
-
dodibasa
csendes tag
megpróbáltam vistával de ott nem látja a vinyót most keresglek drivert hozzá de nem nagyon találok http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.e6b513c73a0b7518e8284977eac4f0a0/ <--- itt megtaláltam de nem tudom a drivert hozzá hogy tudom leszedni :S mert lehet hogy ez a baja . Mármind hogy flopyra rákéne tenni és F6-al betölteni . Valakinek ötlete vagy segítsége hogy hol tudok találni ehez drivert ?
-
dodibasa
csendes tag
válasz Sk8erPeter #10131 üzenetére
Én gépembe beletettem ott másik táp van , és működött elötte a vinyó tehát ment rajta az xp csak már régi volt már lassú volt , és ezért teszem újra . De most jött ez a nehézség
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz dodibasa #10133 üzenetére
"Én gépembe beletettem ott másik táp van"
Bocs de nem értelek. Most akkor megint másik gépen próbálkozol, aminek más tápja van? Na mindegy, a gépben, amivel próbálkoztok, milyen típusú+teljesítményű tápegység van?Drivert ezekhez jobb esetben nem kell külön beadni. Native IDE mode (Disabled) és hasonlókkal is kikerülhető, ha van rá lehetőség. Ilyesmi: [link]
Vagy integrált telepítőlemez (pl. SP3) készítése ezzel a módszerrel: [link]
Ha mégis, cikk:
Windows Portal: Windows telepítése SATA-merevlemezre - telepítőbe integrált meghajtók
Logout: SATA driver integrálásaSk8erPeter
-
dodibasa
csendes tag
Tehát adott haverom gépe , és van az én külön asztali gépem és áttettem a vinyót az enyémbe és arra írtam hogy az én tápommal is ezt csinálta . én tápom 300 wattos az ővé nem tom mert valami kínai írások vannak rajta .
-
dodibasa
csendes tag
mindkettő msi alaplap
-
dodibasa
csendes tag
ja és betettem a ista telepítőt és kipróbáltam de az még particiót semm lát semmit , kéri hogy ha van bent vinyó akkor az illesztőprogramot tegyek be
-
dodibasa
csendes tag
vista
-
Strangerpro
tag
SZiasztok
Csinalt mar valaki fejcseret vinyoban?
udv
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz dodibasa #10135 üzenetére
5 percen belül szerkesztheted a hozzászólásodat, erre nagyon gyorsan rászokhatnál.
"én tápom 300 wattos"
Aha, jaja, azt a márkát meg típust ismerem, jó darab."az ővé nem tom mert valami kínai írások vannak rajta"
Ühümm, tök jól hangzik, akkor biztos rohadt jó táp az is.Sk8erPeter
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a sentinelt és teljesítmény 100% kondició 94% mit jelent a kondició? illetve nem találtam meg a sentinelben hogy kiirja hány rossz sektor van bár lehet ez jó hír mert ezek szerint nincs... de azért mégis kivi lennék mint régen a scandisk is kivetítette a merevlemezt.
-
liksoft
nagyúr
válasz Strangerpro #10139 üzenetére
Igen, több ezret.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Valahol találkoztam egy progival - de fogalmam nincs hogy hol - , ami az egész vinyót teleírja 1-el. Nem tudjátok mi a neve?
-
dodibasa
csendes tag
válasz Sk8erPeter #10140 üzenetére
Én tápom egy codegen 200x 300wattos
Köszönöm "kedves" Sk8erPeter hogy felhívtad figyelmemet hogy 5 percig lehet szerkeszteni .Jéé valóban lehet szerkeszteni !!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest