-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ragadozó #110344 üzenetére
Szerintem megoldódott. De hogy mitől...Biztos a kapkodás, és össze-vissza állítgatás miatt nem tudom, mi mitől oldódott meg. A házimozi rendszer az audio fül alatt továbbra sem választható, de audio kimenet opciónál megjött a hang. Az továbbra is rejtély, hogy miért van kiszürkülve a "házimozi" lehetőség.
(#110347) Norbi 72
Ami jó, azt nem kell cserélni, csak azért mert van újabb.
Ez a rendszer legalább 8-10 éves, de a hangja olyan mint új korában.
Melyik konkrét típusra gondoltál "újabb" alatt? -
zack
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Összekötöttem a tv-t egy Sony 5.1-es erősítővel (a tv Samsung H6400), optikai kábellel, de nincs hang.A hangbeállításoknál csak a Tv hangszóró, és az audio kimenet aktív, a házimozi nem. Ha átrakom az audio kimenetre, nincs hang erősítőn keresztül.
Ötlet?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
A Creative Zx hangkártyám optikai kábelen van összekötve az erősítővel (Sony HT-DDW750). Minden szép és jó volt addig, amíg az asszony át nem helyezte az erősítőt, azóta ugyanis nincs hang optikán keresztül.
Először azt hittem az optikai kábellel történt valami, megtört, megfeszült stb. Ma elmentem venni egyet, a boltban megnéztük, világított, tehát a kábel az jó. Hazajöttem és állok mint f@sz a lakodalomban, mert ezzel az új kábellel se jó. Nem világít az optikai kábel. Se a hangkártyából kimenet, se az erősítő felől.Ötlet?
-
zack
nagyúr
Csak összehoztam optikai bemeneten a kapcsolódást.
-
zack
nagyúr
Analóg kábellel megy...
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMark #54714 üzenetére
SPDIF out-on van a gép, az erősítő meg auto input.
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMark #54711 üzenetére
Nem tudom mit kell.
Eddig az erősítő COAX-szal volt összekötve az asztali dvd-vel, de már nem használjuk. A dvd döglődik (Pioneer DV-470 ami kb 8 éves), inkább PC-ről toljuk tv-re kitéve a képet.
Szóval kb nulla tapasztalatom van, mit és hogy kell beállítani optikaival.
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek ha tudtok. Jelenleg egy Sound Blaster Zx hangkártya van a gépemben és egy Creative T7900 van hozzákötve. Viszont szeretném a házimozi erősítőt (Sony STR-DE495) optikai kábellel összekötni a hangkártyával. Optikai kimenetre rá van dugva, de nincs hang. Valamit tuti rosszul csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest