- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohannZimu
senior tag
-
cekkk
veterán
Az viszont köztudott, hogy az XMBC hangban nem erős.
Én erre nem vennék teljesen mérget. Toobe is azt használja zene hallgatásra és nem pl a foobart. Persze ha jól emlékszem.Mintha azt mondta volna, hogy ez jobban tetszik neki. De ha hülyeséget mondok, akkor majd kijavít.
Egyébként az opokkal meglehet ezt csinálni, ha a kínai fw-t teszitek fel rá, bár ez ügyben inkább Robi-k-ot keresd, ő a tudója, hogy mit tudnak és nem a kínai fw-k. De lehet egy Pioval is jól járnak, annak már fejletted a kínai fwje.
-
-
JohannZimu
senior tag
Igen, nyom nélkül eltávolítható.
-
Patice
nagyúr
Gyurmaragasztó. Avagy blue-tac, de más márka alatt is elérhető. (Én UHU márkájút vettem. Pár száz forint csak egy csomaggal. Gazdaságos cucc.)
Jelenleg nekem is ilyen van az állványom és a dobozaim között.
Amúgy grat. az új dobozokhoz.
Örülök, hogy máris tetszik. A mélyekben szerintem a kábel is és az állvány is szerepet játszik.
-
ricsik
őstag
Én is kábelt vadászom, pont ilyen méretben. Nekem is az a tapasztalatom, hogy nem nagyon van most fenn értelmes kábel, jó áron.
(#58111) spiky03: nekem az R12 előtt C4-em volt. Kis m2-re akár jó is lehet, de nem nagy szám, a Polk simán leveri. Van benne erő, de nekem úgy tűnt, hogy közepes hangerőnél is erőlködik már szegény. Olyan érzésem volt, hogy ő akarná, de nem tudja. Mélyre sem megy, kopogós is a hangja. Szerintem felejtős ha van kéznél Polk. Sokkal jobb és épphogy drágább használtan. Amikor bekötöttem a Prosont nem hittem a fülemnek
.
-
spiky03
veterán
Jaja, arról sajnos le.
Igen láttam az 515-öt is, de az 70 körül adja a csávó.
Hátha még lentebb megy egy picit januárra, ha meglesz mégSanci38
Azt így talán igen. De nem tudom, hogy az milyen lenne. Mert ugye a R10-et jobban ajánljátok, igaz annak 100 ezer az új ára.Használtam meg 0 fordul elő.
Nah mindegy.
Majd ha elvitték a kis Yamahámat, akkor majd szétnézek, hogy merre mi található.
Mert ugye center nélkül még csak-csak ellenék egy darabig, de sub nélkül nem lenne jó a mozi. -
atika88
senior tag
Egyértelműen a reflexcső a ludas hallásra, belehet lőni, hogy onnan, illetve az adja ki (egyes esetekben!). Érdes, magas is, mint egy pvc csövet reszelnének vagy tudom is én...sokszor a frász jön rám, mert olyan szinte ugráltatja meg
Hát lehet akkor, hogy ebből gari lesz... -
gyurczy
őstag
TCr: Én most is ezt használom mozira, szerintem nem egy rossz kábel, bár tény, hogy a VdH CS122 jobb nála, árban pedig picit kerül csak többe. Van amihez nagyon passzol, van amihez nagyon nem. Egy fülelést szerintem megér.
Tamoo: nálam most a Dynavoice Silver Star kábelt tesztelek, eléggé bejövős. Első benyomás abszolút pozitív, bár a frontok is frissek, így picit nehezebb bármit is mondani.
-
Tamoo
nagyúr
-
spiky03
veterán
Igen, én is ettől tartok. Valóban jó áron van.
Nekem tetszett havernál az R8 hangja is, ha ez meg attól is jobb, akkor az meg még jobb.@(#57644) Ed Parker
Azért ne túlozzunk, 38 nm az egész.
Itt azt mondták, hogy 20 nm-re,a mi a nappali és ahol a mozisziget van, oda kicsi lenne és jobb lenne az R10-es. -
Toobee
veterán
Használt piacon érdemes nézelődni, én még mindig nem vennék Sinus-t, én már a C6-okhoz is mást választottam, ami ugyan drágább volt, de használtan kifizethető tétel.
(#57651) TCr: pontosan, szerintem ennél azért érdemesebb feljebb nézelődni, legalább a frontokhoz. 10-15e Ft körül fényévekkel jobb kábelek szoktak gazdát cserélni.
-
Cseneles
őstag
Ezzel nem jársz rosszul, vagy akár a 2*25 is meg felelhet
-
spiky03
veterán
Köszi az infót.
Hát igen az utóbbi időben csak két R8-as volt a piacon, az meg ugye kicsi lenne hozzám.
Mondjuk az új ára annyi a 315-nek is, mint most az R10-nek.Nekem csak mozihoz kell, filmekhez. Zenéhez amúgy sem kell ugye a sub, nah meg koncerteket, amihez kellene azokat meg nem szoktam nézni.
De biztos olyan szerencsém lesz, hogy ezt is elviszik, amikorra össze jönne rá a lé.
-
törölt tag
Én egyszer váltottam Yamaha 1400-ról (az sem piskóta) 3806-ra. Nem volt rosz a yami sem de a denon életet lehelt a hangfalakba (prosov V series, Béci sem ismeri), mindenki aki hallotta, nem gyózöt rácsodálkozni, utána káblcserével mé job lett, Tehát tapasztalatból +1-nek én is azt mondom: először erősitőcsere és a Denon 38-43xx szériával tuti jól jársz.
Ed parker: szerintem nem ő jegelte, hanem ő is arra hajt ezért figyeli.
-
-
-
JohannZimu
senior tag
IQ30-am volt, 50-ért vettem és adtam is el, mentek el AVX-en ez alatt is. Az IQ3 szerintem az előző sorozat, nagy különbség biztosan nincs köztük. IQ60 kb. 90 újként, így nagyjából jó az ár. Hangját meg kell hallgatni, nálam az IQ30 surround volt, annak nem volt rossz. Sztereó NAD-hoz vették meg.
A kinézete nekem tetszik, élőben ez a "sötét alma" szín jól mutat. SZVSZ. -
Sefter
veterán
a kábel hosszakat nem írja, elég lenne vajon? mert ha nem, akkor 10-15-öt simán alkudnék...
(#56130) Ed Parker
Szép ugrás(#56129) ProdyG
Dune-t zenére felejtsd el, mert egy fos...most én is azzal nyomom sajnos
Itt sok a HTPC fan, szerintem Ők arra beszélnek rá (én nem szeretem), szvsz két külön eszköz a jó megoldás, 1 Dune mozizni meg egy "streamer".. -
CHaooSS
őstag
én nem mondtam egy szóval se, de hallgattam már jamo 650-et és 660-at is és szerintem elég baba cucc.
bár nem vagyon nagyon profi ebbe így tuti van sokkal jobb kisebb teljesítményű
Vikthor: PSW505 ,JBL ES250P
mind a kettőt 80 körül tudnám, de 5 hét a szállítás... az nekem sok. ( és többet nem érnek számomra )
+ a csendháborításra visszatéve úgy szerepel a rendeletbe, hogy nincs időhöz kötve így akár napközben is megb@szhatnak, ha nem elsőre jönnek vagy, ha van hangfelvétel.
-
cekkk
veterán
Ezt rosszul írtam, nem az xbmc hibája hanem a felhasználóé.
Érdekes ez, hogy vannak akik használják évek óta megelégedéssel, aztán jönnek páran nagy hévvel és ha nem tudnak valamit megcsinálni egyből megy a szarozás, hogy a htpc így úgy rossz, aztán kiderül a hibák többsége mind abból adódik, hogy a felhasználó nem tudta megcsinálni.
-
Toobee
veterán
-
aleister
veterán
Kérdés, hogy vajon a lapos profilú kábelek mennyire szerelhetőek jól egy kör keresztmetszetű banándugóval. Biztos megoldható, csak nem mutat olyan szépen, mint egy 4mm-es kör. Persze nem nézegetni akarom.
#51016) Kittosz:
Nincs kifogásom a használt ellen, ha jó az ára.
A baj, hogy a postaköltség miatt lehet, hogy nem éri meg. Hány darab van? Mennyiért adnád?A Z, ami ilyen recés, nem? Abban mi a jó?
-
törölt tag
-
Patice
nagyúr
"Nem láttam még olyan filmet, amin egyszerre jelen lett volna egy DTS-HD (amibő a DTS core van ugyebár, de nem összekeverendő a "sima" DTS-el!) és egy Dolby TrueHD."
Egy gyenge kivételt tudok: Feledés, US kiadású BD: DTS-HD MA az eredeti hangsáv + a külön filmzene Dolby TrueHD-ban.
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
Akkor megint nem nagyon értem a dolgot
A DTS 1536kbps-es veszteséges tömörítéssel, a TrueHD meg 1000 alatti is lehet veszteségmentesen? Ez kb azt jelentené, hogy egy BMP kép kisebb méretű lesz egy JPG-nél ugyanarról a képről, vagy hogy egy FLAC állomány kisebb méretű lesz, mint egy 320as mp3... Nem mondom, hogy nincs ilyen, csak kicsit ellentmond a józan észnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged