Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodibasa
csendes tag
válasz Sk8erPeter #10140 üzenetére
Én tápom egy codegen 200x 300wattos
Köszönöm "kedves" Sk8erPeter hogy felhívtad figyelmemet hogy 5 percig lehet szerkeszteni .Jéé valóban lehet szerkeszteni !!!
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Valahol találkoztam egy progival - de fogalmam nincs hogy hol - , ami az egész vinyót teleírja 1-el. Nem tudjátok mi a neve?
-
liksoft
nagyúr
válasz Strangerpro #10139 üzenetére
Igen, több ezret.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a sentinelt és teljesítmény 100% kondició 94% mit jelent a kondició? illetve nem találtam meg a sentinelben hogy kiirja hány rossz sektor van bár lehet ez jó hír mert ezek szerint nincs... de azért mégis kivi lennék mint régen a scandisk is kivetítette a merevlemezt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz dodibasa #10135 üzenetére
5 percen belül szerkesztheted a hozzászólásodat, erre nagyon gyorsan rászokhatnál.
"én tápom 300 wattos"
Aha, jaja, azt a márkát meg típust ismerem, jó darab."az ővé nem tom mert valami kínai írások vannak rajta"
Ühümm, tök jól hangzik, akkor biztos rohadt jó táp az is.Sk8erPeter
-
Strangerpro
tag
SZiasztok
Csinalt mar valaki fejcseret vinyoban?
udv
-
dodibasa
csendes tag
vista
-
dodibasa
csendes tag
ja és betettem a ista telepítőt és kipróbáltam de az még particiót semm lát semmit , kéri hogy ha van bent vinyó akkor az illesztőprogramot tegyek be
-
dodibasa
csendes tag
mindkettő msi alaplap
-
dodibasa
csendes tag
Tehát adott haverom gépe , és van az én külön asztali gépem és áttettem a vinyót az enyémbe és arra írtam hogy az én tápommal is ezt csinálta . én tápom 300 wattos az ővé nem tom mert valami kínai írások vannak rajta .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz dodibasa #10133 üzenetére
"Én gépembe beletettem ott másik táp van"
Bocs de nem értelek. Most akkor megint másik gépen próbálkozol, aminek más tápja van? Na mindegy, a gépben, amivel próbálkoztok, milyen típusú+teljesítményű tápegység van?Drivert ezekhez jobb esetben nem kell külön beadni. Native IDE mode (Disabled) és hasonlókkal is kikerülhető, ha van rá lehetőség. Ilyesmi: [link]
Vagy integrált telepítőlemez (pl. SP3) készítése ezzel a módszerrel: [link]
Ha mégis, cikk:
Windows Portal: Windows telepítése SATA-merevlemezre - telepítőbe integrált meghajtók
Logout: SATA driver integrálásaSk8erPeter
-
dodibasa
csendes tag
válasz Sk8erPeter #10131 üzenetére
Én gépembe beletettem ott másik táp van , és működött elötte a vinyó tehát ment rajta az xp csak már régi volt már lassú volt , és ezért teszem újra . De most jött ez a nehézség
-
dodibasa
csendes tag
megpróbáltam vistával de ott nem látja a vinyót most keresglek drivert hozzá de nem nagyon találok http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.e6b513c73a0b7518e8284977eac4f0a0/ <--- itt megtaláltam de nem tudom a drivert hozzá hogy tudom leszedni :S mert lehet hogy ez a baja . Mármind hogy flopyra rákéne tenni és F6-al betölteni . Valakinek ötlete vagy segítsége hogy hol tudok találni ehez drivert ?
-
dodibasa
csendes tag
Betettem az én gépembe a winchestert másodlagos ként és ott felismerte és a saját gépben meg is tudtam nézni hogy mi van rajta és látszik hogy windows tett rá dolgokat , ja és az én képemben is próbáltam feltelepíteni úgy hogy kivettem az én vinyómat és csak az volt bent masterként de úgy is ezt csinálta
-
Imco
őstag
válasz liksoft #10127 üzenetére
Persze! Csak igy költséghatékonyabb! Ha szoftveres hibát kilöttem akkor mennék a hardwer felé. Persze ha van otthon egy tápja akkor kezdhetné igy is. De lássuk be hogy erre kevés az esély. Az átkondizás meg tapasztalatom szerint /már ha nem látványos a hiba / kis százalékban jön be. Igaz a ráforditott összeg sem túl nagy! Remegő kezű home usernek "nagy" kihivás. Én is inkább mást kérek rá. - mivel türelmetlen, remegő kezü ember vagyok! Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
liksoft
nagyúr
Esetleg tápegységet is cserélhetne, miután átkondizták az alaplapot. - Csak feltételezés, de tipikus esete amikor a proc átmegy protected módba, nagyobb a teljesítményfelvétele, így az öreg tápszűrés nem bírja, proc hibázik, újraindul a gép.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
tolts.hu
őstag
válasz Sk8erPeter #10120 üzenetére
a memóriakártyám is nagyobb
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
janos80
senior tag
válasz Sk8erPeter #10120 üzenetére
elnezzuk az off-ot -
dodibasa
csendes tag
Sziasztok
Abban kérném a segítségeteket , haverom gépét akarjuk újratenni , van benne egy hitachi 250 gb winchester , xp boot lemezt betettem aztén formáztam és elkezdi másolni utána a fájlokat majd kiírja hogy újra indul és ezután újraindul az elején lefutnak a kiírások majd újraindul ás nem történik semmi :S nem folytatja a telepítést . Valahogy tudnátok nekem segíteni ? -
Sk8erPeter
nagyúr
Bocs az OFF-ért, de ezt muszáj:
Tudtátok, hogy "pillanatnyilag amit a forgalomba' általába' vásárolnak otthonra személyi számítógépnek, azok általába' 1 GB-osak"?
---> [A Nemzeti Nyomozó Iroda a világrekord-fogásról]Sk8erPeter
-
janos80
senior tag
kozben nekem megoldodott a vinyo gondom. atvittem egy masik gepre és ott bebootolt a win,igaz vagy 10percig dolgozott valamit,aztan nagynehezen ujra pariticionaltam és utana mar mukodott rendesen. lehetseges,hogy valami osszekeveredett benne
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz szmyky #10117 üzenetére
Én mellozom a lapozofile tulzott hasznalatat. jelenleg 1gb-osat hasznalok 1db particion. ha szukseg van ra,akkor csinalj,és ha kell,akkor szerintem egy masik vinyora csinald mint amin az op rendszered van,mert talan onnet gyorsabban olvas es ir,mint a rendszer sajat magara és kozben még futtat is egy programot
udv
Janos -
szmyky
aktív tag
Ha van két vinyó(de csak az egyiken van op rendszer), akkor mind a kettőre érdemes lapozófájlt tenni vagy csak az op rendszeresre ???
Kössssz !
-
janos80
senior tag
erre viszont jo lenne valami valasz [link]
igaz,hogy mar a garit elinteztem és viszik kedden,de hatha megjavul valamitol -
szmyky
aktív tag
Ha van két vinyó(de csak az egyiken van op rendszer), akkor mind a kettőre érdemes lapozófájlt tenni vagy csak az op rendszeresre !
Kössssz !
-
janos80
senior tag
szia
kilehet cserelni az elektronikat otthon , biztonsagosan. nem nagy valami. amikor en csereltem,akkor azt a panelt par csavar fogta fel, leemeltem,majd raraktam a masikra , racsavaroztam és mar mukodott is. csak annyi kell,hogy biztosan az adott vinyohoz tartozo elektronika legyen!!!
udv
Janos -
szmyky
aktív tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott nekem egy WD 750GB vinyó, azonban én nem szeretném formázni minden "gigáját" !
Nem okoz gondot ez a vinyónak , hogy használat közben nem mindegyik partíciója
van formázva a későbbiekben !A válaszokat előre is köszönöm !
-
PG989
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy 200 GB-os Samsung vinyója, ami használhatatlan, mivel egyik napról a másikra elszállt, még a BIOS sem látja. Előtte nem volt baja, az elektronika hibára gyanakszunk. Vaterán láttam,hogy árulnak Samsung elektronikákat 1-2000 forintért.
Meg lehet oldani, hogy kicseréljük rajta az elektronikát és utána pótolható anyagok tárolására/ adathordozásra használjuk? Természetesen fontos dolgokat nem raknánk rá pl szakdolgozatot
Elektronika cseréről valami használható leírást tud valaki?
Köszi előre!
-
zsolt1129
addikt
Szerintetek 21 hibás szektorral gariztatható egy HDD? Köszi a válaszokat
-
janos80
senior tag
sziasztok
olyan problemaval fordulnek hozzatok,hogy van egy samu 250-es vinyom. tegnap még tokeletesen ment,valamint még masoltam is ra. aztan egy ujrainditas soran,mert particionalni akartam, nem indult el a gép. mondom fagyok valamiert... kiderult,ha lehuzom ezt a 250-es samut,akkor elindul szepen a rendszer,mert a rendszer masik vinyon van. tehat se win-t se dos-t nem tudok inditani,mert azonnal kifagy a rendszer ahogy elkezdene valamin is dolgozni. a vinyot post-olasnal irja,valamint fel is porog. semmi zaj,vagy csattogas nincs. szoval nem ertem. probaltam masik sata portot,masik sata kabellel,masik tap csatlakozoval,jumperelve,meg mindenhogy.
van erre valakinek valami otlete?
udv
Janos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest