Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Norbi 72 #83523 üzenetére
Ne azt gondold, hogy hatalmas a különbség, csak a sötét szobában látni egyértelműen, hogy kb. 30% eltérés lehet a fényerejük között, amit tényleg csak akkor szúrsz ki, ha nagyon arra koncentrálsz és előtte állsz fél métere. A boltban nem vettem észre. Sok minden mást kellett figyelni és az idő sem volt elegendő.
Meg ne haragudj érte, de ötletet, tanácsot kértem, nem kritikát, de
Az eladó azt mondta, hogy visszavihetem. Borzasztóan sajnálom, mert nagyon szép a képe és a hangja "sajnos". Még így is megtartanám, ha nem félnék egy komolyabb meghibásodástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest