Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
válasz
Sk8erPeter #10120 üzenetére
elnezzuk az off-ot -
janos80
senior tag
kozben nekem megoldodott a vinyo gondom. atvittem egy masik gepre és ott bebootolt a win,igaz vagy 10percig dolgozott valamit,aztan nagynehezen ujra pariticionaltam és utana mar mukodott rendesen. lehetseges,hogy valami osszekeveredett benne
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
szmyky #10117 üzenetére
Én mellozom a lapozofile tulzott hasznalatat. jelenleg 1gb-osat hasznalok 1db particion. ha szukseg van ra,akkor csinalj,és ha kell,akkor szerintem egy masik vinyora csinald mint amin az op rendszered van,mert talan onnet gyorsabban olvas es ir,mint a rendszer sajat magara és kozben még futtat is egy programot
udv
Janos -
janos80
senior tag
erre viszont jo lenne valami valasz
[link]
igaz,hogy mar a garit elinteztem és viszik kedden,de hatha megjavul valamitol -
janos80
senior tag
szia
kilehet cserelni az elektronikat otthon , biztonsagosan. nem nagy valami. amikor en csereltem,akkor azt a panelt par csavar fogta fel, leemeltem,majd raraktam a masikra , racsavaroztam és mar mukodott is. csak annyi kell,hogy biztosan az adott vinyohoz tartozo elektronika legyen!!!
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
olyan problemaval fordulnek hozzatok,hogy van egy samu 250-es vinyom. tegnap még tokeletesen ment,valamint még masoltam is ra. aztan egy ujrainditas soran,mert particionalni akartam, nem indult el a gép. mondom fagyok valamiert... kiderult,ha lehuzom ezt a 250-es samut,akkor elindul szepen a rendszer,mert a rendszer masik vinyon van. tehat se win-t se dos-t nem tudok inditani,mert azonnal kifagy a rendszer ahogy elkezdene valamin is dolgozni. a vinyot post-olasnal irja,valamint fel is porog. semmi zaj,vagy csattogas nincs. szoval nem ertem. probaltam masik sata portot,masik sata kabellel,masik tap csatlakozoval,jumperelve,meg mindenhogy.
van erre valakinek valami otlete?
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
az lenne a kerdesem,hogy van egy samsung hdd-m,es mielott oprendszer kerult volna fel ra,azelott 80-90mb/s volt a teljesitmenye, oprendszer telepitese utan pedig 70-80(hdtune-al)
ez meg nem is lenne gond,de az egyenes az ossze-vissza ugral. szoval nem egyenes vonalat csinal a teljesitmeny meresnel,hanem akar még le is ugrik 30-ig is,es utana vissza 80.
a hdsentinel meg ezt irja: ata kontroll bite-ervenytelen
ata ell. osszeg- ervenytelena segitsegeteket szeretnem kerni,hogy mit tudok annak erdekeben csinalni,hogy rendesen menjen minden!
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
liksoft #4345 üzenetére
szia
ez vilagos. de az a furcsasag,hogy tegnap még mukodott. kozben sikerult megoldani a sebesseg gondot.
szoval 2 wd-m van. tegnap még mindegyik tudta az acustic managert,ma meg csak az egyik.
azert koszonom a megnyugtato valaszt,hogy akkor mehet nyugodtan a cucc ezerrelkoszi
udv
Janos -
janos80
senior tag
sracok!!
kene egy kis help!!
van egy wd 250-es ata-s hdd-m. vettem egy uj hazat ,es atkoltoztettem a cuccokat.
azelott jo volt. vegulis most is jo,csak valamiert a smart infomacional az irja ki,hogyATA kontroll bájt,Érvénytelen
ATA ellenőrző összeg,Érvénytelenes a vinyonak is visszaesett a teljesitmenye 55-60mb/sec-rol max 30-ra.
tudtok valami tanacsot adni? amugy a hdd tokeletes allapotu sentinel szerint.
uj xp-t mar raktam fel. uj ide kabel is van,es a tapnak is birni kene,mert 550w-osvalaszotokat elore is koszonom
mod: ja es az acustic manager is jo volt,most nem mukodik,mert olyanra hivatkozik,hogy
"Akusztika szint beállításakor hiba történt!
A merevlemez vezérlő illetve annak meghajtóprogramja nem támogatja ezt a funkciót!"udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
passatgt #4315 üzenetére
hat ha jol ertem,akkor masolni szeretnel az ntfs particiorol a linuxosra.
nos hat en is raktam fel anno egy szar vinyora xp-t meg linuxot,es nekem sem sikerult sajna masolni egyikrol a masikra. sot az eredeti helyzetbe(hogy ne legyen linuxos particio) is alig sikerult visszaallitanom. szoval en szenvedtem eleget. sajna masban nem tudok segiteni,bar ez sem volt azudv
Janosu.i.: mi volt az irasodban az az eltavolitos dolog?
-
janos80
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #4243 üzenetére
szia
csak az en peldamra tudok megoldast irni. nekem egy samusung-om szart be,es egy dos-os programmal kezdtem csesztetni,es ott talaltam ra egy ilyesmi dologra,hogy teljesitmenye legyen van halkabban menjen inkabb,vagy normal uzemmod . nezz utana valamilyen keresobe. lehet hogy nalad is valami hasonlo megoldas lesz.
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
zolipapa74 #4239 üzenetére
particionalva lett,hiszen hasznalod. 1 teljes particio is particio,nem feltetlen kell 2 particio,hogy particionalva legyen
na ezt jol megmondtam -
janos80
senior tag
válasz
krycheck #4193 üzenetére
hat ez igy tenyleg gaz egy kicsit. de ha visszaviszed szerintem ki fogjak cserelni.
a samsungrol meg annyit,hogy az enyem azert tovabb birta(250b sata2, sp2504c). kemeny 5honapot.jovore csereltetem en is,de mar most megirtam a kiskernek,hogy nem samsungra kell cserelnni,mert tobbet nem akarok szenvedni,hanem min wd-revidd vissza,aztan ha akadekkoskodnak dobd be az ablakot vele
esetleg a samsung egy teglat tudna helyettesiteni,de vinyonak sosem neveznem,foleg amit muvelt nalam is
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
krycheck #4190 üzenetére
en a helyedben annak orulnek,hogy a papiron 16mb cache van. mert ha kicserelik,akkor azt kapsz majd.
vagy en ertem rosszul,es te eredetileg 16-ost szerettel volna venni,es csak 8megasat kaptal,persze papiron 16-ost fizettel? akkor viszont tenyleg nem korrekt. viszont a vizeseket ismerve kicsereltek volna,ha visszaviszed amikor felfedezted az elterest!
ha tudod szerintem csereltetsd ki a vinyot!udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
Lacitek #4180 üzenetére
igen. a primary azt jelenti hogy master. esetleg egy formazast ha tudsz porbalj meg,mert egyik havernal is ez volt a tortenet. adott hdd mukodott rendesen. aztan hardvereket csereltek,aztan alig ment 3mb/sec el a hdd. formatalas es lam egybol ment. azon kivul nem tom hogy csinaltak e valamit a rendszerrel(kabelek stb) ,de azt mondta hogy utana egybol jo volt minden. en ennyit tudtam segiteni sajna...
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
Lacitek #4177 üzenetére
szia
nem tom hogy van a wd-d,de probald meg kulon csatornara tenni. legalabbis nekem 4eszkozom van,es mindegyik masteren van. nekem ugyanez a wd 320-as 55-60mb/sec-el megy. sot valamikor afolott is. nem volt ritka a 64mb/sec sem. legalabbis egy tesztelo programmal volt ennyi. de sima masolasnal is meg van a 60.
probalgatsd mashogy helyezni az eszkozoket,hatha valami bezavar. mas otletem sajna nincsudv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
nova001 #4171 üzenetére
kozben meglett a gari papir,de sajna csak a warranty card
amin azert rajta van az elado pecsetje,meg a vasarlas datuma és a sn szam. szoval minden lenyeges,csak az erteke nincs rajta. remelem eleg lesz. mar irtam is a boltnak ahonnan hoztam. remelem hamar megszabadulok tole,es betudjak cserelni valami tartosabb hdd-re
koszonok minden tanacsot és hsz-t
kellemes unnepeket mindenkinek és boldog uj evet
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
nova001 #4169 üzenetére
hat csak most azt nem tom,hogy mit csinaljak vele,mert a gari papirt nem talalom
van itt valahol budapesten valami hivatalos samusng gariztato? vagy ezeket nem lehet gariztatni a sorozatszam alapjan?
eladn nem szivesen adnam el,bar mondjuk tokeletesen mukodik,csak hat a s.m.a.r.tudv
Janos -
janos80
senior tag
utana olvastam valahol,hogy a low level format helyrehozhatja a hibat. most probalom,remelem valami eredmennyel jar
-
janos80
senior tag
sziasztok
megtudnatok mondani hogy ez mi?
Reallocated Sector Count? mert hibat jelez itt a sentinel! az is irja hogy 866 bad sector van a hdd-n,de HDTune -nal megneztem,es nincs rajta egy darab sem!
van valakinek valami otlete?valaszotokat elore is koszonom
udv
Janosmod: itt egy kép is rola [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest