- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Erre is egy voks, óccón
: [link]
-
johnywalker
őstag
..Óhh...óvoda
-
johnywalker
őstag
válasz
Kal-El #148603 üzenetére
A koaxiális kábel nem keverendő az Rca-val...Ha nincs egy dedikált hangkártyád akkor nen igazán lesz lehetőséged optikai csatlakozásra, max alaplapról.Ha jack kimeneten szeretnél csatlakozni, akkor az általam linkelt toldó kell.Az arany pedig a zaciban hoz csak jól.
De nagyon nem haladó topiktémánál vagyunk...
-
johnywalker
őstag
válasz
tibi970307 #148591 üzenetére
Ne haragudj a vágásről hallottál már? A frontokat 80Hz környékén vágni illik... jóval kisebb terhelés a frontokra.
LFE sávokról már nem is beszélve... -
johnywalker
őstag
válasz
MasterMark #148329 üzenetére
Köszi!
-
johnywalker
őstag
válasz
MasterMark #148322 üzenetére
S ha egy sztereónál momentán fel van tüntetve a hogy a B kimenet Biampra használható?Vagy akár még esetleg zone2 funkcióra is? [link]
-
johnywalker
őstag
Tanárképzős diákok mást is jól tudnak kezelni...
-
johnywalker
őstag
Ne haragudjatok, ez már a Laci privát szférája....
-
johnywalker
őstag
Ez haladóban kell??? Kezdőben sok?Vagy csak átugorjuk az olvasni valókat?
Már nem toom, az alapvetéseket is itt kell oktatni?Nahh léptemm!!
-
johnywalker
őstag
válasz
TuTa86 #146680 üzenetére
Ez egy régi Hmozi "nagyvas", kraft van benne szépen.Nagyjából 8-10 éves korú, talán a hdmi panelhibában nem érintett széria.Egyébként volt már javítva?Ha elsősorban zenét szeretnél hallgatni, arra jobban jársz egy sztereó erősítővel, hasonló áron.Pláne, ha napi 8-10 órában szeretnél hallgatolózni, mivel talán annak kevéssé "fárasztó" a hangja.Mint írod 1-2 évre terveznéd megtartani, ilyen korú készüléknél már azért elfárad néha egy-egy kondi...
-
johnywalker
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #146642 üzenetére
Mi ebben az ellentmondás...?Összevissza beszélsz. ismét sztem..
Nem tudok és nem is akarok csillapítással kapcsolatos tanácsot adni.S asszem nem is tettem, mert nem vagyok expert... -
johnywalker
őstag
Egy weboldal "értékét" alapvetően a látogatók száma határozza meg.Mindenkinek joga van a sajátját padlóra küldeni...
-
johnywalker
őstag
Nos, szóval volt egy olyan kérdésem néhány hónapja, hogy mi a különbség a Canton 496 és 496.2 között.Mármint frontok szempontjából...Korrekt választ konkrétan nem tudott senki.
Tájékoztatásul, nem ugyanaz a két széria, hanem a listaárának megfelelően a második verzió a DC széria magasait kapta.Tehát alacsonyabb szériában a jobb verziót, ahogyan a drágább listaára is mutatja, méretben viszont természetesen kisebb. -
johnywalker
őstag
válasz
Lacielvtárs #145964 üzenetére
Erősítőkre sem és a nőkre sem jellemző hogy a korral javul, nemesedik...
Inkább az ellenkezője érvényes... -
johnywalker
őstag
Spiky03 egy nagyon szimpatikus és normális srác!Egyszer találkoztam vele, de nagyon szimpatikus és közvetlen ember!Avatar ide vagy oda...Bár az enyém jellemzőbb.
-
johnywalker
őstag
válasz
MasterMark #143860 üzenetére
Mission impossible...
Meg dezinformáció...Meg Sztalin Visszarionovics... -
johnywalker
őstag
válasz
MasterMark #143841 üzenetére
Gyakorlott mozisok nem, DE addig terjed az LFE tartomány!S aztán a hallgatózás mindenkinek megfelelő frekvenciát fog kialakítani, mint ahogy jeleztem is a megelőző hsz-ben.
-
johnywalker
őstag
válasz
MasterMark #143839 üzenetére
Igazad van, bekavartam magam a sub felé történő vágással!
-
johnywalker
őstag
válasz
kbhuinfo #143837 üzenetére
Úgy olvastad helyesen, hogy a teljes tartomány kimegy a kábeleken minden végfokról.A vágást szerintem rakd 120Hz-re az avr menüjében.Aztán kisérletezhetsz lejjebb vagy akár feljebb. Egyébként ha racionálisan akarsz kábelezni, én csak a frontokhoz vennék vastagabb kábeleket, sokan a sorround-hoz szoktak vékonyabbat venni, mivel oda általában nagyobb hossz is kell.
De ez persze nagyban függ a kábeltől is. -
johnywalker
őstag
válasz
Remekelek28 #111577 üzenetére
A Scart maximálisan 720x576 felbontású videó tartalmakat kezel, enged át...
-
johnywalker
őstag
válasz
Remekelek28 #111473 üzenetére
Ajjaj.Pedig egyszerű, ahová a Tv-n dugtad az nem kimeneti, henem bemeneti csatlakozó (mondjuk Dvd-töl stb.). Optikaival tudnál, az erősítőbe hangot küldeni.
-
johnywalker
őstag
válasz
burtione #110977 üzenetére
Beépített tv lejátszóból média ki az erősítőbe, majd vissza?
Én eddig úgy használtam, hogy BD player Tv-hez erősítő nélkül, elvileg a Pionak is illik felskáláznia szépen.
Most BD-ből - erősítőn keresztül TV-hez, s valójában jobb a kép.Persze ez a szituáció DVD5 lemezekre érvényes. -
johnywalker
őstag
válasz
Csabroncka #110739 üzenetére
Ok, értelek és köszi.De akkor már csak azért HDMI, mert "mindent" átvisz.Az AVR-rt pedig nagyon is belépő áron vettem...mindkettő használt...
-
johnywalker
őstag
Ide is felrakom, mert a másik topikban nem válaszoltak.Pio-160-as BD lejátszóhoz megy egy Pio Vsx-520 erősítő.Vegyes használatra, házimozi/zené-re lesz használva, csak két front sugárzó van kezdésként.Az a kérdés hogy optikaival vagy Hdmi-vel jobb összekötni, mindkettő adott.Egy kérdés még, mi a vélemény errről a hangfalpárról:Sony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged