Aktív témák
-
soldi3r
veterán
tudna valaki ajánlani megbízható szakit rx-v450-es erősítő karbantartására/felújításásra?
lehetőleg Baranya környékén -
soldi3r
veterán
válasz
medvezsolt #35481 üzenetére
az LG-nek bizots van olyanja, hogy a 2 hátsó hangfal wifin megy, ilyennel már találkoztam
szerintem más márkában is előfordulhat, akár az összes is mehetne így -
soldi3r
veterán
válasz
Integra #35365 üzenetére
t61-hez is elég sok szerencsém volt, lötyögő zsenérr, csere után megint bír egy évet
kiesett a gomb a palmrestből, jó pár munkatársamnak megrepedt az lcd borítása a melegtől, mert melegszik ám rendesen
foltosodik a kijelző és még találnék olyan hibát, ami nem 1db-nál fordult elő
neked lehet, hogy mázlid volt azzal az eggyel... -
soldi3r
veterán
szép napot!
keresek rx-v450-es erősítőhöz távot, eredeliteg rav302-es van hozzá, aminek van 1-2 gomb problémája
ezt a típust nem találtam sehol, viszont találtam rav250-et és rav254-et elérhető áron, mindettőnél olvastam az rx-v450-et
melyik lenne nekem a jobb? -
soldi3r
veterán
szep estet!
egy also kategorias erosito vasarlasra adnam a fejem, igazabol azert, hogy eleg legyen egy garnitura hangfal minden ketyeremhez, tehat nem zenehallgatasra kell, semmi extra.
viszont sehol nem talalok informaciot arrol, hogy miert jo ha hdmi csatlakozoval bir az erolkodo?
Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest