- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Integra #35612 üzenetére
Ez jó kérdés!
Nekem is hasonló problémám van,mozira kellene nekem is valami lapos kivitelű falra szerelhető szett, vagy szóba jöhetnek még beépíthetős modellek is.
Csak mozira kell,sztereóra marad a klasszikus felállás,álló hangfalakkal.
Pgabor79:talán nem a kábeleket teszteled?
-
soldi3r
veterán
válasz
Integra #35365 üzenetére
t61-hez is elég sok szerencsém volt, lötyögő zsenérr, csere után megint bír egy évet
kiesett a gomb a palmrestből, jó pár munkatársamnak megrepedt az lcd borítása a melegtől, mert melegszik ám rendesen
foltosodik a kijelző és még találnék olyan hibát, ami nem 1db-nál fordult elő
neked lehet, hogy mázlid volt azzal az eggyel... -
BBéci
legenda
válasz
Integra #35362 üzenetére
Sokszor leírtuk itt a topikban, hogy kifejezetten ajánlott növényeket tenni a mozi, illetve zeneszobába.
(#35358) Dorian
Nincs másik gépem, ezen dolgozom, és egyebek. Rendeltem akksit a DX-től, hibás volt, visszaküldtem, ma postáztak egy másikat.(#35359) bajnokpityu
Nemrég beszéltem egy HP-s emberrel, szerinte bármelyik laptopot választom, 3 év után bármikor megdögölhet. -
BBéci
legenda
válasz
Integra #35187 üzenetére
Tévében még nem cserélgettem tápkábelt, viszont vetítőben igen, látható javulást eredményezett.
(#35180) Jégtörő
Természetesen van különbség a JBL ES állódobozok hangja között, de azt hogy kinek, mi a nagy és mi a kicsi, azt nem tudhatjuk. Mi a terved? Házimozi rendszer kiépítése? -
python1
veterán
válasz
Integra #34919 üzenetére
Nem pc teljesen, hanem erre a célra kifejlesztett HTPC,nem össze keverendő a kettő.
Ami igazából rajtad és az igényeidnek megfelelő módon állítod össze,az összeg is változó lehet 60000-*égig,jó a dune célszerszám cél közönségnek de a másik célközönségnek aki esetleg törekszik egyediségre,minőségi kivitelre egyértelmű,hogy HTPC.
Ma már elértük a számítástechnika világában azt,hogy ha ma összeraksz csak egy középkategóriás gépet a mozizás,zenélés,netezési kúltúránkat minimum 5-6 sőtt talánn még tovább is kiszolgálja.De tényleg nem a Dune-t "imádó" társaságot akartam ezzel felhergelni, csak leírtam a saját,egyéni véleményem a dologról.
Igaza van BBéci-nek a dologról, mindenki azzal játszik amije van,vagy amivel akar. -
Pgabor79
aktív tag
-
cekkk
veterán
válasz
Integra #34897 üzenetére
Erről nem tudtam, de így érthető, ezt itthon nem kommunikálta a importőr, sőt szinte semmi infót nem adtak róla még, de így tényleg érdemes erre várni
Ha jó lesz akkor lecserélem én is az enyémetCsak kell neki a 3D most mindenki ezt nyomatja és média lejátszók még nem tudják a Full HD 3D-t(nem mkv), csak az mkv-t ha jól tudom, szóval csak bele teszik azt az 1.4-s hdmi-t
-
cekkk
veterán
válasz
Integra #34893 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az amit nem tud a mostanim
Maga a 3D nem lényeges nekem(tudom sokaknak igen), talán ha jobb DAC lenne benne esetleg az ami vonzana, egyébként semmi
Jah még a telefonról való irányíthatóság ami engem érdekelne
Majd mérlegelni kell szerintem, hogy megéri-e az újabb és hoznak-e annyi változást, hogy többet fizessen érte az ember.robi-k
Nem úgy volt, hogy ez csak az oroszoknál lehet majd kapni ilyet?
Átnézem, hogy mit tud.Köszi a linket
Nézem, na sokak örömére ez majd tudja a flash-t lehet youtube-t nézni
A régiek megkapják ez a támogatást, mert ígérték? -
nebulo5
senior tag
válasz
Integra #34845 üzenetére
Mert te, egy újabb építésű lakásban/házban laksz!
Én egy igen matuzsálem korú kőrfolyosós "társasházban" éldegélek, aminek a fő falai bazi vastagok. De a szomszédtól elválasztó fal, az viszont csak azért van, hogy ne lássuk egymást. Nagyon vékonyak! És az egyik szomszédom, rokonságban lehet a denevérekkel, mert sűrűn át kopog...Karácsonyra dobtam a postaládájába fül dugót, de sajnos a használati utasítást nem mellékeltem... Így asszem, nem tudja használni szegény, mert továbbra is szokott kopogni! Az érdekes az egészben, hogy a másik szomszédomtól ugyanilyen vékony fal választ el. Vele jóban vagyok. Voltam már odaát, hogy meggyőződjek róla, valóban olyan zavaróan áthallani a zenét? De ott alig hallani... Innen a logikus következtetésem, hogy a másik szomszédom felmenői ágába valahol bekeveredett egy denevér....
Mellesleg, őt a két szinttel feljebb lakók zenéje is szokta zavarni. De oda nem tud kopogni. Ezért, a kis tudatlanja, egy alkalommal felment szólni.... Na akkor voltak kint a rendőrök is, mert az a lakó türelmetlenebb tőlem, és rendesen helyre tette..... -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #34778 üzenetére
nálam a sztereo olyan mélyet,térhatást tud adni,hogy a stúdióban érzem magam.és mintha menne a mélynyomó is.
kizárt,h bármi mesterséges autómatika ennél többet tudjon.mistyben pl, ami mint kiderült egy ezer éves demo felvétel, a piás muzsikusok leverik a poharat,trombitás jobbra forditja fejét,bőgős inkább kortyol,mint játszik, stb,stb...
ezer ilyen apróság van a felvételekben,sima sztereoban kijön.
-
bajnokpityu
félisten
-
törölt tag
válasz
Integra #34644 üzenetére
nalam is ez volt, de ket het utan elkuldtem a szobafestot. akik utana jottek, megcsinaltak mindent ugy, ahogy megbeszeltuk, akkorra es annyiert. a vizesek es a hidegburkolok nem is probalkoztak
az asztalos meg jobaratom volt, o elore mondta h ugyis kesni fogja, hogy ON is legyek:
a tapetazashoz letakartam az erositot -
robi0604
őstag
válasz
Integra #34644 üzenetére
Sajnos tény, hogy ez a helyzet.
Apám szobafestő mázoló, tapétázó, gipszkartonozó és még sorolhatnám, de jelenleg alig van munka, amivel nem lenne akkora probléma, ha az előző munkákat kifizették volna...
Ezt csak azért mondtam el, mert az a helyzet, hogy aki normálisan dolgozik, nem kap pénzt, aki meg megkapja, valamiért trehány és nem értékeli. -
robi0604
őstag
válasz
Integra #34621 üzenetére
Így már más lenne a leányzó fekvése!
Ebben az esetben még annyira nem is lenne vészes (persze ez viszonyítás kérdése) a dolog.
Xtremetuning által javasolt kábelről nagyon sok jót hallani, érdemes kipróbálnod és elgondolkodni a HK kábelcseréjén is.Dorian
Most nem ugrik be, pedig biztos írtad, de mi az eladás oka?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Integra #34611 üzenetére
Azt szoktuk mondani, hogy a legjobb, amikor a vetítő hdmi kábele közvetlenül a forrásból megy a vetítőbe. Ez nálad akkor kilőve...,mert dugdoshatnád állandóan.
Nálam a dune kapott egy komoly tápkábelt, aminek kettős szerepe lett :
- sokat hozott a hangon
- nagyon sokat hozott a képen
Ezért szoktuk mondani, hogy lehetőleg a front-end kapjon jó kábelezést, mert kettős haszna van.
De nálad a jel még át fog menni a HK-on és nem tudom, vajon mennyit fog rontani rajta. -
Dorian
félisten
válasz
Integra #34605 üzenetére
Nincs benne tapasztalatom, de szerintem nem, vagy nagyon minimális képminőség-különbség lesz észrevehető, és ehhez drága kábelből elég hosszút (=drágadrágadgrága) kellene venned .
Nem nagyon hallottam még, hogy TV-ket, projektorokat tápkábeleznek, inkább az erősítőket szokták, hangban sokkal nagyobb hatása van. A helyedben a H/K 355-öt ajándékoznám meg egy jobb tápkábellel. -
cekkk
veterán
válasz
Integra #33920 üzenetére
Elhiszem, én is
Bár már lassan immúnis vagyok rájuk.
De tudod mit nem értek még én?
http://www.hazimozistudio.hu/arlista.php az ilyeneket, titkosak az árak? Nem azért kerestem fel a honlapot, hogy telefonáljak, és egyre több fiatal akik megtudják majd ezeket fizetni, nem telefonálgatással akarnak foglalkozni.
A többséget ez zavarja, most ha én elmegyek egy honlapra információt akarok sok sok információt, és ha valaki eladni akar, akkor rakjon ki árakat is. Szerintem.
Vagy is én úgy gondolom, hogy egy honalapot azért hozok létre, hogy ott a leendő vásárlómat tájékoztassam, és információt bocsássak a rendelkezésére, vagy pl ajánljak neki egy házi mozi rendszert, vagy rendszereket, optimalizálva, amit biztos nem lesz jó, mert olyan nincs ami mindenkinek jó, de mégis azt látja a vevő, hogy ajánl valamit ami mégis egy kis információ, hogy az adott kereskedő abban az árszegmensben mint tart jónak stb.., de minden képen ha találkozásra kerül a sor ne úgy üljön ott mint egy bamba aki semmit nem tud, de ha tájékoztatom akkor már jó kérdéseket tud feltenni nekem, és a megbeszélés majd nem az alapokról indul, és ezt már egy egyszerű weblappal megtehetnék. De valami miatt nem akarják -
BBéci
legenda
válasz
Integra #33689 üzenetére
Azt mondta, hogy árt a vetítőnek, ha nem készenléti állapotban van, hanem áramtalanítom. Nem kérdeztem az okát, Ő a szakember, mi a csudának vitatkozzak?
(#33687) mola21
Hirtelen nem ugrik be, melyik a NAD 757-es, de még a 765-tel szemben is a Denon AVR-4310-et választanám. A 775-esetében már meginognék, de számomra fontos a HD hangok dekódolása, mert nem rendelkezem kellően jó minőségű analóg kimenetes lejátszóval. -
robi-k
őstag
válasz
Integra #33672 üzenetére
Még a legjobb (Dune ill. a Popcorn) lejátszók sem tudnak .rar csomagokat összeilleszteni és kicsomagolni. De megjegyzem, hogy mi a fr.ncért szedi szét némelyik készítő az eredeti fájlokat kis .rar darabkákra a torrent készítése során? A torrent eleve szeletekre bontja szét bármilyen hosszúságú fájlt. Ettől mindig pipa leszek..
-
KTTech
veterán
válasz
Integra #33451 üzenetére
A Dune is kb. 1 perc alatt bootol be... legalábbis nálam így tette
Én ha mindent lekapcsolnék,kb. 2-3 perc kellene ahhoz, hogy bebootoljanak a cuccok... így inkább maradtam a standby-nél (más kérdés, hogy amúgy se tudnék mindent lekapcsolni, pl. a NAS-t és a routert, mert ezeknek menniük kell).
Ráadásul bizonyos eszközöknek fontos a bekapcsolási sorrend is, innen kezdve ha pl. egyszerre indul egy kábel/ADSL modem és egy router, akkor abból nem biztos, hogy a végén net is lesz... ugyanez igaz a NAS/médialejátszó párosra is.
-
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #33146 üzenetére
Haverom pontosan ezt szeretné, H/K receiveren keresztül kötné tévére a Minit.
Azért itt kérdeztem, mert szerintem a lejátszó topikok lakói között kevés a házimozi erősítő tulaj, de lehet, hogy tévedek.(#33147) MJordan
Némi visszaolvasással kiderítheted, hogy ebben a topikban mindig a használt, magasabb osztályú erősítőket részesítjük elönyben, az új, belépő kategóriásokkal szemben. -
MJordan
tag
-
-
Peak
addikt
válasz
Integra #33024 üzenetére
melyik inakoustik HDMIt rendelted?
én a 14kHUFos 0,75méterest gondoltam megvenni majd a MP és az AVR közé...http://www.netdepo.hu/inakustik-exzellenz-hdmi-075-m-2264.html/hun/
-
Dorian
félisten
válasz
Integra #33002 üzenetére
Egy mai, normális minőségű erősítőn keresztül hdmi-zve nem hiszem, hogy lenne bármilyen észrevehető különbség, vagy max hangyafasznyi eltérések. A legegyszerűbb, ha kipróbálod, ingyen van. De a HD-s hangok miatt amúgy is kell hdmi-s összeköttetés lejátszó és erősítő közt, annyi képminőség-eltérés tuti nem lesz, ami megérné egy valag jó minőségű analóg kábel árát.
-
Vidala
senior tag
válasz
Integra #32999 üzenetére
Lehet romlás, de akár javulás is. A komponensektől függ. Sokan azt mondják, hogy jobb közvetlenül a forrásból, a megjeleítőbe dugni, de ezt sztem egy gyors kipróbálással te is el fogod tudni dönteni, melyik a jobb.
Nálam is minden megy az AVR-be, és onnan a TV-be. Nem találtam igazán érdemi különbséget ahhoz képest, mikor még AVR nélkül közvetlenül volt kötve, sőt. A DVD-k esetében határozottan jobb az eredmény. -
Vidala
senior tag
válasz
Integra #32860 üzenetére
Akkor is egész más hangjuk lesz, ha nyitott polcra teszed, vagy zártra, vagy mondhatom úgy is, mennyire van körbebástyázva mindenfélével. Meglehetős helyszűkében voltam, még mikor egy szobácskában laktam, így sakkoztam mindennel, hogy valami legyen egyáltalán. Ráadásul az akkori sztereónak csúfolt cuccom elég laposan szólt, de legalább rosszul. Szerencsére ezen már túl vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest