- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Vártam valami hasonlót.
Én eddig a pc-n egy Logitech X530-at használtam. Nekem eddig ez játékok és filmek alatt elégséges volt. Feltételezem ezt a szinten csak megüti a linkelt szett?Azért kérdem, mert jelenleg nem tudnék venni egy normális hangcumót az erőlködő mellé. Így viszont tudnám már használni.
-
Year
tag
-
Year
tag
Vannak ezek a nagyon kicsi 1 utas hangfalak,már ha hangfalnak lehet hívni amit pl a kompakt házimozikhoz adnak vagy pl ez is amit linkelet,ezek nem kicsik csak nagyon vékonyak...
http://panashop.hu/items/details/34530/category/51/sb-tp100/panasonic/hangsugarzo_szett_sb-fs100_sb-cw100/
-
viking19
tag
Köszi (Rederik-nek is),
Az alap probléma a következő. Van egy Genius SW 3600-as hangrendszerem. (Kérném nem fikázni. Nagyon a szívemhez nőtt.)
Elszállt benne a trafó. Anyagköltség 7000 HUF lenne, munkaköltség pedig kitudja mennyi.
Arra gondoltam, hogy veszek egy 5.1-es erősítőt. A mélyládát átalakít(tat)om passzívra. Így meg lett volna az erősítő, hozzá a hangfalak, és nem kellett volna egyből sokat költenem erősítőre + hangfalakra.
Namost ez a gondolat itt bukott el.Valami ötlet?
-
ricsik
őstag
Elhiszem. Nekem az ilyen hangfalakkal az a gondom, hogy nem tudom összeegyeztetni a fa oldallapokat a műanyag, vagy annak kinéző kidomborodó előlappal, amire a hagszórókat csavarozzák. Pl a mission mv-8-tól is kiráz a hideg emiatt. Főleg a domború résszek nem tetszenek. Pl a Polk LSiM nagyon tetszik, bár az az ovális mélysugárzó, hát nem is tudom, nem mindennapi.
-
sparc
tag
Sony-m van és itt a fórumban olvastam ezt.
Újabb info a Sony beépített mediaplayeréhez. Az alábbi egy idézet egy másik fórumból, az illető egy Sony Centerben dolgozik:
- „Ha valakit érdekel, Fat32, NTFS, MKV teszt:
Sony BX320, BX420, EX310, EX410 széria viszi az NTFS vinyókat, MKV is megy, optikán kiküldi a hangot is, DTS-es MKV-nál is.Persze ettől még nem feltétlenül igaz
-
-
gorbep
senior tag
Biztosan a minőségéhez is illesztették az árát, de a piac azért az árak szerint is pozícionál (skatulyáz), lehet hogy nem lesz egyszerű nekik innen kitörni.
Az áruk az én pénztárcám szerint magas
Most hirdetnek Veszprémben egy Bösendorfer-t 760 e-ért, de el sem megyek meghallgatni, mert mi lesz ha tényleg olyan jó, mint amilyenek tartják?
-
gorbep
senior tag
Több az! Vagy te tudsz szerezni annyiért? Engem érdekelne.....
LSiM sorozat
LsiM707 ÚJ! PÁR 949 900Ft
LsiM705 ÚJ! PÁR 699 900Ft
LsiM703 ÚJ! PÁR 299 900Ft
LsiM706c ÚJ! DB 269 900Ft
LsiM704c ÚJ! DB 169 900Ft
LsiM702 f/x ÚJ! PÁR 299 900FtBocs most látom, az erősítőre értetted. Szóval lehet, hogy a Polkok jobbak lettek, de nagyon borsos lett az ár..... Vagy csak én keresek keveset,
-
bajnokpityu
félisten
-
Peak
addikt
-
Tamoo
nagyúr
Én kérnék egy véleményt Tőled is a JBL ES80-ról. Az oké, hogy a H/K 360-hoz jó lenne, de az viszont elég zsákbamacska, hogy a jungson ja66-al hogy "zenélne". Tudom erre nemgazán lehet mit írni azon kívül, hogy hallgassam meg valahol együtt, de bármi építőjellegűt szívesen fogadnék...
-
Peak
addikt
Denon 3312/4311-re én is piszkosul kiváncsi lennék, tekintve hogy a H/K-nak amúgy is olyan hangzást tulajdonítotok, mint a Polknak, mozizóst.
Igy együtt valószínűleg nektek egyáltalán nem tetszene.
A lemez EAC-cal lett FLAC-ba kitéve, a lejátszást egy új Brazos HTPC-vel csináltam HDMI pass-through a nyers adatokat, az analog hangképzést a H/K saját Cirrus Logic DAC-ja végezte.
http://www.cirrus.com/en/products/cs4970xx_family.html -
ginola
addikt
Akkor úgy kérdem Arcamhoz mit lenne érdemes párosítani 5.0 szett esetében.
Másik oldalról.
A Dali Ikonhoz milyen erősítőt lenne érdemes választani mozira, hogy ne legyen finomkodó....
bár nem giszem, hogy karakterén lehetne változtatni...
Még azon is gondolkodom, hogy alább adom és Dali Zensor lesz, mondjuk egy Denon 23XX-el.
Zensor vagy Lektor is finomkodó mozira számodra? -
geri788
tag
Rugalmas munkaidö???....ha ilyen egyszerü volna!!!..Régen cégnél dolgoztam napi 10-12 órában,szabit kellett ahoz kivennem hogy banki vagy más ügyeimet elintézzem!Hál istennek mára már nincs igy!Magam ura vagyok jóformán arra van idöm amire én akarom!Nemgond ha hétközben kell fölmenni pestre ezért-azért vagy hallgatózni!De tudom milyen az ha a fönök azt nézi mikor mit csinálsz mikor érkezel és mikor távozol a melóhelyröl!
-
bajnokpityu
félisten
Az a lényeg. Akkor biztosan csak kiemelőshöz vagyok szokva.
Anthem hogy mér? Az egy sztereo erősitő, ami mikivel bemér, és meg tudja mutatni a frekiátvitelt?
Denon 2309 nem erre való,meg csak néhány oszlopot rajzol.De abban a tartományban, ahol az én ribbonom dolgozik(6800Hz alatt- ha jól emlékszem 6db/oktávval vág) talán ha 2 oszlopot rajzol,szóval nem használható ilyenre.
Egyébként amikor nézegettem ribbonok átvitelét, azt láttam,h az összes frekimenete 1-2dba-n belül volt.
-
bajnokpityu
félisten
piff neki.
Az aurum uj ribbonnal sztem embertelen jó hangfal lenne. Így csak nagyon jó
Norma revot néztem,szép felépítésű erősitő.
Anthem integrált volt előtte? Szép dolog,h van rajta phono 2012ben. Épp készül egy phono előfokom revox 78 alapokon, megérintett a vén bakelit. Rotelem phonoja meg a rakás xar, és a bűnrossz között van félúton. Gyakorlatilag a rotelben csak a végfok, ami jó.Egyébként az a véleményem,h 100e alatti dacokat zenében mindet leveri egy jó bakelit. A nagy saját dacomnak is van még mit tanulnia,akár milyen hihetetlen. Csak ne lenne macerás, meg lenne némi dinamikája.
-
fefe65
csendes tag
Én is így gondoltam, mármint, hogy bírnia kéne. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a múlt hétvégi házibulin ment tönkre, ahol karaoke-ztak a vendégeim, és szerintem túl lett vezérelve az énekhanggal a bemenő oldalon az erősítő. Ilyenkor a szinuszból inkább négyszög lesz, ami jobban igénybeveszi a hangszorót. Bár szerintem ezt illene bírnia ekkora teljesítménytöbblettel a hangfal javára. Egyébként az érősítő hangerő potija nem volt fél állásnál jobban feltekerve.
-
Csabroncka
addikt
-
krilinn
csendes tag
Igazán, az évek és az olvasottak folytán szerintem oly mértékben túlvállaltam magam amire egyáltalán nem volt szükségem.
Lehet ahogy öregszik a manusz ,úgy megy tönkre a hallása.
Kevesebb, persze de bőven elég!
Már nézem mit kéne venni helyette
Csak kíváncsiság semmi több.
Az újdonság varázsa hajt.Bár tesztelhetnék én is.
Jó meló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest