- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #119348 üzenetére
Kettőt benyomtam.
(#119347) Tamoo a 3-as verzió jobbnak tűnik.Bár nekem a fejem mögött 180 cm van hátrafelé.
A 2. T12 lehet,hogy nálad is jobb lenne hátul, ahogy Dunkelnél(Bár az SVS,de most mindegy).
De próbálgatással megtalálod a legjobb megoldást.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #119309 üzenetére
Igértük,hogy nyáron visszamegyünk,ha kész lesz a pincébe a 7.4.4-es nagy moziszoba.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #119304 üzenetére
Azt is.Jó 2 órát moziztunk.
A fenti kis szobában már voltak pici hiányosságok mély tekintetében,és a Sim2 képi világa nagyon szappanoperás volt,túlzott színekkel.Ezzel a srác is egyetértett velünk.
A nappali 3 kört vert a Dream bemutatójára.
(#119305) Tamoo Meghaladta,10 Hz-ről indulnak..
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #119299 üzenetére
Voltunk Dunkellel a házimozi stúdióban.
A JBL rendszer brutális!
Regger,gyüjtögess..
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #119245 üzenetére
Mindennek eljön az ideje...Emlékszem az első plazmákra, valami 3 millio és 6 millios árakon mentek. Ma már utánad dobják 3-400 ezerben a jobbakat is, ráadásul a képminőségük is jobb mint az annó megjelent daraboké volt...
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #119184 üzenetére
(#119185) PTom81
Pedig csak a saját fülednek hihetsz..
-
nebulo5
senior tag
válasz
xtremetuning #119166 üzenetére
A "moziból" én is kissé kiábrándultan jöttem ki... a képhez nem igazán tudok szakmailag hozzászólni, nem vagyok "otthon" a vásznak & projektorok világában. (még csak a plazma tv-nél tartok) Viszont (talán Degecen születtem), nem bírtam ki szó nélkül, az egyik ajtónálló sráctól nagy naivitást színlelve, megkérdeztem, hová lettek a mély hangok? A terem kiépítésére jutó rövid időt hozta fel mentségül.
Zenei hangok terén, a Heco-ban csalódtam! Elképesztően kaki volt!
Igaz, lemaradtam a jó kis szövegelésről a "meki-ben", de megmenekültem a kajától! Öregszem, nem az én gyomromnak való az a "valami", amit ott lehet enni!
Jó volt látni néhány ismerős arcot! -
Norbi 72
veterán
válasz
Utána itthon megmutattam azt a jelenetet,amikor ledől a gát(SA) a srácoknak.
Megállítom,mondom bibi van.Látom megint kirázta magából a sub a tápkábelt.
Eddig csak a frontok szóltak?Kérdezték.Há mondom ja,karesz volt.
Kábel vissza,leverte az órát.Majdnem kinyírta a projit..utána visszatekertem subbal,na az már jó volt..
Azóta házi javítást végeztem szigszallaggal,1 órája nem rosszalkodik a méregzsák.
De hogy jót is írjak,robiéknál a kis Dynák nagyon szépen szóltak a TAD rendszerrel.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #119176 üzenetére
Az valóban nem lényeges, de pár éve az említett illető által rendezett sókról sorra elmaradoznak azok a cégek, akik valóban értenek a képhez és hanghoz és azt egy ilyen helyen is meg tudják mutatni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #119173 üzenetére
Akkor átfogalmazom : a Rezső (és az általa rendezett show) ebben indifferens.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #119173 üzenetére
Ne érts félre, még hasonlóra sem gondoltam.
Viszont az AVO rendezvényen ott lenne az a rendszer, amit az előbb említettél, SIM2 vetítővel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
pontosan mit láttatok?
atmos nálam már bizonyított, fillért nem ér meg a magassági hangszóró, nem is vártam mást. nemcsak trinovéknak nem megy, másnak se. lehet, h jobban keverik őket, ezért jobbak, de ezt ugyanúgy kamatoztatjuk 5.1en is.
de hátha holnapra rendberakják, mi vasárnap megyünk.
-
BBéci
legenda
válasz
Na, az ilyenek és a hasonlók miatt nem mennék avtrendrezsősóra akkor sem, ha kötelező lenne. Persze van annyi pénz...
-
cecil
aktív tag
válasz
Hasonlóan csalódottan jöttem ki én is... És akkor a másik 2 "mozi" teremről ne is beszéljünk... 😲😠
-
MasterMark
titán
válasz
xtremetuning #119148 üzenetére
Pedig kíváncsi lettem volna az Atmos-ra.
A 4K-ra is, de semmi nem volt. Ráadásul az a Klipsch cucc valahogy nagyon nem volt a helyén.
-
törölt tag
válasz
Kiszolgálás volt rossz? Azon gondolkodtam még jó sokat utazni is megérné....
(#119142) gyurczy
Pontosan ezért én sem, esetleg nagyon kevés kivétellel, évi egyszer. Forrásnál nagyobb a szám, mert jóval több megfogható, konkrét dolog van a kezünkben. De itt is jobban szeretek utakat felvázolni, még személyesen, priviben is.
(#119146) Nemir Ombe
Az utóbbi 2 sorozattal szakadt meg az összes AVR-nél tipikus, évről évre rosszabb, gyengébb minőséggel szerelünk, egyet visszalépünk szisztéma.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
meséljetek már, mit hallottatok, akár itt, akár a talis fórumba.
-
CHaooSS
őstag
válasz
xtremetuning #119025 üzenetére
Pedid be is írtam oda, hogy valhalla, de nem találtam.. most beírtam újra és látom egyből az első találat.. kiszúrja az ember szemét szinte és nem vettem észre
-
válasz
xtremetuning #119017 üzenetére
Ha nem vagy "mindig elégedetlen", akkor NEM rólad szól a posztom. Nagyon sok a folyton keresgélő, békétlen, elégedetlen, nem filmet néző, zenét hallgató, hanem kütyüző a hifi-házimozi világban. Azokról szól. Ha nem ilyen vagy, örülj neki, és ne legyen üldözési mániád.
Doriannak igaza van, különböző dolgokról van szó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #119011 üzenetére
egyszerűen nem értem, miért jó átverni saját magunk. ömlengeni, meg hazudozni kéne a saját cuccunkról? ettől lesz jó a hang? mi olyan nagy dolog elismerni, h a drágább általában jobb, és nekem csak X re tellett? naoszt. ez rossz életfolgás?
mondjam, h a jmlabom mélye feszes, és a magasa hibátlan? nem, nem az. de nekem nem volt szempont, mert valami másban meg tökéletesen tudta, amit szerettem volna..
imádom, ami van, és majdnem minden nap megsimogatom, de zenehallgatás/mozizás végén mindenképp... dehogy hibátlan lenne? ááá, francokat.
-
dunkel
őstag
válasz
xtremetuning #118870 üzenetére
Ez már erősen veri a fanatikus kategóriát.
Mondjuk a Te esetedben nem tudom miért lepődtem meg.
(#118883) bajnokpityu
Norbinak van az ide írogatók közt a legjobb rendszere.
Nem azért mert nála a legjobb a kép- vagy hangminőség (amúgy elég jó a mozi, jelentsen ez bármit is), hanem azért mert ő ül le a legnagyobb megelégedéssel a cucc elé és élvezi amit kap. Akkor is így volt ez amikor magnatja volt, most a polkkal és gondolom a jövőben is azzal ami majd lesz. -
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #118920 üzenetére
Tegnap volt alkalmam meghallgatni egy teljes JBL Synthesis szettet JBL procival, nagyon jó hangja volt
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #118902 üzenetére
.És a Csillagok között ?
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #118885 üzenetére
Ezzel az albummal elég jól lelehet tesztelni a Mozit zenével is...
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #118872 üzenetére
Legalább egy apró dologban...remélem nem baj...
Tudom.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #118870 üzenetére
Elméletben a subjaid alá tudok menni..
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #118867 üzenetére
Az enyémet,vagy Nolanét?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #118823 üzenetére
Kíváncsi vagyok, a hétfőihez képest mennyit változott a hangzás? Valamikor a hétvégén meghallgatom.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #118823 üzenetére
Nemrég itten aszonták ami nem jó sztereóra, mozira is rossz lesz. No ugye mégsem, de kiszálltam témából. Picit kívülállónak érzem magam, különösen ebben a témakörben. Sokcsatornás sztereósok között.
-
kigyi_23
addikt
válasz
xtremetuning #118550 üzenetére
Valahogy csak el kell adni az új cuccokat is, most egy darabig nagyobb odafigyelést kapnak. És gondolom a stúdió munkásoknak is kihívás ez még így aztán jobban odateszik magukat.
-
gabo01
őstag
válasz
xtremetuning #117831 üzenetére
Bemelegítésnek jó volt?!
-
gabo01
őstag
válasz
xtremetuning #117777 üzenetére
Ha jól emlékszem én is!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #117807 üzenetére
nekem olyan 60-70nmen volt hozzá szerencsém, naim statementtel hajtva. intenziv libabőr
Remete1: nekem bőven azt jelenti.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #117804 üzenetére
igen, nekem a focalok onnastól igazán jók. ezért sem értem, hogy miért a 920as volt az utolsó ilyen az elektra szériában.. Az vagy 15-20éves doboz, és olyan közepe van, engem is megvett kilóra, mentünk
focalértjm labért..japánoknál láttam youtuben grandét, C4et kb 15nm-en. vigyorogtak, pedig nem sokat tököltek az akusztikával.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #117777 üzenetére
nincs elfelejtve.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #117772 üzenetére
Az a gyanúm, Neked hamarabb meglesz...
-
z123456789
addikt
válasz
xtremetuning #117772 üzenetére
Atya úr isten!
Annyiból már jutna génmanipulációra is, és teremtetnék egy szirént, akinek valószínű ugyan olyan elvarázsoló hangja lenne.
-
Cseneles
őstag
válasz
xtremetuning #117748 üzenetére
Ez csak az átlagkeresetre, igény lenne és kereslet csak kivitelezési problémák vannak
-
kigyi_23
addikt
válasz
xtremetuning #117748 üzenetére
Minimálbérből nehéz megvenni ám....
bajnokpityu: Azt értem, de sajnos nekem is az, ha a pénzügyi hátteremet nézem. Sajnos idehaza ez a realitás. Hiába tudom, hogy az még nem az a kategória, de én már azt sem érhetem fel.
-
Csabroncka
addikt
válasz
xtremetuning #117554 üzenetére
Kíváncsiságból kérdeztem, eszem ágában sincs a 26 m2-ert agyonzsúfolni, ráadásul nappaliként funkcionál és csak másodsorban moziszoba.
Az 5.1 egyelőre kielégít, még talán két hátsó majd egyszer. Bíztató viszont, hogy van hova fejlődni. Az atmosnál a csatona szám növelés mellett a 24-bit/96 kHz-en történt változtatás?
-
Csabroncka
addikt
válasz
xtremetuning #117474 üzenetére
Egyébként ti már próbáltátok, vagy voltatok valahol meghallgatni. Vagytok annyira szemfülesek, hogy valami limitált minőségi show-ra beültök
.
Vélemény esetleg?
-
rayoliviero
veterán
válasz
xtremetuning #117453 üzenetére
Nem kioktatás, hanem reálisan gobdolkodok.
Azt ne mondjátok már, hogy 190 ezres erősítő kell rögtön Edifier hangfal után? Vagy különben csak kidobja a pénzt az ablakon? Mert a többi semmit nem ér, használhatatlan.
Én csak nem akarom, hogy félrevezessetek olyanokat, akik most fordulnak meg először a házimozi topikban.
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #117453 üzenetére
Ugyanez jutott az eszembe most. Nem értem, hogy most mire fel ez az egész?
-
mivamma
senior tag
válasz
xtremetuning #117360 üzenetére
Amikor lakást vettem, azt mondta az eladó, hogy nem vagyok normális! Előbb vettem meg a HM rendszert és a szekrénysort mint a lakást
-
Ear001
addikt
válasz
xtremetuning #117218 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van, vállald csak fel. A hifisták, házimozisok döntő többsége nincs tisztában vele, mit lehet művelni csak kábelezéssel.
-
MasterMark
titán
válasz
xtremetuning #117133 üzenetére
Jajj, na ez történik amikor a metrón írok hsz.-t és háromszor szerkesztem át.
(#117135) Tamoo & (#117150) Jegesmaci81: Nagyon összekavartam, mea culpa.
Szóval csak hogy tisztázzuk:
1: Egyenlő szárú háromszög legyen, ahol az alapon a két csúcs a két hangsugárzó, a harmadik pedig a hallgató.
2: 60°-nál legyen kisebb a szög, de 45°-nál kisebb ne.
3: A hallgatói pozíció távolsága a két hangsugárzó távolságánál legyen nagyobb lehetőleg.Képekkel, leírva meg meg minden itt: [link]
Gazsi00 remélem így érthető, ne haragudj.
szerk.: A linken látszik is, hogy a hátsó hangsugárzóid elhelyezése miért is nem jó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #117133 üzenetére
Lehet fordítva akarta írni.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #117036 üzenetére
Emiatt biztos nem cserélsz lejátszót.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #117036 üzenetére
Szerintem Dune szintű, ha az eddig látottakra alapozom.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #117032 üzenetére
Valami olyasmi,nem olvastam el rendesen...
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #117003 üzenetére
A legtöbben azt fogják Isteniteni amit használnak...Nem is várható el ennek az ellenkezője. Neki bevált, szereti ezt is fogja mondani.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116935 üzenetére
Ja, kb.
De az Altitude eddig is etalonként volt számontartva. Nem tudom, JBl-nél nem volt Auro 3D és tsi, megoldották így, felfogom tuningként. Mondjuk én nem az Sy. SDP széria alá raktam volna, így furcsa kissé. És kb tényleg nulla kreativitással, de szvsz szándékosan átmatricázás sztenderd dizájn szerint, megtoldva arcos. Amíg pl a Sim2 átdobozol fizikailag Benq technikát, belenyúl elektronikába stb, ezzel szemben nyílt házasságról beszélünk, kiegészítve egymást. Persze ugyanezt fel lehet fogni "cikiként" is, sokkal inkább a másik oldalnak elismerés.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116893 üzenetére
Jönnek valamik, elérhetőbb szegmensben is. Megjegyzem az LS80 és az eddigi Array felhozatal között volt némi rés. Így végül nagyobb értelmet nyert a kicsi proci, fejlesztés, lehet majd mit ráaggatni az SDP-25+SDA 7200 párosra.
Frissül az egész brand, ahogy átalakult Harman Luxury Group Lexicon, Mark Levinson is éledezik vele együtt.
-
Kroland25
tag
válasz
xtremetuning #116899 üzenetére
Köszi az infót..Még egy kicsit növök hozzá és akkor talán
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116867 üzenetére
Arra gondolok, így oldják meg. És még büszkék is rá, minden hírben kiemelten szerepel a Trinnov együttműködés.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #116863 üzenetére
ha olcsóbb készen megvenni egy olyat, amit nekik drágább kifejleszteni, miért ne?
nagyon sokan úgyis csak a brandet látják.az xmc-1 gen 1et is vagy 4 brand csinálta együtt. emo kivált, megcsinálta a gen2-t, másik 3 árulja azóta is.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116863 üzenetére
Ja így igen, de consumer Atmos és DTS:X upgrade.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116840 üzenetére
Mire gondolsz, uncsi a dizájn? Vártam milyen upgrade lesz, ha már SDP nézzen ki úgy. Mozitechnikát úgyis mindenki elrejti.
Persze tudod, hogy én szépnek látom.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116570 üzenetére
Tudtommal működik a Velodyne, kinti szaklapok mostanában tesztelték több szubládájukat, szerintem kacsa a csődös hír.
Amit említettél, arról én is hallottam, de nem kommentálom.(#116579) xxlongikaxx
Ha minden nap nem is, de hetente kétszer simán újra tudnám nézni, szóval ízlés dolga. Egy kivételével az összes rész a kedvenceim között van. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #116692 üzenetére
ezek tények. máshol töredék pénzből nagy bulit tudtak csinálni.
nomindegy, arc az van, tárgyi lehetőség mindenképp, kíváncsi leszek, h tudnak-e élni vele. reméljük azért a clarusos szoba szinvonalát azért sikerül majd képben, hangban felülmúlni -
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #116656 üzenetére
Azért szép nagy "tehetsége" van@(#116659) regger
Az SA már a moziban is durva volt hangilag. -
huby80
senior tag
válasz
xtremetuning #116656 üzenetére
Engem is iritál a feje
-
palesz53
senior tag
válasz
xtremetuning #116631 üzenetére
Kb. 14 nm-en (ebből mondjuk 8 szabad, ha a bútorzatot, konvektort is belevesszük), nem igazán látom értelmét sub-ot kötni az Arcamra.
-
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #116573 üzenetére
Köszönöm a választ.
Neked is devil-k.Akkor ilyet tervezek majd venni, vagy csináltatni.
Ugye azért érdemes valami alátétet vagy valamit a tüske hegye és a hangfal közé tenni, hogy ne álljon bele a hangfalba.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
xtremetuning #116570 üzenetére
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
xtremetuning #116561 üzenetére
A honlapjuk alapján nem úgy tűnik, de ez semmit nem jelent.
(#116564) Norbi 72 Ennek sincs távja ha jól látom.
(#116568) dunkel Sajna csak egy több sávos eq tartalmaz, tehát számomra nem az igazi.
-
rayoliviero
veterán
válasz
xtremetuning #116562 üzenetére
De leginkább úgy értettem a kérdésem, hogy interconnect coaxial kábel alkalmas-e subkábelnek vagy csak olyan alkalmas, amit eleve subkábelnek árulnak? De a válaszod alapján alkalmas ez is.
Most próbálom ki.Tarlóbetyár: Jó, ha valami alkalmatlan mélynyomó kábelnek, akkor azt elfelejtem. Azért kérdezem. Mert nem értek hozzá és nem tudom mi a különbség egy subkábel rca és egy ilyen interconnect coaxial között. De ezek szerint semmi.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
xtremetuning #116559 üzenetére
-
Ear001
addikt
válasz
xtremetuning #116478 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy így jártál-e rosszabbul, vagy akkor, ha nem lett volna stabil 1ohmon, és a klippelése a magasakat viszi magával...
(Én meg azon töprengek, nem sok-e a 7 watt a hangszórónak, inkább kiveszek csatornánként egy 2A3-at, elég lesz az a 3 watt, ami így marad.) -
törölt tag
válasz
xtremetuning #116402 üzenetére
Anno mikor készült, viccelődtünk, hogy ezzel kéne megtölteni a surr állványaim. Ha már folyton az egységességet hangsúlyozzuk.
Ha kész lesz a helyiséged, egész egyszerűen attól, hogy a helyére kerül minden, a megfelelő környezet hoz majd jelentős előrelépést. Amiben minden bizonnyal az ezzel járó "rózsaszín nyugalom" is szerepet játszik, nem csak a célzott akusztikai előrelépés, elrendezésbéli szabadság.
-
Ear001
addikt
válasz
xtremetuning #116342 üzenetére
Van még alternatíva:
[I"]Even Trevor, a retired engineer, who’s gone to the extreme of building his own listening room – a windowless, soundproofed, acoustically treated, freestanding structure within a barn next to his East Anglia home, complete with a handmade 300lb door filled with building sand....
Like every audiophile I speak to, Trevor seems a really nice guy. Normal. Dotes on his granddaughter, talks fascinatingly about stuff that isn’t hi-fi: the cultural differences between Britain and the US, where he was born; his time in the forces....
But it all begs the question: what sets an otherwise normal man off on a path that leads them to commission a handmade 300lb door filled with sand or rewire their house, in pursuit of sound quality?...
-
robi-k
őstag
válasz
Pedig szívesen felajánlottam volna a segítségemet, jól tudok ásni
-
Patice
nagyúr
válasz
És hol fog aludni akkor a "dög"?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116329 üzenetére
Nem a ház, hanem a füves terület alá gondoltam.
-
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #116339 üzenetére
Igen?
Mennyire jó árasítottat?Meg milyet?
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #116329 üzenetére
Frontokkal aládúcolod, elbírják szvsz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #116319 üzenetére
Egy csöppet elmosolyodtam,amikor arra gondoltam,hogy a TV hangja fog szólni nálad...
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116322 üzenetére
"Egychippes létére megközelíti a 3 chippes c3x-et."
Bizony, méghozzá piszkosul.
"Nincs vivid color és sim2 képi világ."
Erre utaltam a cikkben egy mondattal, biztosan tudni fogod, melyik az.Viszont a 2,37:1 akkorát üt, hogy leesik az ember álla. Össze sem hasonlítható az előtét lencsékkel és prizmákkal.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116319 üzenetére
Melyik másik oldalára? Miért nem építtetsz pincét, ezt már tavaly javasoltam.
I korábban szerette hallgatni a finom muzsikát a saját kedvtelésére is, valamit kell hagyni a nappaliba. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116310 üzenetére
Valld be, erre azért számítottál! Magam részéről egyetértek vele, mindhármatoknak jobb lesz a dedikált játszó és hifi/moziszoba.
Van a Barcónak 3 chipes vetítője, azokból is válogathatsz, de akkor le kell mondani a 2560x1080 felbontásról. A kettő együtt nem megy. Vagy 4K.
(#116308) Scytale
Ha ez valóban így van: "A denonnál Dolby Pro Logic módban a beszéd a háttérsugárzókból is szól, az egyéb virtuális 5.1 módjai pedig használhatatlanok"
akkor vagy a beállítások hibásak, vagy a készülék rossz.
A Denon Pro Logic-ja legalább annyira jó, mint a Yamaháé. -
robi-k
őstag
válasz
Khm, házat cserélsz vagy építkezésbe kezdesz?
Ha megkérd, Pityu biztos tervez neked egy jó kis moziszobát
Azért minden tiszteletem a nejednek, nagyon nagy a tűrőképessége! -
Norbi 72
veterán
válasz
Váó.
És a frontok is vándorolnak,vagy más lesz a mozis felállás?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116304 üzenetére
1 db 0,95 colos DC 4.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116292 üzenetére
Az árát is nézve, ami nettó 23500 euró, megfontolandó, a natív 2,37:1 képarány mindent ver. Viszont nem tud 3D-t, ami számodra kizáró ok lehet. Napokon belül olvasható lesz a véleményem arról a vetítőről.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #116287 üzenetére
Jártam, többször is, legutóbb az Optix Cinemascope volt terítéken és embertelen jó a képe.
-
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #116284 üzenetére
Vagy ez csak egy álom.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #116281 üzenetére
Hja, és nem ártott volna frissíteni a dátumot....
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #116271 üzenetére
Jujj..
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #116267 üzenetére
Hát,próba kellene.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #115814 üzenetére
Hát majd meglátjuk.
Megtaláltam,112-es szobába lesznek(Music Tools).
Múlt évben Music Tools – Hangtér Galéria – Hunnia Records néven voltak.
XT: Nincs..
-
palesz53
senior tag
válasz
xtremetuning #115710 üzenetére
Tudom. Láttam (a képeket - mind a subot (high-end az (igazából az már inkább ultra high-end, ne szerénykedj!), mind a kábelt). Csodálkoztam is rajta.
De nem vagyunk egyformák, és így szép a világ! -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #115698 üzenetére
konkrétan néha olcsóbb,mint a G7es ruby, ami ugyanúgy forrásba való.
neem, a szőlő savanyú, csak nekem nem kell minden hibáról tudom, ami a zenében van. teljesen tudatos választás volt, de nagyon inogtam. amikor itt jártak a drótok, akkor este majdnem elküldtem a gempát.
XT: de mint tudjuk, én nem vagyok maximalista. egy szintet el akartam érni, ami nekem elég, addig hajtottam a hangot, de mára megtanultam, mi is kell nekem a boldogsághoz, és egyúttal boldogabb is lettem. lassan másfél éve nem cseréltem semmi komolyat.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #115688 üzenetére
A meglepődés olyan értelemben ért, hogy nem gondoltam, hogy ennyi van még a rendszerben. Siltech Ruby Hill G6-ot cseréltem Stealth Audio Dream V10 digitalra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #115688 üzenetére
de van bármi ötleted, h szövegérthetőségben mi tudja nagyjából egy focal szintjét? még ha ilyen idióta alakú dobozban is van,mint a soundbarok általában, gondolom azért ebben pont elég erős lehet egy focal.
ear: amúgy nem volt nagyon kusza a hangja? ami soundbarhoz hasonlót hallottam eddig (naim muso) annak elég furi volt a "tere"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #115680 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek, de...aki pl. képes megfizetni egy új áron kb. 1-2 milliós rendszert, annak miért okoz gondot, annak 10%-át kábelre fordítani?
Azt sosem fogom megérteni, miért "gatyamadzaggal" akarnak emberek bármit is látni/hallgatni, miközben több (tíz) millió jmf áll a rendszerükben. -
palesz53
senior tag
válasz
xtremetuning #115613 üzenetére
Khm... Pl usb-ből más ott lép be a piacra, ahol az aq véget ér.
Utp-ből is simán van választék más cégektől (bár a többi kábelhez képest azért szűkös a kínálati oldal ethernet kábelből), mintahogy hdmi-ből is.Az aq a hazai piacot - sajnos - nagyrészt letarolta, aminek van pozitív és negatív oldala is. Ez nagyban köszönhető az olcsó (itthon is annak számító), belépőszintű daraboknak. A kácsa valóban nagyon jó áron adja őket.
Viszont azt se feledjük, hogy a hificuccok listaárában jókora mozgástér (ha jobban tetszik: haszon) van, kb 30%.Az a hazai piac - nevezzük így - sajátossága, hogy az átlagos vevő nem nagyon akar kábelre költeni. (Meg kicsi és nem igazán fizetőképes piac a magyar.)
A nemzetközi kábelmezőny 5%-a sem érhető el / van forgalomban kis hazánkban. Sajnos... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #115627 üzenetére
Ákos messze van az egyszeri diyertől.
Patice: ismerek azért pár aq viszonteladót, nem kell azért a 20%ért hónapokat várni. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #115621 üzenetére
Ez minket, vásárlókat miért kéne érdekeljen?
-
devil-k
nagyúr
válasz
xtremetuning #115621 üzenetére
Itt most nem is erről van szó. De ha most vennék ilyen kábelt, akkor gondolkozás nélkül az Edigitaltól venném meg. 17.000 Ft különbözet nem kevés pénz.
-
Cseneles
őstag
válasz
xtremetuning #115617 üzenetére
Én csak pénztárca barát megoldásként ajánlottam, nem mindenki teheti meg hogy kábelre költ XY összegeket, magam is használtam és használom saját szereléssel az Audioquest kábeleit megfelelő dugókkal
Red River-Mackenzie szerelési szemléltető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest