- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
DroneZ^ #3197 üzenetére
Nem nemtud valaki előerősítőt ajánlani, mindenképpen PRE-OUT-tal rendelkezőt
nem nagyon találok így neten, csak véletlenül bukkantam rá a Yamaha RX-V657-re , aminek épp van PRE-OUT-ja de az házimozi erősítő, és a video része nem kellene nekem, és még drágább is...
jaj de kihalt a topic
-
DroneZ^
őstag
hopp, RX-V szériának sincs mind, csak RX-V657-től felfele van PRE-OUT... az meg már elég jó árban van.
-
DroneZ^
őstag
válasz
DroneZ^ #3195 üzenetére
ja de ha jól látom a sima RX szériának nincs csak a végfok... Így előerősítőnek nemtudom használni, csak az RX-Vnek van RCA-s hangfal kimenete... és szerintem nem is szól rosszul, bár az előerősítőnek nem is kell olyan iszonyatosan jónak lennie
Szóval pár előerősítőt ajánlhatna egy szakértő...
-
DroneZ^
őstag
válasz
rayoliviero #3194 üzenetére
Fatternak van egy nappaliba, Yamaha RX-V657... elég jó, és elég jó árban. Van ilyesmi v jobb minőségű előerősítője a Yamaha-nak, csak nem házimozira, hanem csak Audio-ra? Esetleg más gyártónak?
Yamaha RX-497?
-
DroneZ^
őstag
lehet hogy gyártok egy XLR-RCA kábelt hozzá és akkor a Genelec output-jára kötöm a mélynyomót... csak eddig volt nekem ideiglenesen itt 1 rendes előerősítő, azon mindig külön maxra huztam a bass-t meg a treble-t...
most nemtom vajon hogy fog szólni alapon
amúgy vannak a hangfalak hátulján ilyen jumperek, vagy kapcsolók, amivel a lehet alakítani a hangzásán, mélyeket magasakat rakok majd bele, remélem az dob rajta egy kicsit.. -
DroneZ^
őstag
kell neki, mert arra tervezték, vagyis megy elöerösitő nélkül is, de ugy nem lesz tökéletesen egyforma a hangerő sem, és a mélynyomo sem megoldhato hozza (maximum sorbalehet kötni és akkor a hangszorokat 1 hiddal összehozni, de ahoz is kellene előerősítő), a gyárto honlapjan is elöerösitövel és mélnyomoval ajánlják... ugy maxra kell tekerni az aktiv hangfalat és mélynyomot és előerősítővel szabajozni a hangerőt... Ezekhez a genelec-ekhez elengedhetetlen a mélynyomó...
Lényeg a lényeg, fater valami drágább yamaha erősítővel oldotta meg és az XLR-t ő is átalakitotta, azt a végét amelyiket az erősítőbe dugta... abban van D/A converter is... valami ilyesmi kellene nekem, csak már azt a típust nem gyartjak, ahol van, ott is egy vagyon... (apám valamilyen akcióban vette még régebben 60e-ért)
-
DroneZ^
őstag
Mivel nem találtam sima erősítős topikot, ezért ide írok.
Egy XLR kimentes, digitális ki és bemenenettel IS rendelkező erősítőt keresek (+D/A converter), valami komolyabbat, mert aktív Genelecet kötnék rá, 1 pár aktiv studio monitort, 8030-ast és mélynyomot is... fontos lene a mélnyomo kimenet is rajta... 120ezerig mit lehet kapni?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest