- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cassius.clay
senior tag
Igy van, én legalábbis már lezártam a dolgot, lehiggadtam.
Egyébként tudom hogy nem csak az izomról szól a világ-és most nem akarok beképzeltnek tűnni, csupán reagálni szeretnék- de 130-as IQ-val nem érzem magam egy idiótának
Azt is mondják, az intelligencia hányados nem minden és ezzel egyet is értek, de akikkel itt üzleteltem és találkoztak velem, szerintem mindenkire jó benyomást tettem.
Legalábbis az első kétajtós szekrény reakció után mindenki kellemesen csalódott eddig -
cassius.clay
senior tag
válasz
Ed Parker #4717 üzenetére
Nem szoktam arcoskodni, ha csak nem kóstolgatnak. Tudod nem az a 60 kg-s 20-as csőkar forma vagyok, hogy úgy beszólogassanak, az életben ezt szoktam meg, és néha meglepő, hogy interneten meg játsszák az eszüket egyesek. Alapjáraton békés ember vagyok, csak akkor van baj, ha kóstolgatnak
MaTTeS : Mivel anyagilag nem tehetem meg, hogy vegyek most egy jó házimozi erősitőt,viszont zenét meg addig is szeretnék hallgatni vmi minőségi cuccon ( mp3, usb rádió, szép külsű-ezek voltak a feltételek), így cseréltem egy Panasonic PM24 mini hifi-re.
Nagyon szép darab, bár ez szubjektiv, Fa hangsugárzókkal, szép telt, erőteljes hangzása van.( a 8-10 négyzetmétert simán betölti már 30-as hangerőn is az 50 ből)
Fényévekkel jobban szól mint az LG "5.1"-es cucca. -
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Köszönöm az információt. Sajnos már megvettem, de nekem sem tetszik a hangzása és úgy vettem észre, hogy ProLogic II sincs benne.
Egyébként egy 8-10 négyzetméteres szóbáról beszélünk.
Ha az anyagi korlátok nem lennének, természetesen nem Lg-ben gondolkodnék, hanem Yamaha-ban, Denonban, vagy valami hasonlóban.TCr: De nekem nagyonis megérte, mert ingyen volt, ezt szó szerint értheted. Annyit meg csak megér, nem?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
LG HT-306SF tipusú házimozi rendszerről általános vélemények, tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest