- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz
Ed Parker #111364 üzenetére
Nálam bukta a "D" osztály. Maradok az "A" osztály mellett, nagyon jó párosításnak bizonyult nálam a szélessávúakkal.
Doriánhoz hasonlóan és is inkább vettem egy végfokként is használható sztereó erősítőt a 4310-es Denon mellé - igaz, "A" osztályút (mint tudjuk, a Denon "AB"-ben üzemel). Bár szívesen váltanék egy "A" ostályt is tudó Arcam 750-re. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #111340 üzenetére
Az bizony, jó szórakozás ismét beleolvasni, már az frenetikus ahogy kezdődik.
Cekkk talán nem haragszik meg, ilyenkor mindig eszembe jut. Bpityuval cseverésztünk htpc topikban erről-arról, processzor+végfokról, hangjának változásáról, Cekkk kissé slendrián módon olvashatta az agymenésünket, a topik témájához mérten megkérdezte ugye nem komoly, hogy bejáratjuk az APU-t.
Azt nem tudom visszaadni milyen finoman tette fel a kérdést, előítéletektől mentesen, régi ismeretség okán.
-
-
JohannZimu
senior tag
-
Dorian
félisten
válasz
Ed Parker #74505 üzenetére
Én beméretem mikrofonnal, aztán módosítok rajta, ha szükségesnek érzem.
Sub hangerejét filmekkel tesztelve könnyen túlzásba lehet esni, érdemes koncerttel is kipróbálni, ott egyből kitűnik, hogy amit filmeknél még jónak találtunk, valójában sok.erikke17:
Összekötheted. -
gorbep
senior tag
válasz
Ed Parker #74133 üzenetére
A szigetelő dielektrikum struktúrájának "előfeszítésére" a molekula struktúra szándékos elrendezésre, ezzel az inhomogenitások megszüntetésére..... DBS
Bár erre az anyagtudósok kicsit húzzák a szájukat, hogy egy ilyen polimer műanyagban mennyire rendezhetőek a makromolekulák...... de hatása van, csak legfeljebb nem ez a valós oka.....
-
-
gyurczy
őstag
válasz
Ed Parker #65087 üzenetére
SPX-800-ból nálam az 1m-es is működik. SPX-20-ból van 1m-es gyári szerelt és 2m-es Wattgate csatikkal, lehetne AB-zni, ha akarnék. A szinergiában lehet valami, járt nálam Stealth Audio Cloude 99 Front, de visszaküldtem, mert a 12rugós Vincent jobban állt a Linn-nek. Nem mintha a Vincent szinergiában lett volna.
Misztikus tudomány ez.
-
Teng
aktív tag
válasz
Ed Parker #63805 üzenetére
Nincs HDMI rajta, se lan, korszerűbbet-komolyabbat-jobbat akarnék venni. Teljesítményét tekintve is rövidesen amint pénztárcám engedi a JBL CS178 lesz lecserélve, ahhoz pedig az erősítőből is erősebb' kellene.
Tehát ha már rá szánom a pénzemért értelemszerűen a lehető legjobbat szeretném venni", bár ez a legjobb is relatív mert olyan árszegmensben az a 3 amit írtam jó lehet, nem félek új dolgot kipróbálni, a szívem a PIO felé húz, Denont nem szeretnék, H/K ról nem félek váltani, Marantz-on agyalok még esetleg, csak a kinézetével valahogy nagyon nem vagyok kibékülve.
-
Teng
aktív tag
válasz
Ed Parker #63769 üzenetére
Perpill H/K-m van és maximálisan elégedett vagyok vele azért is csodálkozom" rá, hátha tudtok valamit amit Én nem.
Funkcióit számítva a Pio jobban bejövős, de Marantz elvileg nagyobb márka". Annyit tudok a kettő közül akármelyik lenne a csilivili funkcióbeli eltérésen kívül minőségben egyikben sem csalódna az ember ilyen magasságba.
Annyit viszont már a H/K nál is tapasztaltam, hogy másabb a hangzásvilága, de számomra nagyon bejövős volt mindez idáig, ha a hallgatásnál járunk. Tehát nem tudom miért, nem ajánljátok...
-
-
zolaas
senior tag
válasz
Ed Parker #62986 üzenetére
Szerezd meg Lp-n
No ezért vannak kazijaim
Még tovább: Eztet BD-n? Sose lesz már. ( Csak kemény idegzetűeknek, puhány, vájt fülűek ne nézzék meg
)
Akkor most ami nem jelent meg hiper-szuper HD/SACD-n ne is hallgassam? Én is törexem a legjobb minőségű bitek beszerzésére,de csak azért nem mondok le vmiről, mert csak gyengébb minőségben van jelen. Legföljebb nem nézem/hallgatom annyit
A Star Wars-t is rommá koptattam a VHS-n
Tényleg, erről megint az jutott eszembe, hogy vettem egy VHS-t is karira magamnak. Panasonic NV-F70HQ.
BBéci: érdekes gondolkodás, de így kerek a világ. Mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ed Parker #62713 üzenetére
Az elmúlt egy évet rászántam erre. Megnéztem sok komoly gépet - komolynak kikiálltott képet.
Volt köztük Sim2 Lumis 3D S, Meridian, Faroudja, sőt egy Sim2 Furious is. 2D-ben, hangsúlyozom 2D-ben !!! max. 5-10% al jobbak, de a forrás miatt elvéreztek. Vászonból is kipróbáltam jópár fajtát. Mindegyiknek van előnye-hátránya. Egy olyan kompromisszumot találtam, ami minden eddig látottnál jobban tetszik. Nekem. Az én szubjektív ízlésemnek.Tartom amit mondtam.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Ed Parker #62543 üzenetére
Így első olvasatra nem is tűnt akkora ugrásnak, de utánaszámolva közel kétszerese a térfogata a CC800-hoz képest. Az nem rossz
Robi: Tavaly év végén volt fenn avx-en is egy. Minden nap nézegettem egy picikét. Ára hasonló volt a linkelthez:
Micro Utopia -
válasz
Ed Parker #62173 üzenetére
"Hifis célokra a ps audio, isotek, furutech, nørdost, transparent kínálnak igazi megoldásokat."
Tehát inkább ezeket ajánlod az alces helyett? Ezek elérhetők max. alces árban? Hol keressem őket?
"Az IP54-es kültéri aljzattal szerelt hálózati elosztó"
Szóval ez lenne az alces?
Mondjuk azért nagy előny, hogy odaadják kipróbálásra is.
-
adodaniel
őstag
-
Toobee
veterán
válasz
Ed Parker #60843 üzenetére
Az a film egy nagy rakás szemétség. Úgy széthúzták a dinamikatartományt, vagy inkább a beszédhangokat le, hogy gyakorlatilag egy ajtónyitástól összeszarja magát az ember. Én nem szeretem az ilyesmiket, inkább fröcsögjön a vér, meg darabokba legyenek az emberek, az arcukból legyen maszk, meg bőrkabát.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Ed Parker #60778 üzenetére
Tudom, egyszer pont lecsúsztam egy 122ről most meg ezt hirtelen ötlettől vezérelve vettem. De kizárom az előítéleteket hétvégén kap egy esélyt tiszta lappal.
Xerobyte: nekem végülis közöm nincs a döntésedhez, azt csinálsz, amit szeretnél.
Ha nem buksz, akkor egy érvvel többed van.bajnokpityu: nincs valamilyen ajánlásod viszonylag olcsón focalhoz?
-
t-bali3
senior tag
válasz
Ed Parker #60762 üzenetére
Én most jutottam Furu u-2t kábelekhez a 806v-hez. Még nem volt átfogó tesztre időm, de elsőre picit csalódás Nordost legolcsóbb kábeléhez képest. Amit akartam megtette, kevésbé harsány, de közben sajnos elveszett némi részletesség. Még meglátom persze ez nem végső álláspont, csak rémlett, hogy neked így tetszett anno.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ed Parker #60678 üzenetére
ez a most futó ds akkurate árkategóriája. nekem futóműnek tetszik igazán, de még frisshusi. saját tápos. véleményt inkább majd két hónap múlva mondanék, addigra tápot kap, és be lesz járatva. nekem azért jött jól, h lássam,h a diy dacom mire képes, meg, merre lehetne tovább gurulni a lejtőn.
-
-
Toobee
veterán
válasz
Ed Parker #60440 üzenetére
Az áráért kapott hangtól. Ahogy az lentebb is írtam. Úgy néz ki én nem leszek MA szimpatizáns.
(#60443) cekkk: ha úgy beszéled meg vele. Roteljeimet házhoz hozta, kipróbáltuk, beszélgettünk egy kicsit. Mikor mást vettem, akkor is mindig meg tudtunk beszélni olyat helyet, ami mindkettőnknek jó, szóval nagyon rugalmas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest