- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #59354 üzenetére
gógyi: Nem lehet, hogy neked is csak kikapcsolta a bemérés?
Víz Elek: Akkor a PC kizárva, csak az orionnal van valami.
joshuam: Ez a két elrendezés alapjaiban rossz szerintem. Maga az L alakú ülő dolog is zsákutca mert nagyon bekorlátolja, mit hova rakhatsz.
Ja és nagyon picire összezsugorítottad, olvashatatlan az írás.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MasterMark #60530 üzenetére
Csak egy gyors paint terv gyanánt készült a terv.
Igen, erre gondoltam én is, főleg, ha meg lesz a szett, a szoba 3,5m széles, de ha bekerül a garnitúra szett, nem tudom hogy fogja kiadni magát. Így ahogy elképzelem, olyan érzésem van, hogy akkor meg még inkább rá kell tolni a falra, és még akkor is közel lenne.
Tudom, hogy nem jó, azt is figyelni akarom hogy azért kicsit szellős legyen a frontoknak. -
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60515 üzenetére
Ezüstözött kábeleket vettem a frontra,és centerre:[link]
Többen érdeklődtek,mennyire húz magasba.Ezen a héten tesztelem mindenféle anyaggal,eddig ha jól emlékszem,csak a slipknot koncertnél volt sok a magas,vissza kellett vennem.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #60507 üzenetére
A zöldbe, ahova a régebbi hangszórók is dugva voltak.
-
bakos1
tag
válasz
MasterMark #60486 üzenetére
Azt írja Tamoo, hogy az se jó.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #60461 üzenetére
Na, még nem találkoztam olyannal. Vagy csak elkerülte a figyelmemet.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #60458 üzenetére
Mi másért lenne monitor kimenete, ha nem az OSD számára?
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60458 üzenetére
Akkor bocsi.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60454 üzenetére
Van,ezt írja:
"The best way to set up the AVR250 is using the on-screen display (OSD). To view the OSD for the initial
set up, use the composite video output to connect to your TV. This is because the high quality video
output has several display modes and may be incompatible with your high quality display device in its
default confi guration."Itt a manualja:[link]
Liszi,lehet,hogy engedélyezni kell a kompozít kimenetet.Csak egy ötlet.
-
TBT
addikt
válasz
MasterMark #60350 üzenetére
Köszönöm. Így már értem. Valójában nincs is letiltva az AMD HDMI kimenet a gépemen, csak nincs rá semmi sem csatlakoztatva, de akkor HDMI-n keresztül csatlakoztatom majd az erősítőt és nem optikai kábelen.
Ez a HDMI kábel megfelelő lesz? -
rooney8
aktív tag
válasz
MasterMark #60252 üzenetére
Akkor kell venni egy erositot, amin van digitalis bemenet?
-
spiky03
veterán
válasz
MasterMark #60252 üzenetére
Fessem le őket?
-
zsenike23
csendes tag
válasz
MasterMark #60159 üzenetére
Szuper. Köszönöm a segítséget
-
zsenike23
csendes tag
válasz
MasterMark #60157 üzenetére
És ha esetleg ezzel a kimenettel nem rendelkezik a TV(majd este tudom megnézni), van más csatlakoztatási lehetőség?
Köszi a választ
-
Lehiñito
senior tag
válasz
MasterMark #60059 üzenetére
Kábelcsere után néztem csak hogy kiírja e hogy Dolby Digital és kiírja.
Most már minden szuper, lehet hogy a kölcsönkapott kábellel volt valami.(#60047) Tamoo: beállítottam időközben a dobozokat is, úgy ahogy javasoltad és tetszik a végeredmény.
Örök hála érte. -
aleister
veterán
válasz
MasterMark #60069 üzenetére
Nem tartom kizártnak, de mégis mit böktem el. A HDMI összeköttetés megvan, mert van videó és hang is...csak épp nem DTS.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
MasterMark #60054 üzenetére
xbox360-on tapasztaltam ezt bf4 multizás közben.
Természetesen a konzol és a játék menüjében is átállítottam 5.1-re az audio hangot.
Megjött a kácsa hdmi kábel is, amit ajánlottál a boxhoz, most kötöm be.
A KCE HH2 hihg speed vajon? Átmegy rajta a 3d is szerinted? -
junkpod
veterán
válasz
MasterMark #60034 üzenetére
Drága játék a sztereo végfok?
-
OddMan
őstag
válasz
MasterMark #59694 üzenetére
Azért szeretném ezt tisztázni, mert valaki nekem azt mondta, hogy mindegy mekkora táp van ebben a NAD-ban, a végfokok különálló egységek és csak 40 wattot tudnak kinyerni egyenként a tápból, attól függetlenül, hogy bizonyos csatornák le vannak tiltva.
Jó lenne picit jobban megértenem, hogyan működik ez a dolog. -
fess
őstag
válasz
MasterMark #59538 üzenetére
köszi
-
fess
őstag
válasz
MasterMark #59417 üzenetére
azt milyen kábellal kell? optikai kimenet nincs a tv-n
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #59294 üzenetére
A Totel szerviz tulajdonosa mesélte, hogy a hozzájuk kerülő, tönkrement magassugárzók kétharmadát az automatikus bemérés nyírta ki.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #59290 üzenetére
Hát én a magas frontokat hülyeségnek tartom.Használja egyáltalán valaki?
A hátsóknak is csak akkor van értelme,ha sok HD hangú filmet nézel(én igen).
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #59287 üzenetére
Akkor nálam miért van melléírva,hogy Bi-amp?
Bár most megnéztem,2 csatinál is van front heigh,a zone2-nél is.
A menüben is ki kell választani,hogy Front heigh(alul rövid magyarázat: Front hangfalak Bi-amp-ra kötése),
vagy Sorrund Back(hátsó háttér 7.1-hez)A Front Wide lesz az,amire gondolsz,szerintem.
-
krx21
nagyúr
válasz
MasterMark #59207 üzenetére
Igen az 2db SUB kábel... inakustik star y sub... Azt lehet lecserélem valami jobbra, szerinted érdemes?
A hangszóró kábel csere egyértelműen jó lett, de persze előtte csak 1,5-es volt, sima réz...
Meghozta a wharfedale-ben azt a magasat amit hiányoltam...Mivel párban van megtévesztő...
-
krx21
nagyúr
válasz
MasterMark #59202 üzenetére
Az erősítőt letakartam, mert egy kisebb polcot is fúrtam, ne menjen bele a forgács...
A HDMI kábelek audioquest cinnamon, a OUT B csak alap Sony kábel, de azt nem is használom nagyon...IC az micsoda?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #59168 üzenetére
Akusztikai panel nekem is kell, de szerintem megveszek majd egy pakk Dyna-t. Szivacsból össze tudnék kínlódni, de az se lenne meg fillérekből és valószínűleg nincs is olyan jó.
-
spiky03
veterán
válasz
MasterMark #59130 üzenetére
Nem rossz látvány. Jól néznek ki az állványok is. Gratula hozzájuk.
A center nem kicsit elől van? Nem egy vonalban vagy hátrébb kellene lennie, mint a frontok?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Amíg rá nem nagyítottam, mintha valami bemutatóterem lett volna.
Nekem tetszik. Nem gondoltam, volna hogy ebből 5.1 lesz. Na és milyen így összességében. Jól szól?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #59144 üzenetére
Frankók nagyon,kis csiszolás lakkozás,esetleg festegetés és perfekt lesz.Ebből meg is tudnál élni simán
-
törölt tag
válasz
MasterMark #59139 üzenetére
Egész jók lettek a saját készítésű állványok,pláne hogy milyen horror ára van a gyáriaknak.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #59139 üzenetére
Akkor a kép torzít egy keveset, azt hittem, hogy messzebb ülsz tőle.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Látom, még egy kis fehér diszperzitet is felhasználtál.
Én még kicsit széjjelebb húznám azokat a frontokat. A mélyládát meg megcserélném azzal a fronttal mellette.
-
forma69
tag
válasz
MasterMark #59082 üzenetére
Jófajták ezek a Cantonok, nekem is ilyen zenél csak fiatalabb kiadásban.
-
Sefter
veterán
válasz
MasterMark #59092 üzenetére
gratula
-
davidunited
tag
válasz
MasterMark #59099 üzenetére
Na ha ezt tudtam volna.... Holtig tanul az ember! Lehet ink eladom....sajnos nincs pènzem ùj hangfalakra is.... Köszönöm szépen a segìtséget!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
3500Ft?
ütős
-
davidunited
tag
válasz
MasterMark #59095 üzenetére
ÉRTEM! Köszönöm! Nem tudtam....azt hittem működik így is.... Van olyan házimozi erősítő amihez nem kell aktí sub....hanem elég a passzív is?
-
davidunited
tag
válasz
Szóval ahhoz kéne vennem egy igazi sub ládát? Félve kérdem mi az h aktív?
-
davidunited
tag
válasz
MasterMark #59085 üzenetére
Hááátt őszintén szólva próbáltam Orion Hs280 ill sony xplod hangszóróval..........gondolom butaság volt...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #59087 üzenetére
Méretre gondoltam. De ott a linken. honnan sikerült leakasztani?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ez mekkora?
-
zolaas
senior tag
válasz
jó az állvány
-
junkpod
veterán
válasz
MasterMark #58791 üzenetére
Nincs kedvem kodolgatni, inkáb toltok másik releaset. Ha a mediaplayeremet be tudom erre allitani akkor jo, hanem hat nem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #58710 üzenetére
Ha nem is fele, de nélküle én nem tudnám elképzelni itthon a mozit. Ha választanom kellene, előbb dobnám a centert, háttereket.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #58467 üzenetére
nekem ezt az asus xonar ds nem tudja, kipróbáltam
de nincs hang, sem semmi
viszont most tesztelem egy másik lejátszó progival
vlc helyett MPC-HC
majd kiderül mi lesz
de köszönöm a tipped -
lionshamlet
senior tag
válasz
MasterMark #58529 üzenetére
Jó persze, szóba sem jöhetnek egy Marantz, PioneerVsx, Bose, Dali concept rendszerek mellett.
Gondoltam így 2010 után csak hallgatható állapotban vannak már ezek a szettek. -
lionshamlet
senior tag
válasz
MasterMark #58522 üzenetére
Akkor mik?
(#58523) Tamoo
Szóval a BDprofil 5.0 az 5.1 rendszerekhez , a 2.0 pedig a 2.1 rendszerekhez van telepítve?
Tényleg nem tudom, ezért kérdeztem.
Elég lett volna ennyit mondani, ha pedig mégsem az akkor várom a választ -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #58467 üzenetére
no drága Uram, ezt ki fogom próbálni, holnap meg is kérdezek itt néhány műszaki üzletet van e azonnal kéznél, ha nincs akkor rednelek egyet
ki akarom probálni, és remélem igazad van
ezzel legalább ki tudnám szűrni hogy a kábel hibája vagy másfelé keresgéljek
NAGYON köszönömohhh: ez az infód felért egy .... khmmm
no ennek is utána járok a holnapi napon -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #58463 üzenetére
és azt mondod mester hogy ez kiszedi koaxalis aljzatra ugyanazon a csatlakozón keresztül mint az optikai?
és ezt rádugom az erősítő koakalis alzatára és ugyan úgy át megy a dolby digital hang mint eddig az optikain? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #58460 üzenetére
és lehet valahol kapni ilyen átalakítót? mert as gyári dobozában ilyen nincs.....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #58458 üzenetére
szia
értelek mester
de ezen nincsen sajnos
egy toslink átalakítóval van rajta optikai alzat, a többi jack aljazt
koax nicnsen sajnos
asus xonar dsupdate: anno mikor vettem a optikai kábel, simán kértem egy 5 méterest
de lehet akkor olyat kéne vennem vagy mondani az eladónak hogy egy ilyen eia vagy milyen szabványú kábel kellene? -
TCr
veterán
válasz
MasterMark #58451 üzenetére
-
válasz
MasterMark #58027 üzenetére
Köszi ez megnyugtató volt
Most komolyan ha tényleg így van akkor gondolom a bolton keresztül kell gariztatnom ? Ilyenkor minden hangfallal együtt kell visszaküldenem ?
-
aszamóca
aktív tag
válasz
MasterMark #57725 üzenetére
"Szombaton buli lesz, ha eső nem lesz! Ha lesz, nem lesz!
-
tjojo
tag
válasz
MasterMark #57722 üzenetére
Vagy mégsem? Van bass reflex nyílás rajta..
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #57648 üzenetére
Ez az, köszi, elmentettem a linket!
Toobee: mi az oka?
Hallottad és szerinted nem jó, nem elég jó? -
válasz
MasterMark #57622 üzenetére
Teljesen világos, köszönöm!
(#57623) Sefter :
"A monitorokat is állványra kell tenni, polcon nem érzi jól magát."
Akkor nyilván fogalomzavarban szenvedek még, lehet, hogy nem "monitor", de egy csomó hasonló hangfalnál ezt látom.
(#57624)
"Állót tv mellé polcra raknál?"
Én szóltam előre, hogy ha egy hifista meglátná a "rendszeremet" és azok elhelyezését, habzó szájjal spontán öngyulladna! Egyébként nem is polc az, hanem alacsony szekrény, ami végül is a padlóig ér!
Hidd el, ez csak az egyik baj lesz ezzel a "hangrendszerrel" és nem a legnagyobb. Tényleg csak egy valamivel jobb hangú hangfalat szeretnék, ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle!
-
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #57545 üzenetére
Szerintem nem sok értelme lenne. Oldalra mindenféleképpen dipol vagy bipol. Minimum másfél, két métert ráhagynék az egymáshoz való elhelyezésükre.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #57545 üzenetére
Nálam az van 20 nm-en,én meg vagyok elégedve.
-
válasz
MasterMark #57549 üzenetére
"Ha nincs mögötte hely, akkor igen."
Jelenlegi állapot szerint 10-15 centi lenne mögötte a falig az egyik oldalon, a másik oldalon semmi nincs mögötte, csak egy rattan, áttetsző spanyolfal és az étkező.
"Elé rakni nem lehet?"
Sajnos nem.
-
válasz
MasterMark #57547 üzenetére
"Alapból nem jó ilyen helyre rakni. Beszorítani meg pláne nem."
Tutibiztos, hogy egy hifista, ha meglátná a hangfalaim jelenlegi és jövőbeli elhelyezését, habzó szájjal spontán öngyulladna, de nem tudok mit tenni. Az egyik oldalon eléggé be van szorítva, és közvetlenül a tévé mellett van/lesz mindkettő. Ezért felmerült bennem, hogy nem-e olyan hangfalat kellene néznem, aminek elől van a bass-reflex nyílása?
-
válasz
MasterMark #57531 üzenetére
"Az a Dali ég és föld a Jamo-hoz képest."
Sajnos, ha darabár, akkor nem esélyes nálam, legalábbis újban.
(#57532) Sefter
Köszi! Sejtettem, csak reménykedtem!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #57446 üzenetére
Lehet csal az enlékezetem de kapható volt subwooferrel az az aiwa és annak nem emlékszem hogy lett volna se saját tápellátása, se egyéb be-kivezetése. A center és suorrund hangfalak kivitele, csatlakozója megegyezett a subéval. Innen a tanács.. aztán léhet hogy ez másik... de ki lehet próbálni, csak ésszel vele: Ha jól üzemel,igazatok van, de ha búg ezerel és fülsiketitő hangja lesz az mnc-nek akkor hangszórószintü a kimenet és rövid időn belültökkrevághatja az mnc erősitőjét. s ha nagyob hangerónél se moccan meg a sub akkor vonali de azt kizárnám,
-
xerobyte
aktív tag
válasz
MasterMark #57356 üzenetére
Természetes, nem várom ugyanazt, viszont 'erőben' remélem, hogy belejön : )
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #57246 üzenetére
Mit kell látni rajta?
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #57170 üzenetére
Saját készítésű "akusztikai panel", korábban már írtam róla.
Külön is adhatom a VLB 200-at, ez jövő héten kiderül. -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #57167 üzenetére
Igen, ilyenkor szoktam anyázva megfogadni, h soha többet nem használom
Alapból tovább megy, így szoktam komplett albumokat meghallgatni, de sokszor meghülyül. -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #57148 üzenetére
De, természetesen tud flac-ot. Nem tudok "StealthAudioPlayer_0.2.3"-nál újabb verziót, én ezt használom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #57154 üzenetére
nem fejlesztik jó ideje. ez nem jó install.
irj egy püt, benne mélcimeddel, elküldöm.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #57148 üzenetére
dehogynem. Csak némileg bugos a drága, és van,hogy kétszer kell elinditani, ha külső USB tárolóról megy. MEg van még pár egyéb furcsasága.
-
BAUZSOLT
csendes tag
válasz
MasterMark #57077 üzenetére
Egyébként nem azt mondom, hogy különbséget nem hallottam, hanem hogy sztereó fejhallgatóval nem éreztem az előttem vagy mögöttem különbséget.
-
BAUZSOLT
csendes tag
válasz
MasterMark #57074 üzenetére
Igen. Alapvetően nem is egy rossz minőségűvel, bár nem high end.
-
szricsi_0917
tag
válasz
MasterMark #56909 üzenetére
Na akkor a legegyszerűbb ha veszek egy hálózati lejátszót és egy Nas-t. Switch router van hozzá mindegyik gigabites és mindent tudnak kezelni ami csak lehetséges, mert ilyeneket szolgáltató cégek használnak a hálózatukon, és akkor csak összekötni és kész is.
Köszi a segítséget -
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #56853 üzenetére
Persze, hogy nem egyszerre akarom hallgatni, csak jo lenne kapcsolgatas nelkul meguszni. De ez akkor felejtos.
Vegul is nem fontos a hdmi-s, optikaival is megtudom oldani. Kulonben a hdmi-s csodak mibe kerulnek hasznaltan?
Masreszt jo lenne meretben valami kisebbet talalni, mert kisse hely szukeben vagyok. -
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #56637 üzenetére
A Sonus faber Stradivarik hangja hatalmasat javult, amikor McIntosh helyett Norma elő/végfok került eléjük. Nem lehet egy napon említeni a kettőt.
A magas hostess lány ülve és állva tényleg kellemes látványt nyújtott, de amikor elindult, a lábai (térdei) annyira összeértek, hogy a harisnyája rémes súrlódó hangot adott.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56748 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy az eredeti kép nem 800 soros és ott a fekete csík is a tartalom része.
Inkább beidézem a cikkből ami szerintem ide tartozik:
"Nincs nyújtás....A képet a projektor anamorfikusan újraskálázza. Ez azt jelenti, hogy pixelről pixelre átszámolja, nem pedig megnyújtja. A megnyújtásnál a felbontás nem változna, így viszont a teljes chip ki van használva, mind az 1920x1080 pixel. Utolsó lépésben a projektor elé szerelt optika (lencse, prizma) a képet vízszintesen is kihúzza, és mivel az optika sem szól bele a felbontásba, ezért még mindig aktív minden pixel."Ennél többet nem tudok, esetleg tapasztaltabbak kijavítanak, hozzátesznek.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56736 üzenetére
Az, hogy adott esetben 800 soron van "értékelhető" képi információ, az egészen semmit nem változtat, az érzékelőre FHD esetén 1920*1080 információ jut. A fekete csíkokat (ha van) jobb esetben kimaszkolják a vászonnál.
Szerk: lehet itt vagy elkeveredve, hogy a fekete csík a képtartalom része.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56734 üzenetére
A projektor érzékelője fullHD esetén 1920*1080. Ebből hogyan legyen több pixel? Az optika nyújt, de ettől a pixelszám nem változik. Az más kérdés, hogy a projektor "átszámolja" a képet, de ugyanúgy full HD felbontás marad, tehát itt sem változik a pixelszám.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56731 üzenetére
Nem lesz több pixel, hogyan lehetne? Az "anamorfikus" átalakítás a lényeg, ezzel talán érthetőbb lesz.
(#56732) bajnokpityu Mea culpa...igazad van.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56725 üzenetére
A 21:9-es képarányhoz a projektor készíti el a képet, amit az előtét lencse nélkül nyújtottnak látsz, és a lencse optikailag húzza szét 21:9-re, tehát a felbontás nem változik, ha jól tudom.
(#56722) bajnokpityu Lehet nem kellett volna kiírnom, publicba nem lehet, mert személyiségi jogokat sért...
-
spiky03
veterán
válasz
MasterMark #56725 üzenetére
Ez a kérdés engem is foglalkoztatott meg havert, ezért a projektoros fórumon rákérdeztem, hogy hogy is van ez.
Itt van róla egy leírás, meg a fórum: [link]
-
krx21
nagyúr
válasz
MasterMark #56669 üzenetére
Szerintem nem "omlik" semmi, mert minden optikailag történt a plusz előtaggal...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
MasterMark #56676 üzenetére
Azokat az epiconokat hallottam Burmester erősítővel, csöves luxman cd-vel, fel sem akartam állni fél óra alatt.
Ha azt semmilyennek hallottad, akkor ott valami nagyon nem volt rendben. -
monroe8609
aktív tag
válasz
MasterMark #56716 üzenetére
Megy p.ü nem akarom szétszemetelni a topicot
-
CHaooSS
őstag
válasz
MasterMark #56710 üzenetére
végig ilyenről beszéltem, bár lehet nem volt elég érhető... bocs
-
CHaooSS
őstag
válasz
MasterMark #56708 üzenetére
még videokarihoz is osztogatnak
-
CHaooSS
őstag
válasz
MasterMark #56704 üzenetére
Nem értem miért nem jó az adapter neki. miért akartok vetetni vele egy új vga-t ..
mellesleg csak egy hd ready tv-ről van szó nem pedig full hd-ről, de ott is minimális minőségromlás van átalakítóval.
-
CHaooSS
őstag
válasz
MasterMark #56701 üzenetére
Nekem megy , ezek szerint varázsló vagyok
-
CHaooSS
őstag
válasz
MasterMark #56697 üzenetére
he ? miért ne működne
-
monroe8609
aktív tag
válasz
MasterMark #56692 üzenetére
Hálásan köszönöm!!Hdmi vidkártyát fogok venni akkor..Beletudják tuszkolni ezt a gépembe vajon?? asus a6r!
De akkor még mindig nincs hdmi kimenetem..
arra mit köll venni?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
MasterMark #56688 üzenetére
tv-n scart van! de a gépem videokártyája hagy kivánni valót maga után...nemtudom ez mennyire számít a kapott kép minőségén
Laptop..vidcard vmi ati radeon..Nem nevet!
-
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56678 üzenetére
Ez igaz, nekem tetszett a hangja, de ezért az árért vannak komoly alternatívák, csak pl. az Electrák...
Ami ma nagyon tetszett még, a Diablo Utopia-k, 22 négyzetméteren elég is lehetne, csak az a giant center ami hozzávaló..... -
Sefter
veterán
válasz
Hallottál már más Dalikat is?
Én ráismertem a conceptjeim apjára(tipikus karakter)
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Én azonnal befogadnám mind a négyet.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #56669 üzenetére
semmi gond, csak a világ legjobb projektorait gyártó cég új 'kis'gépét hagytad figyelmen kívül
az persze más kérdés, hogy miért ezt az értéktelen rudolf-filmet nyomták rajta, ez egy jó kérdés, választ nem tudok rá én sem
de a képe így is über volt. midnig midnig is, a runco-knak.. -
JohannZimu
senior tag
válasz
MasterMark #56667 üzenetére
Home Movie, ahol az Üvegtigris ment non stop (legalábbis mindkét nap amikor benéztem)
-
krx21
nagyúr
válasz
MasterMark #56637 üzenetére
A JBL Synthesis-t én is meghallgattam, nagyot szólt, remek hang... Egyedül talán a frontok tere nem jött át nekem, lehet mert az első sorban ültem... A projektor, ami felette volt 40.000 euro!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #56662 üzenetére
-
gyurczy
őstag
válasz
MasterMark #56662 üzenetére
Én azért szinte bármelyiket elnézném itthon. A Polkos szoba és a Stream Audio-s cucc nem volt rossz szvsz, érdekes motyó volt a Darbee cucc is. Ár függvényében érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Fotó állvány eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest