- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #148254 üzenetére
ismered a régi mondást, nem az számit, h mit mondanak, hanem, h ki mondja.
annyira 1bites a csóka, olyan primitiv, hogy felőlem egekig magasztalhatná a kocsimat, akkor se számitana, mert némi kultúra,tapasztalat kell(ene), hogy egyáltalán szájára vegyen ilyen jószágokat, amikről beszél.
számomra érthetetlen, hogy tudják kúltúrlények információforrásnak tekinteni.elhiszem, h tök jók ezek az új villanykocsik, csak ne ő mondja. pár héttel ezelőttig azt se tudtam h él, 1 videot láttam (amikor nyálat fröcsögve szidja a dieseleket), az alapján számomra az jött le, h egy full kezdő vlogger. most meg mondod, h fél mo. nézi. hát ez hasonlóan nagy baj, minthogy a barátok között még a képernyőn van (gondolom ott van, sajnos nem TVzek)
-
Snoop-y
veterán
válasz
BBéci #148187 üzenetére
Lehet neked el tudjak adni a cd lejatszo ala az audiophile gumikorongot 500 EUR/db aron az en selejtes hallasom erre mar nincs hitelesitve sajnos.
En hajlando vagyok minosegi dolgokbol epitkezni az esszeruseg hatarain belul de most komolyan 6 gurigas kabel? Akkor azt milyen erositore kotod? 200M vagy az is szar lesz? Nyilvan szamit a kabel osszeszerelesi minosege a csatlakozok meg a felhasznalt anyagok de ez ennyiert siman lehuzas.
-
Snoop-y
veterán
válasz
BBéci #148187 üzenetére
Kell a minosegi kabel de barmibe lefogadom ,hogy egy 70 CHF/m kabel (ami mar sok embernek ugyanugy voodo kategoria) es ekozott a 6 millios kozott ha eppen nem tudod tenylegesen ,hogy melyik szol nem tudsz kulonbseget tenni. Akkor tudod mit hallasz ha 10-bol legalabb 8* eltalalod melyik szolt.
A zenei memoria nagyon rovid. Hanyszor csereltek a kabelt? Plusz en azokban a tesztekben hiszek amit en magam hamisitok.
Ezt haverral erdemes kiprobalni.
-
törölt tag
válasz
BBéci #148063 üzenetére
A Streamaudióban nekem azt mondták pár hete, hogy Velodyne-t októberig nem tudnak rendelni. (Engem az SPL Ultra érdekelt volna, leginkább az 1000-es.) Változhatott is közben a helyzet, de nekem van egy ilyen infóm.
Ezért is írtam most be, lehet esetleg modellfrissítés miatt? Vannak ilyenről hírek?
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #148075 üzenetére
Ha a saját szobámba lenne engem nem zavarna
Egyébként szerintem sokan örülnének ilyen zavaró szobának, most független attól milyen márkájú cuccok vannak a szobában.
Az más kérdés, hogy a hangfalak méretét szerintem se választotta meg jól. Úgy tűnik mintha a két szub belelógna a képbe...
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #148059 üzenetére
Húha, látom itt a régi világ képviselteti magát.
Amerikában és nyugaton egyre több gyártó erre az üzleti modellre áll rá, és a felhasználók imádják.
Nem rendelsz meg 2-3 darabot. felveszed a kapcsolatot a supporttal, és megírod mit szeretnél. Nem magyar cégekről van szó, ahol ha kérdezel se válaszolnak, sok usernek az akusztikai kezeléstől az erősítő beállátásáig mindenben segítenek
Ráadásul korábban kismillió márkának voltak kereskedői, disztribútorai, elég jól ismerik őket
The return costs are calculated by 10% of the product price, with a minimum of 29EUR and maximum 99EUR. No matter the product size and weight.
Szóval fizetne kemény 30 eurót. Még egy 7.2.4 visszaküldése is megállna 99 euróból. Nekem a budapest és lakhely oda vissza benzin lenne kb. 30 euró. És akkor még nem parkoltam, stb.
Plusz komplett napos program.
-
törölt tag
válasz
BBéci #148032 üzenetére
Nem tudom, de mindenesetre kissé furcsának találom, hogy akinek "több milliós" hangtechnikai eszköze volt, az belinkel egy ilyen képet mint "valódi házimozira" való hivatkozást...
Arról nem beszélve, hogy egy olyan személy akinek ilyen referenciái vannak, az miért adna egy ilyen vacakért ennyi pénzt...?? Nem értem. -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #148046 üzenetére
Volt aki tesztelte az ilyen telefonos méréseket és 10dB-s eltéréseket is tapasztalt... Én sem vitatom ez Elac kiválóságát, csak az okostelefonok mérési pontosságát.
MInek az üzlet, mikor 60 napon belül visszaküldheti? Van annál jobb demó, mint valamit otthon használni 2 hónapig?
Ha árban sok a sub2, ott a sub1, 14 hüvelykes hangszóró felületben pont akkora mint a két darab 10-es. Plusz olcsóbb is egy százassal
Jó, az erősítő "csak" 500W.
-
Callisto
őstag
válasz
BBéci #148038 üzenetére
Igen, ezért van két lehetőségem: Lecserélni FS 409-re vagy venni a 407-esek mellé egy szubot és a 407-esken cut. jobban örülnék én is a 409-eseknek, de sajnos ahhoz kétszer annyit kéne ráfizetnem a 407-esekre, mint amennyibe egy 2070-es kerülne.
Nagyobb hangerőre nem igazán van szükségem a szobába a 407-eseknél. Így is kiugranak az ablakok, ha picit feljeb tekerem a Parasound A51-es használatával. -
Dorian
félisten
válasz
BBéci #147985 üzenetére
A center és a polc széle közt max 10 cm a távolság, iígy nem kell visszaverődésektől tartani, főleg, hogy a center eleje megemelt.
A tüskéket érzésre helyeztem el, amúgy gyakorlatilag mindegy, jelentősége nincs. De lehet, h kijjebb teszem őket, mert akkor befér alá a billentyűzet -
repvez
addikt
válasz
BBéci #147974 üzenetére
gondoltam , hogy a nagyobb sorozatszámú a jobb válsztás, de mennyivel nyujt többet, hogy megérje a másikkal szemben.Mert lehet azokat a dolgokat pont nem használnám .
A régi erősitömet csak akkor tudtm igy használni amikor a PC volt rákötve, ott optikain ment a hang a ép meg közvetlen a TV be.
Viszont a beltéri vagy más eszközön nem volt digitális kimenet igy csak a hdmi maradt ai mindent vitt egyszerre egy kábelen keressztül, de igy buktam a hangzást.Mondjuk a PC-nél meg azért volt gond, mert bár optikával kötöttem össze az alaplapi hangkártya optikán csak sztereot tudott kiadni, igy megint ott voltam, hogy nem nativ hang lett a vége. analoggal plussz 5 kábellel meg nem akartam bajlódni, mert nem tudtam elvezetni .
ezért remélem, hogy ezeknél már megoldott, hogy ha egy hdmi kábelen bemegy a kép+hang akkor a hangot le tudja választani az erősitő és csak a képet továbitja tovább a tv felé.
A 474est 222euroért vagy még ebbol 19 % áfa nélkül tudnám megvenni. itthon több mint a 2x e az ára .(139k) -
-
Hohocali
aktív tag
válasz
BBéci #147875 üzenetére
Azokat az ábrákat megnézve, a 7.1 esetén a surround-ok 90 fokon vannak, a surround back-ek 135 fokon. 5.1 esetén a surround-ok kb. 120 fokon, vagyis a 7.1 két hátsója között "féluton". Persze írja, hogy lehet tologatni ide-oda, de - szerintem - a képen látható elhelyezés a jó. 5.1 esetén én a 90 foknál mindenképp hátrébbtolnám a hátsókat, 7.1 esetén viszont nem igazán tolnám 90 fok mögé az "oldalsókat".
Atmos esetén arra gondoltam, hogy ha ebben a kiépítésben van használva az 5.1, akkor az egy olyan 5.1, aminek "alacsonyan" vannak a hátsói. Ugye az 5.1 hátsók fejmagasság +60-90cm ajánlott.(#147876) arcitec: Ezt kb. én is így gondolom.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #147878 üzenetére
Pedig én is úgy hallgattam filmeket amikor még megvolt az rz900.
Majd lecsereltem a cxr200ra és ott jött a döbbenet.
A cxr200 érkezés előtti napokban kikapcsoltam a dolby surround és dts neural x funkciót, és mindjárt nagyobb teret kaptam.
Vagyis olyan 'osszemosott' volt a tér hang, mintha egy burokban ültem vagyis feküdtemvolna. (már amikor bevolt kapcsolva ez a 'keverés')
Ahogy kikapcsoltam, és az eredeti hangsavokat hallgattam, kiszelesedett a tér, és az egesz szobát betoltotte hanggal
Azóta sem hiányzik az a 'mozihang'... -
Tonyka 2
tag
válasz
BBéci #147862 üzenetére
Hidd el érdemes használni. Jó magam a zenéket kivéve, tehát sok csatornás zenéket kivéve használom. Miért jó? Azért mert ügyesen kever a felsőkre normál anyag esetén is. Előfordul ritkán egy - egy megbicsaklás, de nyugodtan kijelenthető, jól működik a gyakorlatban. Vegyük pl. a Holnap határán elejét, T.C.-t meghozzák helikopterrel. Közben áthúz egy vadászgép a fejünk felett. És valóban szuperül dolgoznak a felsők, érzékeltetve az áthúzást. 10 emberből 10 azt mondaná ez natív Atmos anyag. Szóval van értelme, és van fizikailag érezhető pozitív hozadéka. Ha meg már ott a lehetőség, és hozzátesz, kár lenne lógva hagyni.
-
arcitec
addikt
válasz
BBéci #147867 üzenetére
Az csak a TE kitekert véleményed , részemről csak példa volt az a lehetőségekre. Aztán meg ha ajánlás is volt semmi közöd hozzá. Nem volt abban semmi hiba, mint csak azt veszem észre csípi a szemed az írásaim, rendszeresen vissza illetve rám tromfolsz.Innentől kezdve nem kívánok veled kommunikálni, azt gondolom nem én lennék itt az első.
-
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
válasz
BBéci #147855 üzenetére
Hát akinek nincs magassági hangszórója ...
Ez nem olyan mint a Pro logic I-II . BBéci haladnod kell a korral..
Vannak dolgok amiket fel kell venni, mert lehet az új is jó, persze van classikus ami jó, nyilván való .. na de ...
Kedves BBéci, azért azt nem mondod ugye, hogy nem hallottál ilyen módban lejátszást.?. Nem teszi tönkre a hangzást, csak a plafon hangszórók is szólnak, ha oda illő hang kerül ...terítékre.. illetve ott szól és nem a frontokon .. De hét kinek mi mint pl erősítőben kinek a Denon, kinek más... Pont fentebb tárgyaltátok az emberi tényezőt sehonnan nem szabad kihagyni .. -
törölt tag
válasz
BBéci #147838 üzenetére
" Tévét, vetítőt is műszerrel kalibrálunk, nem szemre állítjuk be."
Szerintem az emberek zömének olyan szinten beleivódott a retinájába a csutkára húzott kontraszt, fényerő stb..., hogy egy szakszerű mérés után tuti visszaállítanák az eredeti felállást...
Pl amikor megnézik a tv-m, szinte mindenki sötétnek találja, csak azért mert a kontraszt, és a fényerő nincs max-on.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #147834 üzenetére
Úgy akarsz meggyőzni egy dolog jóságáról, hogy 1et próbáltál, de azt is inkább kikapcsoltad?
Műszakilag nem látom, mitől mérne jól egy mini fejbe épített automata cucc, amikor a komolyabb audisseynek se megy egy szerintem kedvezőbb helyen. És abban azért csak erősebb a proci.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #147804 üzenetére
Audiolandon voltak szerintem jo cikkek. Olyan is amivel egyetertettem, olyan is, amivel nem, de hiteles volt. Amikor kihoztak tesztjeikben, hogy a csodadiy kabelektol olcsobban talalni pl termeszetesebb kozepu kabelt, akkor neveztek el oket siltechlandnak. Mert gyakran volt tesztgyoztes a siltech hazaspar vmelyik kabele.
Nekem is volt, sot, fentebb is. De csal az is, es en abban talaltam meg a cserebere veget, es elvezetes zenehallgatast, ha az en fulemnek kevesse csalnak az elemek. Nem mondom h rossz, de vannak, akiket a latvanyossag nem elegit ki, es elobb utobb zavar.
Elozo hszben azt akartam mondani, hogy sok ut van az elegedett zeneleshez, mozizashoz. Van voide van faloe van enyem, stb... a legfontosabb dolog, h szazezrek elkoltese elott erdemes magunkba nezni, h mi fontos, es mi nem. Olyan nincs semennyiert, ami minden szempontbol hibatlan, viszont ha tudjuk melyik kikotobe akarunk jutni, lesz olyan szel, ami pont arra megy. Van akinek crown, van akinek obelisk. Van akinek orokmozgo pc, van akinek streamer. Csak tudni kellene az elejen,h mi a cel. Es nem beallni valami divathullamba. Pl rew, akusztika, diy kabelek, csovek, stb... lehet h pont az kell nekunk, tudjunk rola, h letezik, de nem biztos, h az lesz az udvossegunk.
-
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #147670 üzenetére
Ha egy az egy ellen nézzük, akkor az Elac a nyerő, ebben egyet értünk. Én arról beszéltem viszont, hogy ha 2 SB1000-t hasonlítasz az Elachoz, akkor hasonló teljesítmény mellett az SVS-eket optimálisabban tudod elhelyezni. Tehát nem a végfok miatt lesz jobb a hangod, hanem az akusztikai hatások miatt.
Amúgy szemet szúrt, hogy az SVS is BASH végfokot használt régebben, onnan tértek át Sledge-re.
-
-KP-
addikt
-
törölt tag
válasz
BBéci #147661 üzenetére
Jesszus...
Nekem 1 mélyládát is gond elhelyezni...(#147654) -KP
Jómagam is használok Elac hangfalakat, szerintem aki beinvesztál valamelyik szériájába, az biztos nem fog csalódni,
de persze ez ízlés kérdése is...
Személy szerint én ha a jövőben veszek hangdobozt, az biztos, hogy B&W lesz, mivel a jelenleg használt centerem hangja messze a legjobb amit valaha hallottam... -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #147658 üzenetére
persze, egyértelmű, hogy az sb1000, a 12nsd alatt van.
Amúgy ha magamból indulok ki, nekem 20nm-re is épp hogy elég az 1 darab Rythmik F12, nemhogy 30nm
Pedig ez a szub már nem piskóta
Úgyhogy nálam is két szubos felállás lesz. De van ismerős is, aki 2 db Martin Logan Dynamo 1500x-et használ 25nm-en, mondjuk elsősorban az átvitel egyenletesebbé tétele miatt nem feltétlen a teljesítménye miatt
-
törölt tag
válasz
BBéci #147638 üzenetére
Hát köszi, majd kínlódok én is még egy kicsit.
Igazából arra godolok minőségvesztésre, hogy ha pl. egy Flac zenét hallgatok(már pedig azt...) számítógépről, akkor a tv-n keresztül van-e különbség, mint ha directbe kötném rá az erősítőre optikai kábelen.
Sajnos analóg kimenete nincs a gépemnek. -
törölt tag
válasz
BBéci #147506 üzenetére
Ezt hogy következtetted ki?
A Line In bemenetnél is kiiktatható a digitális beavatkozás az ábrán is látható kapcsolóval.
A Marantz 7703 egy igen komplex készülék, kevés érdemi infó lelhető fel róla. Direct üzemmódban analóg bemeneteknél elvileg itt sincs digitalizálás, a DSP funkciói sem érhetőek el. Pure Direct üzemmódban pedig néhány felesleges funkciót, egységet is kikapcsolhatunk.
-
-
BranBond
csendes tag
válasz
BBéci #147491 üzenetére
Analóg bemeneti jelre vonatkozólag sajnos nem találok semmit Marantz-éknál, a Pure Direct-re vonatkozó leírásukból számomra semmi nem derül ki a kérdésemet illetően.
Pure Direct playback
This mode is for playback with higher sound quality than in Direct playback mode.
This mode turns off the main unit display and analog video circuit. Doing so suppresses noise sources that affect sound quality.
In Direct and Pure Direct sound modes, the following items cannot be adjusted.
Tone
M-DAX
MultEQ® XT32
Dynamic EQ
Dynamic Volume
Graphic EQNOTE
Video signals are only output when HDMI signals are played in the Pure Direct mode. -
BranBond
csendes tag
válasz
BBéci #147491 üzenetére
Tulajdonképpen azért érdekel, hogy van-e értelme egy jó (nekünk/nekem tetsző) analóg forrás (pl. hálózati lejátszó, DAC) jelével etetni a procit, ha egyszer oda-vissza konvertálódik a jel és a végén újra a proci DAC-jat "hallom". A procit nincs módomban megkerülni, viszont annak DAC-jait jó lenne. Tudom, kézenfekvő, összeköt - próbál - hallgat, de azért érdekelne, hogy valójában hogy is van ez.
-
zonusz
aktív tag
válasz
BBéci #147468 üzenetére
Köszönöm, elgondolkozom. Nyilván igazad van főleg azért is, mert segédfogalmam sincs ezekről a dolgokról - legfeljebb a hangokat hallom ilyennek, vagy olyannak -, ezért próbálok kérdezősködni. Ha már megvettem az egyébként nekem - akár a magammal vitt erősítővel meghallgatott - tetsző hangú hangfalat és otthon sz...ul szól a többi hangfal mellett, akkor már kenhetem a hajamra, nincs hova menni reklamálni, ami jogos is.Esetleg tudnál ebben a körben illeszkedő centert ajánlani?
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #147464 üzenetére
Legutóbb avx-en volt egy párbeszédem egy Heed Enigma tulajjal. Jól meg is kaptam a magamét, mikor le mertem írni, hogy attól, hogy az Enigma indirekt hangsugárzó (kvázi omnidirekcionális), attól még nem kerüli ki a szobaakusztika szabályait. meg is kaptam a szokásos "kockafejű mérnök", meg "elmélet és gyakorlat sokszor nem fedi egymást" szintű tipikus reakciókat is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #147389 üzenetére
Gyere el és próbáld ki
De a lényeg nálam a franciaagyon a fekvo magasság ugyanakkor mint a tv allvany magassága.
Ez mellett a fejem allat van ket puha nagy Billerbeck párna, es teljesen kényelmesen tudom nézni a tvt.
Tudom hogy nem normális nálam ez igy, de aludni is olyan poziturakban alszok amitől mások elszornyulkodnek
És a lányom nagyon hasonlít rám ezen a térenNorbi72 :köszönöm
Bizony, ezek a filmek a mai napig jó filmek, nem úgy mint a mostaniak -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #147328 üzenetére
Igen, éppen ezért elengedtem a proji gondolatot
hjtz4t3wrseg : értelek, igen csak nekem az oled fekete ad egy minimum igényt, és amilyen vagyok, nem leszek elegedett vele, és nem fogom használni, független a bitang nap képtol.
Inkabb lesz nagyobb oled, és hason fekve tévézés, mert van ami nem változik -
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
válasz
BBéci #147333 üzenetére
Ez mikor volt? Mert mára már nem u.a az állapot( a hirtelen harag,felindulás nem jó tanácsadó ), mint amikor annó bevezették, én speciel azóta használom, azt nem mondom volt pár kellemetlen momentuma, de simán túlélhető volt. Most már munkahelyeken is telepítik, ott is 10 van és rendben működik.Szóval mindenképp át kell térni mert meg fog szűnni a támogatás és lehet minél tovább húzod, esetleg annál fájdalmasabb(de ez már túlzó lenne) lesz.
U.I: Egyébiránt az élet mindig hoz olyan esetet, hogy kompromisszumot kell kötni, mert ha nem .... Dorián +1
-
Beni2360
félisten
válasz
BBéci #147291 üzenetére
Tonyka 2 neked is.
Félre olvastam de alaposan.
Az autó vezetés azért egészen más tendencia mivel nem kell a feliratokra fókuszálnom vezetés közben.
Vászon ügy: vettem 90 "-t de nagynak találtam és visszavittem, helyette 80" lett és ez pont megfelel nekünk bácsiéknak.
De akkor én csak 25 cm-re vagyok messzebb a 80x1,6=128" és az 325 cm.De már itt pl a TV adás full 16:9-ben zavaróan nagyok az emberek. Igaz a TV adás más mint a mozifilm felvételi módja. Na lehet ebbe is bele kötni.
A mostani módi vegyes képarányok már nem zavarnak mert nem kinagyított emberek vannak mint némely panoráma film kinagyításánál a TV-ben. -
bajnokpityu
félisten
-
robi-k
őstag
válasz
BBéci #147262 üzenetére
Nálad valóban gond lenne egy 65"-75" TV elhelyezése.
Viszont nálam ezzel nincs gond, a moziszoba TV (vagy vetítő) fala nem tartalmaz ablakot, és a maga 4,4 méteres szélességével lényegében bármit "elvisel".
Bár Tonyka-val is 100% egyetértek, hogy teljesen más érzés a vetített kép - ez adja csak vissza az igazi mozi érzetet, csak nálam az okozna gondot, hogy a vetítő - vászon között csak kb 3 méter lenne, ami egy kicsit kevés.... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #147229 üzenetére
Igen, még hason fekve művelem
de hajlandó lennek felulni, bár amit mondasz az nagyon jól hangzik, hiszen ha alacsonyabb állványra rakom a tévét akkor akár a 65 vagy 77 colos is beférne .
Agyalok mert lehetne egy kicsit lépnem valamerre, persze nem azért mert hiányerzetem van, csak van rá lehetőség.Neked is és Nemir Ombenak is köszönöm a tippeket
Nézelődök.
-
WaterWave
veterán
válasz
BBéci #147188 üzenetére
Melyik allasban nem kapcsolta be neked az avr-t? Mert lehet akkor ez a baj hisz lelottem mediaplayerbrn vagy game allasban az avr-t es bekapcsolta.... Pontosan milyen allasban volt a tv es az avr milyen allasban volt hogy nem kapcsolta be? Holnap letesztelem mert dolgozom. Koszi a valaszt elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest