- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
dunkel
őstag
-
BBéci
legenda
válasz
Isti0221 #110149 üzenetére
Tutira tudja a "standby pass through" vagy "bypass" funkciót? Emlékeim szerint nem képes rá.
De ha mégis, akkor menüben engedélyezni kell.A manóba, írás előtt nem vettem észre, hogy ezen az oldalon is van már hozzászólás.
Sosem használtam azt a funkciót, még a tévéműsorok hangját is erősítve hallgatom, csatlakoztatott lejátszókét meg eszemben sincs a TV cicergőivel megszólaltatni, inkább forró ólmot öntetnék a füleimbe. Pedig a GT60-nak még "mélynyomó" is van a hátlapján.
-
válasz
Isti0221 #110132 üzenetére
"Erősítőbe hogyan tudom bedugni a banándugót?"
Én egy határozott, horizontális irányú erőhatással szoktam, általában jobb kézzel. A mutató és a nagyujjam közé szoktam venni a banándugót, de lehet, hogy neked más ujj-kombináció válik be.
(Bocs, a nem eléggé hatékony kérdésed ezt váltotta ki belőlem.
)
Mi a probléma? Ha az a baj, hogy műanyag betétek vannak a banánhüvelyben, akkor azt vékony csavart belecsavarva ki kell húzni. Ha más, akkor írd le, mi a gond.
-
-
kabar
senior tag
válasz
Isti0221 #107365 üzenetére
Bár én nem vagyok szakértő, de inkább hallgatással döntsd el, mint olvasással. Ha tetszett az Onkyo hangja, akkor látok némi esélyt arra, hogy a Denoné nem fog, és nem feltétlen azért mert az kicsi vagy nagy (2808-4308). Az említett mozi illetve zene arány, illetve a hallgatott zenei stílus ismerete nélkül még kevésbé mernék bármit is ajánlani. De mint mondtam, nem vagyok hozzáértő.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Isti0221 #107365 üzenetére
Meg kellene hallgatni a vasakat elsősorban, bemondásra nem vennék semmit sem. Nyilván a kollégák segítenek belőni, hogy ekkora térhez milyen lehetőségeket kellene mérlegelni és azok szerint kellene majd hallgatózni is. Nem kell alá, de azért túlzottan felé sem lőni, ha nem cél a jövőbeli fejlesztés.
-
-
Patice
nagyúr
válasz
Isti0221 #107355 üzenetére
Igen, ha így marad a TV és gondolom a bútor mellett lennének az álló dobozok, akkor nagyon erősen ajánlott valamit a tűzhely és a doboz közé rakni. Akár valami mobil megoldás is működhet, de jobb lenne tényleg valami hőtükrös fix megoldás, viszont az meg elég, hogy is mondjam, "érdekesen" festene ott. Megtörné a teret.
Elcseszett megoldás volt oda tenni a tűzhelyet.
Vagy esetleg 180 fokkal el lehetne még forgatni a nappali részt és akkor legalább a dobozok a másik oldalon nagyobb biztonságban lennének. A kanapét előrébb húznám amúgy a faltól és a hátsó falra mehetne egy könyvespolc, vagy valami ami akusztikailag kicsit kedvezőbb az üres falnál.
És így főzés, sütés közben is jobban lehetne hallgatni a cuccot.
-
z123456789
addikt
válasz
Isti0221 #107342 üzenetére
A jővőbeli kívánságaidból azt szűröm le hogy erőltetnéd a vezeték nélküli kapcsolatokat. Amennyiben jól értelmeztem, vedd fontolóra hogy sok esetben a vezeték kihagyása minőség romlást eredményez. És már is ellentétbe kerülsz a "tiszta, nyugtató hangminőségű" kívánalmaddal. Főleg szerintem zenénél lesz ez érezhető a tapasztalatok szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest