- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lite
őstag
válasz
Norbi 72 #111790 üzenetére
Hallottad ezt a cuccot?
Az Aurum 470, az Ascent 70 és a Signo Avantgarde 70 között mennyire hallható ki a különbség, egy ilyen vassal?
Anno azokat is néztem, de akkor még nem volt meg az erősítő, így nem vettem meg egyiket sem. Most pedig a magasabb kategóriások nem akciósak (eléggé).
Köszönöm! -
norbert1998
nagyúr
válasz
Norbi 72 #111787 üzenetére
Mint mondtam, benéztem. A sztereó dologba nem jó a sub. Legalábbis egy bizonyos nagyonmagas ár alatt nagyon-nagyon.
5.1 vagy 5.0. Hát, elmegyek, ha közel laksz. Hol is laksz?Először térjen magához az erősítő. Nem tudom, mennyibe lehet benne a digitális jelfeldolgozó része annak az erőlködőnek. Remélem max 4-5 ezerből kijön, de eléggé kétlem. Kivéve, ha csak valami kondi vagy poti cvan meghalódva, na annak örülnék
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Norbi 72 #111765 üzenetére
ÁÁÁ, meghalt a Denon. Egyelőre tolódik. Nagyban nézzük a filmet, majd egyszercsak nagyon durva töredezett hangok jönnek, mintha törne a kódolás. Amásik erősítőben működik, a tv hangszórón szintén, tehát az erősítő halt meg. azon belül is a digitális hangbejáratok. a többi tökéletesen működik, de azok meghaltak. aztán el is némultak. KO. szétkkaptuk, összeszerel, tökéletes. egy darabig, majd megint meghalt. de kb csak nagy hangerőn jött elő. amíg visszafogotttabb volt, békésen tőrte.
szóval egyelőre szervíz majd utána vissza eladósorba.
Focus vár nézésre, Kódjátszmát ajánlom. Érdekes és odafigyelős nagyon.
-
-
sakal83
addikt
válasz
Norbi 72 #111626 üzenetére
Az R24F-et meghallgattuk, meglepően gyenge sajnos.
Egy Bose 501/601 sztereóban mennyire lenne megfelelő szerinted?
(#111629) Tamoo
Én is meglepődtem, hogy mennyire elvész a hang ekkora térben. Sajnos rossz érzésem van az árral kapcsolatban. Nagyon laikus vagyok, de 700k feletti rendszer lenne érzésem szerint megfelelő, de tapasztalatom 0 benne.
Azért is gondoltam egy sztereó hangfalra (halottam élőben egy 30-40 nm..en a Bose 501 et, és kimondottan tetszetős volt).
Vagy egy Bose Lifestyle-ra, mert hangerőben bika tud lenni, illetve jól "terjeszti a hangot".
-
Rick4
félisten
válasz
Norbi 72 #111241 üzenetére
Az lehet, hogy leírtam 50x, de ebből legalább 49x aktualitása is volt a dolognak.
Mások meg 50x elmondták, hogy mennyire tuti a 20K-s kábel. Egyébként meg, ha tudsz róla, hogy leírtam 50x, akkor olvasnod is kellett ebből 50-et, másképp nem állítanád, ugye? Megszámoltam egyébként, 6.5 hozzászólás volt február 20-tól idáig, ez a 7.5-edik, az elsőben ott a link, és a pontos esetleírás.... -
Norbi 72
veterán
válasz
Norbi 72 #111083 üzenetére
Komolyabb hangrendszer otthonra?
-
palesz53
senior tag
-
Dorian
félisten
válasz
Norbi 72 #110875 üzenetére
Nem hiszem hogy ez eldönthető / megválaszolható dolog, de azt gondolom, hogy értelme sincs.
Ha olyan sztereód van, aminek van végfok bemenete, akkor nyilván arra kell kötni, ha meg nincs akkor meg az analóg bemenetre. A sztereó erősítő "jósága" (meg passzolása az AVR-hez) a lényegi dolog. -
robim
tag
válasz
Norbi 72 #110693 üzenetére
Voltam a hifibarlangban, a HRS12-t és az XTEQ 12-t hallgattuk meg. Otthon SB12NSD van, szerintem a HRS12 kb hasonlót tud, csak erősebbnek tűnik.
Az XTEQ tudott már olyan részleteket, ami miatt érdemesnek tartanám a cserét, viszont azért az árért már JL Audio-t is lehet kapni... -
darnics
aktív tag
válasz
Norbi 72 #110554 üzenetére
nem erre vagyok kiváncsi hogy mit mennyiért adnak el én azt irtam mennyi volt az uj ára.egy ujjonan még mikor bejött 360 000ft volt az ára de ez most lényegtelen mért már töredékéért adják én sem tul drágán vettem szinte ujjonan egy gazdag ismerösömtől kinek a sarokba állt becsomagolva.szoval ezért nem szolal meg semmi mert nincs benne erősitő.akkor szombat reggel veszek és ilyenkor milyennek kell lenni?600 wattot birja fejenként 100w akkor milyen ideális kéne,nem tul erős vagy ehez már erős kell.köszi a választ!
-
Pöttön
őstag
válasz
Norbi 72 #110354 üzenetére
Technika 50-904baw14
Biztos vagyok benne hogy a hosszú hdmi miatt tördelődik a kép.
Mert ha pl a beltéri egységről nézek pendrive-ról egy filmet, ami rövid, jobb minbőségű hdmi-vel van összekötve ott tökéletes a kép.(#110355) Ragadozó: Köszi a linket, az ezüst az sajnos már az a kategória amit nem tudok magamnak megengedni.Akkor lehet teszek egy próbát a feketével!
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
Norbi 72 #110142 üzenetére
Polk Audio RTi7-et már hallottam Yamaha Aventage erősítővel, de a kezdeti lelkesedésem hamar elszökött. Eltúlzott mélyek, itt-ott hiányzó részletek, egy összetettebb számrészletnél gyakran letérdelt és összefolyt a hangzás. Kemény meg agresszív volt, de semmi több.
Denont, Pioneert és Onkyot még nem hallottam. Bár nekem elég lenne egy olyan erősítő, ami szolgáltatásokban fapados, hangban viszont első osztály. (Hálózat, 3D, 4k, wifi, Bluetooth, rádió, Apple támogatás meg a többi szutyok nem kell.)
-
Heffi
őstag
válasz
Norbi 72 #110081 üzenetére
A Stream Audio-nál első hallásra zenén, második hallásra mozin megvolt a libabőr, szóval ennyi (és a nagyon kedvező ár) elég volt a vásárláshoz.
"Csak" 52-es frontok lettek, mert nagyobbra már nem telt, de hihetetlen mit ad ki magából a méretei ellenére a hangsugárzó.
Itthon az enyémek még elég nyersek, illetve nyugovóra tért a család időben, szóval nem nagyon tudtam beállítani. A 32-es háttereket elő sem szedtem, mert tartót (polcot) kell csinálnom nekik,
Egyébként ha holnap (vagyis ma) állítgatom, érdemes megpróbálni a BTL (kettős erősítés, vagy mifene?) funkciót a frontokhoz?
-
MrRL19
senior tag
válasz
Norbi 72 #109825 üzenetére
Hát igen 55k vettem volna ,de eladta másik srácnak az eladó szóval buktam pedig már postára vártam
(ha vkinek van elfekvőben 608as 55k azonnal adnék érte ! !! !)
(85k van fen egy meg 90k annyit sosem adnék érte szerintem 60k a max ... nem értek annyira hozzá ,de szerintem 80-90k jobbat veszek
)
-
z123456789
addikt
válasz
Norbi 72 #109609 üzenetére
Ez is lehet egy megoldás, de nem akarok puding lenni, hogy nem tudok mást kezelni csak Pio-t.
(Mondjuk azt sem tudom kezelni, csak azzal nem volt ilyen gondom)
Biztosan be lehet állítani, de a használatit hiába lapoztam végig, fogalmam sincs hogy hogyan tegyem fel a kérdést. Ez a probléma.
Esetleg ha valami irányt tudnátok mutatni, lehet hogy előrébb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Marantz SR-39
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest