Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiky03

veterán

válasz Deadzone41 #14907 üzenetére

Köszi mindenkinek ismét csak a segítséget.
    De ha ezzel állítanék, haza, hogy anyjuk át kéne teljesen rendezni az egész lakást (mert kb azon kívül már csak a háló meg a fürdő van. :) ) szerintem úgy dobna ki ahogy vagyok a rendszerrel együtt. :D Mert ez az ő lakása, így ugye neki van nagyobb szava. Mondjuk a nagy hangfalaknak sem örült, amikor meglátta őket az üzletben, mondta, hogy ezeket haza nem viszem. :D De ugye akkor már ki volt fizetve, meg muszáj volt neki megbarátkozni vele.

A frontok nincsenek a falra tolva, van mögöttük hely, meg a baloldalit mindig kintebb húzom, hogy meglegyen a szimmetria, amikor filmet nézek.

Van egy nagyobb képünk az IKEÁ-ból de az az oldalfalon van a háló ajtaja mellett, max mondom, hogy azt tegyük át a két hátsó közé. nincs rajta üveg.

Ha a kanapé az étkező előtt lenne az nem lenne olyan jó szerintem, mert elég hülyén nézne ki. Meg ha a tv-nek meghagynám az 1 métert akkor már a tv-ben ülnénk kb. :)
    Sajna a képeken nem jönnek át annyira a méretek, hogy nem olyan nagy ez a szoba, és eléggé határolt az elrendezhetőség.

Azért nagyon köszi mindenkinek az építő javaslatokat megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle.

:R

Jah
    És az 50"-es tv már szerintem nagy lenne oda, mármint azért eléggé "kiemelkedne" a szobából. Már csak a Panasonic App-ra gondolva, amivel oda lehet "vetíteni" a tv-t, hogy hogy is fog kinézni ha ott lesz. :) Meg arra nem hiszem, hogy lenne pénzem. egy ST50-et tervezek venni decemberben, addig hátha még lentebb megy az ára vagy lesz valami jó akció!

Új hozzászólás Aktív témák