- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #52310 üzenetére
XPA, XPR nem valós szimmetrikus?
(sajna kapcsi rajzot még nem találtam...)
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #52291 üzenetére
Asszony is igen kíváncsi már rájuk.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #52076 üzenetére
"NEm zavar a CAk torzítása? "
Talán baj van a hallásommal, de nem zavar.
Az 551R hibájául a kissé fedett magastartományt lehet felróni, ami a legapróbb részletek eltitkolásában mutatkozik meg, de árkategóriájában egyik házimozi erősítő sem jobb e téren. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #52271 üzenetére
Pityu, szetintem elfogult vagy Rudival szemben, a személyes ügyből fakadó ellentétedet (amit maximálisan megértek) kivetíted a termékeire.
Meg az is igaz, h valóban eleve magasabb kábel-szinten játszol.
Digit IC-je amúgy tényleg nem jó én is az analóg kábelét használom digitnek. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #52271 üzenetére
Én sajnos még nem tudtam meghallgatni a te front endedet magamnál, így nem tudok véleményt mondani az Ethoszról. Végfokból is ez az első komoly sztereó, amit magamnál hallottam, vásárlás előtt nem is járt nálam, csak egy teljesen idegen láncban hallgattam a saját D/A konverteremmel, ott tetszett, ezért vettem meg.
Ezt a féláron megverte dolgot mondjuk nem értem, ez nekem jött, vagy általánosságban írtad?
Rudi-féle digit koax rémes, az Aurádat meg nyilván butaság lenne egy Rudi analóg ic-re lecserélni, a hangfalkábeledről már nem is beszélve. Nálad abszolút kiesik, más ligában focinak a kábeleid, nem véletlen volt az én állam is a padlón, mikor elhoztad.
Te is tudod, hogy nem régóta foglakoztat a sztereó téma, még keresem az utam, erre meg tök jó, hogy ennyit tudok császkálni ide oda hallgatózni, meg csomó minden megfordul itt is, amit ezúton is köszönök mindenkinek
Viszont mióta itt volt a Linn, azóta úgy érzem, hogy nem kell tovább keresnem, illetve kell: pénzt
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #52241 üzenetére
Mennyiért fut most ki az AVR-400? Én mozira egy ilyen szettet próbálnék ki nagyon szívesen: Emotiva XPA-5 + Sherbourne PT-7020. Rudi-féle XLR-rel of course
400-410e Ft-ból lenne itthon, tippre az Arcam is ilyesmi áron fut.
-
Peetta14
tag
válasz
bajnokpityu #52146 üzenetére
Idegenkedem kicsit a csövesektől, meg a távirányíthatósg is szempont lenne a több bemenet mellett.
-
Peetta14
tag
válasz
bajnokpityu #52141 üzenetére
Tehát akkor a NAD 326/356 lehetne egy alternatíva. Használtban gondolkodva más alternatíva/márka esetleg? Természetesen megyek majd hallgatózni, de irányvonal kellene a tájékozódáshoz.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #52141 üzenetére
Mikor válaszoltam a hsz-re, még csak a CA Topaz volt belinkelve, talán így érthetőbb, hogy miért írtam.
(#52142) Norbi 72: a linkelt boltban meg tudod hallgatni.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #52076 üzenetére
Már milyen torzitásra gondolsz ?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #52087 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom. Gál Istvántól vettem, de végülis az Ő kezei közt is csak átment.
Vagy ez vagy a fülem állt rá.(#52086) Toobee: Egyelőre kizárt.
Majd ha esetleg más helyre költözöm. De az tervben sincs.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #52058 üzenetére
Tudod, hogy saját erősítőm Denon és nem véletlenül. De a mostaniak valahogy nem tetszenek annyira. CA-ból a sztereók engem sem hoznak lázba, de a 351R és az 551R meglepően jók. A 751R-ben csalódtam, túl nagyok voltak az elvárásaim.
Pár órája kaptam egy Onkyo 929-et, kíváncsi vagyok, megváltoztatja-e valamennyire a véleményemet. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #51903 üzenetére
Oké, de az, hogy mondjuk nálam a frontok 390, a center 370 centire van az orrom hegyétől, az baromira mindegy. Emiatt nem fogom előrébb húzni a hangdobozokat. Főleg azért nem, mert igénylik a hátsó fal 15-20 centis távolságát.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #51903 üzenetére
A késleltetés nem proci, inkább memória igényes művelet...
És az összes csatorna max késleltetésére a rendszer fel van készítve. A Távolság állításával csak az indexek változnak.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51898 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51896 üzenetére
Ez már kábelfüggő dolog is béjbeee.....
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #51468 üzenetére
Miért nem felel meg az 507? A 609 iszonyatos összegbe kerülő kiszolgálást követel.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #51360 üzenetére
Nyilván az dukálna, bár az árából még 3 ugyanilyen rendszert összeraknék
-
Goose-T
veterán
válasz
bajnokpityu #51328 üzenetére
Hű, egy mai processzort talán 5%-osan is leterhelne.
-
janos666
nagyúr
válasz
bajnokpityu #51316 üzenetére
Erre a konkrét szoftver (Equalizer APO) Windows sound APO implementációra értettem.
A készítője írta, hogy vannak neki kéznél olyan algoritmusok, amiket nem használ, de elvileg megtehetné, mert nem minden országban érvényes a szabadalom, amit bejegyeztek rájuk, ő pedig épp nem ott él, ahol igen.Szóval most még csak egyszerű EQ-t csinál, de úgy beszélt róla, aki fejleszteni kezdte (amúgy open source, tehát akár te vagy én is írhatnánk hozzá kódrészeket, ami azt jelenti, hogy rátalálhatnak páran, akik a programozáshoz és a hang elméletéhez is értenek), az nagyjából felvázolta, hogy sok mindenre lehet még képes egy ilyen APO, csak akarni és csinálni kell (de először nyilván az a cél, hogy egy alapfunkció megfelelően működjön).
A minőséggel nincs gond, float32-ben is futhat, ami több, mint a legtöbb hardware DSP int24 precizitása. A teljesítmény pedig több nagyságrenddel több egy PC-s CPU-ban, mint egy AVR-be dobozolt kis CPU-n (még akkor is, ha az fix funkciós célproci, az x64 PC CPU megeszi izomból is).
Szóval bízom benne, hogy ezzel talán hamarosan meg lehet majd csinálni legalább azt, amit a legtöbb AVR csinál, vagy akár többet (illetve olyan szempontból mindenképp többet, hogy saját, darabonként kalibrált mikrofont használhatsz hozzá, nem csak egy kis játékszert csomagolnak mellé, vagy méregdrágán túlárazva rendelhetően egy olyasmit, ami amúgy kb. 65-100$-t érne, de 500 alatt nem áll meg, mert rajta van az Audyssey logó, és csak néhány AVR-hez jó).
-
janos666
nagyúr
válasz
bajnokpityu #51312 üzenetére
Igen, azzal még adós ez a megoldás, hogy ezt is figyelembe vegye, de nemrég kezdődött a fejlesztése. Ha sokan rákapnak, akkor biztos egyre több feature kerül majd bele, a végére akár minden mi szem-száj ingere a többi megoldás specifikációiból (ami mondjuk attól még nem biztos, hogy tényleg jól működik bármelyiken
).
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51195 üzenetére
Örülj hogy nem. Most zokognál velem együtt. Küldhetném a virtuális zsepiket...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51183 üzenetére
Az 'i'-re a pont : kiszélesítette a sweet pointot. Jobbról-balról ugyanazt hallod, mint középről.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51183 üzenetére
Itt ülök és értetlenül bámulok magam elé....
1 db Ymer stereo !!! és kb. dupla olyan dinamika, mint nálam. A hang mennyisége (nem a hangereje!!!) minimum a kétszerese !
Minősége pedig olyan egyöntetű, hogy bármit ! jelzem bármit hallgattam, megfoghatatlan-érinthetetlen-beleköthetetlen. Lenyűgöző, hihetetlen, számomra felfoghatatlan. Annyira elementáris, amit még csak elképzelni sem tudtam eddig, pedig ismertek, hallottam már ezt-azt.És a legrosszabb az egészben, hogy nem változtatott semmit a szobán, akusztikán, dobozok elhelyezésén, kábeleken, sőt. Minden a régi. Hogy mivel éri el ? Nem mondja meg még nekem sem.
Persze elcsepegtetett infókból azért lejött valami (digitális huszárok most ne figyeljenek ide) :
amin változtatott : saját épített szerver külön zenére. (ház, hűtés, benne merevítés, vinyók felfogatása, táp) minden saját tervezés.
Menedzselhető switcher, amin a saját! maga által írt szoft fut. A zenei hálózat teljesen el van szeparálva a normáltól. Speckó lan kábelek. Csak saját grabbeket használ.Egyelőre nem kapok szikrát....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51169 üzenetére
Most jövök a Novás haveromtól. Döbbenet....
Van még hova fejlődni... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51166 üzenetére
Egyébként vicces, ahogy folyamatosan változik a hangja....
, akár 10 percen belül is ugyanazzal a zenével hallgatva. Meg kellene ülnöm a seggemen a bejáratás alatt, de nem bírok velem...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51166 üzenetére
Játszottam egy keveset....teljesen más szögek kellenek neki.
1 mm változtatás az egyik dobozon és az énekes elmegy a bal felső sarokba.+ azért lassan barátkozok vele én is....Mármint beállításilag.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51164 üzenetére
Ok, de én ezt a járatatlanság számlájára írtam. Nem az volt.
Most már tudja a régit. Kérdés mi lesz, ha még ki is tisztul ??? -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51110 üzenetére
Megoldottam a holografikusságot.
Alakul ez.....
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #51138 üzenetére
Azt mondja Te is tetszel neki
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #51125 üzenetére
Statikai súlyok a ház megfelelő súly elosztásának érdekében....
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #51131 üzenetére
Például.
10xx-ekkel mi a bajod? Optikára nem jön be, vagy hangra?
-
rgeorge
addikt
válasz
A bejáratásért pedig külön fizetnek.
Groucho Marx: ez nem az én nevem, egy barátom adta kölcsön, hogy bejárassam. -
törölt tag
válasz
Csak azért használod mert azt is megfizetik.
Kittosz: minek elaprózni: akinek Elac 4-es sorozat se tetszik. -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #51127 üzenetére
Electra nem lehetne köztes lépcső...?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #51127 üzenetére
Mond hogy XT szülinapi ajándéka neked.
ja hogy nem most van, hát, ő vett egy jobbat, ezt neked adta mivel te voltál róla a legjobb véleménnyel.
-
gyurczy
őstag
válasz
Akkor mondd be, hogy ingyen volt. Vagy loptad.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Hírek: Diósdon új formátumú kukákat vezetnek be, jelenti a TASZSZ hírügynökség. Kizárólag párban alkalmazhatók, Önkormányzati rendelet alapján.
Pityu: Drágám, ezeket e k..va drága kukákat nem fogom a ház elé kitenni, itt a nappaliban pont elférnek...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #51121 üzenetére
Az nem működik, hogy: véletlenül rányomtam a Sofort Kaufenre... ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51121 üzenetére
Így már más.
Get out of my house....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51119 üzenetére
Enyémet nem adom....
Azért egy scalaval beb@sznál rendesen szvsz. Közép nagyon-nagyon rendben, magasat már megszoktad, a mélyben pedig egyértelmű előrelépés, még ha nem is úthenger. Bár nekem szent meggyőződésem, hogy nálad a keresztbefordított szobában elég lenne bőven a mélye.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51114 üzenetére
Don't be panic. Akkor marad az Elac 6-os. Esetleg egy Scala.
Legfeljebb, ha jó közepet és mélyet akarsz, akkor átjössz
.............. na jó ez aljas volt....
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #51114 üzenetére
Nyilván vicceltem. Nem is tudom, hogy mit lehetne ilyenkor mondani, talán a lelkiismeretére hatni nem piázok, itthon vagyok, még többet leszek, ha megvesszük ilyesmikkel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
WTF ????
-
Toobee
veterán
válasz
Pedig te vagy az erősebb
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51090 üzenetére
Ok főnök !
-
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #51045 üzenetére
Valszeg igazad van... nem tudok érdemleges véleményt mondani az általam fentebb írtakkal kapcsolatosan, mert személyesen sosem próbálkoztam ilyesmivel.
most is csak spontán beugrott: de az a "dobozon belül úgyis vagy 40 cmel hosszabb a magasé" az lehet, azért nem mérvadó, mert már a váltó után van...(csak elmélkedek)
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50936 üzenetére
Félre ne érts, jó ez, csak vagy nekem szokatlan volt, vagy nem az ilyen mélyeket nem szeretem
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50932 üzenetére
Már mint méretre vagy milyen értelemben nagyobbat?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50899 üzenetére
Én inkább hallottam nálad a basszus és nem érzetem, nem ez a gyomron vágó inkább fülbe vágó
Bár társasházba egy ilyen szubbal szerintem lakókat ki lehetne kergetni a világból
-
ithomas
őstag
válasz
bajnokpityu #50923 üzenetére
Miért? Az LG bögre is tud 1000W-ot ..nem?
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #50917 üzenetére
Én egy SVS SB12-NSD sub-ra gyűjtőm a pénzt, itt egész korrekt áron van.
Amúgy a kistestvér, az SB-1000 sub nem tud lemenni 17 Hz-re.
(#50927) BBéci
Még sokat kell gyűjtenem ahhoz, hogy megvehessem, így biztosra veszem, hogy addig már le fogod tesztelni, és megosztod a véleményedet -
BBéci
legenda
válasz
Fél órával ezelőtt érkezett hozzám egy olyan szubláda (és egy Dynavoice Thunder), majd kifaggatom.
Kollégám már tesztelte pár hétig, neki nem tetszett. Szerinte erős, de tipikus "one note bass". -
ithomas
őstag
válasz
Ha nem lenne róla 100 különböző teszt mérésekkel (is) én se hinném el..
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ha egyszer nagyobb helyre költözök, legalább nem kell új szub.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Nem sok az. Pont elég.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50853 üzenetére
Én is elviselném..
Gondolom te se Pioneer 322-vel hajtanád. legolcsóbb tescóban 200ft./m "vezetékkel". -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #50782 üzenetére
Nem pejoratívan értettem, csak a mennyiségre...
-
TCr
veterán
válasz
bajnokpityu #50740 üzenetére
Ahhoz kellene egy ilyen USB-s infra vevő is.
Kínából kb. 2.000 Ft Ebay-en. -
zeix
senior tag
válasz
bajnokpityu #50740 üzenetére
Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan kell beállítani.
Ránézek. -
zeix
senior tag
válasz
bajnokpityu #50733 üzenetére
Ugyanannyi az is sajnos
Activityt csak a rendszer be-kikapcsolásához használom. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50690 üzenetére
Nem dekódol valóban csak hangzásjavitó algoritmus.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50553 üzenetére
értelek.
Sztereónál semmi gond, két csatornára nincs nagy megterhelés. Hullám impedancia se okoz problémát. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50542 üzenetére
szerintem százszor leirtam: mert alacoynm frekinél több áramot ad le az erősitő. Sztereónál ez nem gond de hm erősitőnél amikor már nem 2 hanem 5 vagy több csatornát hajt, jól jön az a plusz amit az erősitő nem a 80Hz alatti hangokra pazarolna.
Nekem is ugyanaz megfordult a fejembem mint Bécinek.... -
BBéci
legenda
válasz
Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Lemaradtam valamiről?
-
krx21
nagyúr
válasz
Gondolom abban az esetben érdemes, ha van mellé olyan sub ami ezt a feladatot sokkal jobban ellátja...
Olyat kérdeznék, hogy szerintetek a Sony 1040-es erősítőn érdemes ezt bekapcsolni?
"x Digital Legato Linear (D.L.L.)
A D.L.L. a Sony tulajdonában lévő
technológia, amely lehetővé teszi a gyenge
minőségű digitális audiojelek és analóg
audiojelek kiváló minőségű hangként
való lejátszását.
• Auto 1: Ez a funkció veszteséges
tömörítésű hangformátumokhoz
és analóg hangjelekhez választható.
• Auto 2: Ez a funkció lineáris PCM
jelekhez, valamint veszteséges tömörítésű
hangformátumokhoz és analóg
hangjelekhez választható.
• Off"TV-n láttam már olyan technológiát ami bizonyos esetekben tényleg jó algóritmus, pl: felskálázás... Ez nem tudom pontosan mit csinál, de vajon érdemes lehet mozihoz?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #50482 üzenetére
1170 GBP lett a vége. Mégsem lett jó vétel.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #50479 üzenetére
Ez a Majik és az Akurate Renew DS egy sorozatból van, de Ricsié ennél egyel frissebb. Szerintem nálad is adná, dynamik upgrade is benne, amiről igen jó véleménnyel vannak netszerte.
Igen, van pár FW, olvastam én is, hogy lehet variálni, mind máshogy szól.
Szerk: Ettől még jó vétel lesz, 670-ért Sneaky DS volt nemrég, meg van most is 800-ért. Akkor már sokkal inkább ez. Hackintosh vs HTPC volt a 900 rugós témánál?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #50475 üzenetére
Sima DS, csak hálózati lejátszó. Nyilván ezért ennyi az ára. DSI 1250-ért ment el pár napja.
Nyilván a helyén kell kezelni a kérdést, de a Majik-XDA-2 kombó nem pusztítja el a családi költségvetést. Az Akurate-al oda a nyugdíj alap.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #50469 üzenetére
bajnokpityu: Ezért mentem rá az Akurate Renew DS-re, azon már van. Más kérdés, hogy kb a duplájába kerül, és nincs rajta kijelző. Amin van, az 2000GBP+ Amúgy koax van rajta, csak egy DAC kell mögé, az meg ott figyel a polcon, nem? Ha nem lettem volna besózva, akkor ez lenne az XDA-2-vel.
Warter: Ha netről telepítettem, utána semmit nem játszott le.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #50417 üzenetére
Mármint a hangjával akartak riasztani?
Ha jól tudom egy időben mig gépekben található kábelekket is használt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #50417 üzenetére
már kész is,megyek mozizni
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #50415 üzenetére
Sok hajszálnál vékonyabb ezüstözött réz szál, pamut szigeteléssel, és ebből sok összesodorva, szilikon szigeteléssel. Ez nem litze felépítés?
Talán valami régi tengeralattjáróból kiszerelt kommunikációs kábel, ha jól tévedek, mondjuk miattam Micimackó nyaklánca is lehetett.Tökre ment A SÍN? Mi történt, sokat hajtogattad?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #50401 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint az.
krx21:
Hogy a bánatba ajánljunk konkrétat, amikor eddig magyaráztuk, hogy rendszerfüggő? Persze, bármelyik hasonló árú kábel sokkal jobban fog szólni, mint egy simaegyszerű sodrott réz, de ha ennyit kiad az ember, akkor azért jobb kiválasztani a teljesen rendszerbe illőt. -
MaUser
addikt
válasz
bajnokpityu #50364 üzenetére
Meg is
látszik, akarom mondani hallatszik a beleölt munka.A 6db-t nem abszolút írtam, csak a két kábel között relatív ennyit éreztem kb.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #50368 üzenetére
Én is azt olvastam, hogy a hangminőség nagyban függ a gyökérhub kivitelétől és driverétől, és hogy az USB 3-asak szólnak a legjobban
, de én nem találtam audio grade USB3 kártyát. Simából meg túl nagy a választék ahhoz, hogy kipróbálgassam. Van számtech boltos ismerős, akitől bármit el tudok hozni csak próbára, de ilyesmit nem tart, mert senkinek sem kell, mindenki alaplapi USB-t használ.....
Ha találsz valami jó féle PCI Express 1x -est ne tartsd magadban az infót....
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50370 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50368 üzenetére
Ezt nem
Miért nem néztem meg valami picoPSU tápot és csináljátok meg minőségi alkatrésekből az egészet? Mert végül is ebbe a kicsi be is az van szerintem, és azt bele teheted a tiedbe is. Nekem is az van benne, nincs is hangja a gépnek
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50364 üzenetére
Csak ez pici csendes, olcsó
ÉS fekete
Ellehet dugni és nem látszik
Csak érdekességképen linkeltem, hogy már ilyet is lehet venni olcsón, nem kell nagy htpc-t összerakni -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #50283 üzenetére
Ha használják a fülüket, egy idő után megtanulnak majd hallani is...
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50279 üzenetére
Akkor még nem voltam itt
Ha leszünk egy páran akkor egyik péntek vagy szombat este felőlem beülhetünk valamerre.
(#50277) BBéci
Pedig lehet, mert betűk élességét úgy látod, ha megállítod a képet. És úgy látszik, hogy hogyan is van kirajzolva. Erre is van hivatkozva. De akkor végül a hdmi kábeleket is úgy tesztelik, hogy nesze neked semmi fogd meg jól, mert semmivel nem lehet alátámasztani a kijelentéseket.
Persze, hogy nem él meg, de nem mindegy, hogy kitől kapja a pénzt. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #50270 üzenetére
Nekem is jó volt nagyon.
Legközelebb egy sörözés mellett kellene megvitatni a nagy kérdéseket.Mondjuk mi Warter-al már ezt megtettük
De én örülnék ha egyszer közösen beülnék a fórumosokkal valahova és kötetlenül tudnánk beszélni és persze nem terhelnénk senki a vendéglátás feladatával
Köszi a vendéglátást egy élmény volt!
(#50272) gorbep
Ezt én írtam és ha engem idéz és arról van szó, hogy mi történt ma velünk akkor kérem nekem címezni.
Aki pedig ezt nekem mondta egy országosan elismert tanár, nem egy hilmo holmi phd hallgató. Mindegy hagyjuk is. Hallottunk ma valamit amit el ismertem,hogy tévedtem korábbi kijelentéseimben. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #50159 üzenetére
Én mostanában sok 720p sorozatot nézek, oda lehet érdemes lenne lav-val próbálkozni. Előtte kizárólag BD25/50 volt terítéken, nem láttam minőségbeli különbséget a programok között, igaz, hogy 3 éves belépő FHD plazmám van.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #50109 üzenetére
"tartok tőle, h a nézők is vesztesei, meg a kiállítók is, hogy két helyen lesz."
Sajnos egyet kell, hgy értsek. Ezt a kis magyar hifi társadalmat ketté szedni....
-
StormMan
tag
válasz
bajnokpityu #50042 üzenetére
valószínüleg megyek még pár helyre meghallgatni eszközöket, elsietnem nem kell a vásárlást, hiszen legalább 2 hónap mire költözhetek. Csak szeretnék többet tudni erről a témáról, és ezt ugye itt a fórumon tudom megtenni azzal, hogy olvasok és kérdezek.
Köszönöm a tanácsot, figyelembe fogom venni, hogy milyen lenne egész nap hallgatni.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #49926 üzenetére
Viszont az alsóközép árkategóriában igencsak versenyképesek a DIY gyártók, csak jól kell választani.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49930 üzenetére
Olcsóbb lehet, mert minimál árat adnak meg, maximumot nem. Minőségi tanácsot nem említettem, csak a fogyasztói árakat.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49926 üzenetére
Vagy viccelsz, vagy félreértettél. A hazai kisker árakat a magyarországi disztribútor határozza meg, persze vannak kivételek, amikor a gyártó ebbe is beleszól, lásd ELAC. Tehát ne a kinti árakat szorozgassuk át forintra, hanem azt nézzük meg, mennyibe kerül az itteni boltokban. De ha Neked az jobban tetszik, megveheted az AQ kábeleket külföldön, drágábban.
(#49927) bendeguz76
Egyrészt azért, amit Robi írt, másrészt háttérsugárzónak összehasonlíthatatlanul jobbak a dipólok. De ha direktsugárzó, akkor is jobb feltenni fülmagasság fölé 60-90 centire. Kipróbáltam mindenféle verziót, tapasztalatból beszélek. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #49869 üzenetére
Ajánlom, ahhoz képest, hogy nem zártak, elég gyorsnak mondhatóak!
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #49867 üzenetére
A CHT szériához is volt szerencséd? Azok olcsóbbak!
-
sting2
addikt
válasz
bajnokpityu #49864 üzenetére
Zörgő keret???
Nálam ez semmilyen formában nem tapasztalható!
Legalább 1 éve élek együtt egy REL T1-el.
Mondjuk ez teljesen új, bontatlan volt.
Az rendszerbe illesztése körülményesebb ugyan, de ha kell olyat bont hogy zavarba jövök. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #49864 üzenetére
Velodyne-t nem próbáltál?
-
janos666
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49860 üzenetére
viszont akkor se fényes, hogy 40hz , és szakadék.
Főleg úgy, hogy a hozzá passzoló Chorus 726S front is lemegy 40Hz közelébe, szóval nem tolja érdemben lentebb a szett által fedett frekvenciatartományt, inkább csak tehermentesíti a frontokat, amik sub hiányában még a surround-ok alsó részét is a vállukon viszik az AVR erejéből. De ekkora szobában még vállalható ez nekem, csak hiányolom a mély tartomány alját, szóval arra kéne hajtanom, nem a teljesítmény elosztására és növelésére.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49784 üzenetére
Te is tudod, az nem jelent semmit...
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #49775 üzenetére
Józsinál van most egy demo szimmetrikus DAC eladó......
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49779 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Itt a dobozok vége akkor ethosszal is. Nem marad más hátra csak a 'b' terv
Vagy a kisebb szoba. -
Toobee
veterán
válasz
Elég nagy lutri volt, itthon nem is hallottam, csak egy tök idegen láncban. Azért örülök, hogy nem fürödtem be vele. Nekem tetszik a hangja, meg a stílusa is. Mozira is jó -szerintem-, annak meg külön örülök, hogy mindenevő, mint én.
-
xtremetuning
addikt
válasz
És hogy hajtott ? Mély szekció ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49772 üzenetére
Nyilván hasznos volt. A konklúzióra lennék kíváncsi inkább....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest