- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
Média lejátszó, Blue ray, HTPC, Xbox360 igy hirtelen ennyi megy a tv-be ami nem igazán esztétikus!
Kicsit hülye kérdés lesz de ha nem 3d-s akkor ez nem játsza át a 3d képet vagy miben nyilvánul meg?
Igaz nem sok 3d-s filmet nézek de ha megszeretnék nézni egyet akkor nem szeretném hogy ez lenne az akadály! -
kissdani
senior tag
Hát kábel vezetési gondok miatt ugy értem igy csak egy hdmi kábelt kell a tv-hez vinni nem pedig 4-et!
Meg akkor nem kell optikai kbel felére csökkene a kábelrengetek! Nem beszélve a grafikus menüről amin csak könnyebb elmenni mint a kis kijelzőn! Nincsenek profi hangfalaim szóval fontos, de vannak fontosabb dolgok is mint a kicsivel jobb hangzás! -
gyurczy
őstag
nuke7: A szekrény nem. A könyvespolc már inkább, de polcországban nincs annyi, hogy körberakjam a szobát, drágább is és a takarítását sem vállalnám be, plusz ez nagyságrendekkel jobban néz ki és ha akarom, akkor akusztikai szempontból jobban kezelhető.
Ed Parker: Kinek a pap, kinek a paplan.
-
hétalvó
addikt
ilyet sose mondtam, nem hallottam még a 807-et, de nemsokára áthozzuk hozzám meghallgatni egymás mellett.
azután se fogom azt mondani hogy jobb vagy rosszabb csak hogy miben más. szerintem nyugodtabb hangja lesz, de ez csak gondolat.
Csak mondtam az autómban hasonló a hangszórókészlet(focal ps165). -
MPeter87
őstag
Uhhh....most láttam csak, hogy a hirdetés 2011-es.
Szóval ez kilőve.
Akkor mondjuk a korábban linkelt Mission szett egy Denon 1912 erősítővel és Polk PSW110-zel jó lehet együtt?
Ezeket sem tudom meghallgatni együtt. -
-
Old FatBoy
aktív tag
Én úgy érzem elég részletesen leírtam a dolgokat csak kicsit kapkodva mert elkéstem volna a melóból.
Már miért áramtalanítanám a cuccaimat éjszakára amikor álltalában netrádióra alszom el az erőssítőm adatlapján
pedig ez szerepel (Standby: 0.2W)?
És a TV szintén ennyit eszik ezek ketten elférnek egy elosztón amit akkor kapcsolok ki ha nyaralni megyünk vagy rohadtul villámlik.Parson
Igen pont a HDMI control miatt kerül sokba a villanyszámla azoknak akik bekapcsolva használják kivéve akiknek az erölködője Hybrid transzformátort tartalmaz de ők sem ússzák meg olcsón mivel én még nem láttam olyan Tv-t amiben ez lenne,és a kihasználásához mindkét eszközön be kell kapcsolni.
A hdmi passthrough az más tészta.
Ha támogatja az erőssítő akkor kikapcsolt hdmi kontrol mellett is átmegy a jel úgy,hogy a készülék készenlétben van.
De ha áramtalanítod akkor értelem szerüen nem. -
-
Dorian
félisten
Amennyire én tudom, nem jobb a 30 körül hozzáférhető régi Rotelektől. Persze újabb.
Egy felsőközép mozierősítőnél zenére biztos, hogy jobb, de ha a régi Roteleket veszem alapul, vékonyka hangja van, ami sok zenéhez nem illik.
CIROKL tett fel nemrég egy csomó DIY erőstőjét AVX-re hirdetni, azok közt érdemes körülnézni. Van csöves HTA30 is, más kategória, mint a Rotel és nem hiszem, hogy drágább lenne. -
Tamoo
nagyúr
Heed Obelisk Pro
Segítettem? -
Toobee
veterán
Basszus, vegye már meg valaki 100-ért, aztán nem lesz gond a zenéléssel. Yamaha meg mehet processzornak, meg lehet vadászni valami előfokos dac-ra és le van tudva az egész.
-
-
Ed Parker
nagyúr
még van egy olyan verzió,hogy nasról játszok zenét az arcamon,az avr400-hoz van ipad app, teljes kezelőfelületet ad,nagyon kényelmes használni,lehet böngészni a mappákban.
de külső usb-s merevlemezről is lehet ugyanezt,ha nincs nas.
a denon gépek is tudják ezt valamennyire.
ezt a fícsört nem olyan régóta használom -
-
Tamoo
nagyúr
Ezt te tudod, te hallod. Nekem pl. a kiskínai wolfson nemigazán dobott a Denon hangján (másabb volt, de nem jobb), pl. az Asus az totálisan megváltoztatta pozitív irányba. De a két dac nem is egy kategória.
Egyértelmű, hogy a pure direct a legjobb, mást eszembe se jutna zenéhez használni.
Milyen IC-t vettél? S? H?
-
Csabroncka
addikt
Esetleg a saját igényeid szerint csináltass, vagy alakítsd át!
Előbbi egyrészt sokkal tartósabb, még a préselt lemez esetén is. (akár koppintsd le valamelyik gyártó állványát)Nekem például egy Ikeás Besta szekrényben van kialakítva a vitrin. Mivel becsukható az ajtaja a legelső amiről gondoskodtam, hogy a hűtőbordák szellőzésénél kivágtam a polcot (és raktam be porszűrőt), így állúról szellőzik az egész, fent pedig hátul nyitott (így kis "huzat" is van érezhetően).
Most valami rezgéscsillapítót kellene beszereznem...
Összességében szerintem így lényegesen olcsóbb is, vagy használtan.
-
cekkk
veterán
A1 Ausztria első csomag 20 euró 1000 perc bárhova, 500 sms bárhova korlátlan mobilnet 1 gigáig. Ilyet én hol kapok itthon? Vagy ott van, ha nem kell telefon akkor kedvezményt adnak, itthon nem
Pedig kevesebben is vannak, több torony kell nekik a sok hegy miatt, szóval egyáltalán nem olcsó itthon a telefonálás(a megadóztatás előtt sem volt olcsó), szóval szépen megy a lehúzás itt
-
BBéci
legenda
Nekem sem tetszik a kinézete, de a hangja az brutál.
Az Everest sem szebb, viszont bő 70000 dollár. -
-
Dorian
félisten
Ha kifejezetten olcsón akarod megúszni a jó hangot, akkor Bajnokpityunak írj üzenetet lieze analóg IC ügyében. Ennél jobbak a kb 10.000/pár- használt árú IC-k, feljebb meg nem hiszem, h akarsz menni.
Digit kábelből is meg kell nézni mi a használt kínálat.
Ha találsz olyant, ami árban megfelel, linkeld be és a tapasztaltak véleményezik. -
JohannZimu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest